Přejít na výpis diskuzí
Nové video z hororovky The Evil Within zneklidňuje diváka poklidnou idylou
17.9.2014 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Neviem ako to je u teba, no mne viacej imponuje názov Resident Evil ako biohazard, či Evil Within viacej ako psychobreak.
-
Jak si dnes někdo může předobjednávat hry, když všichni víme, jak na to dnešní vývojáři kašlou a chtějí jen nahrabat prachy! Nechápu... Raději si počkám na nějaké info ke hře.
-
som zvedavy ako bude fungovat nalákavanie priser do pascí, ci sa budu dat vyuzivat proti superovi, keby to fungovalo ako v LAst of us tak by to zaujimavo ozivilo hratelnost. ( + usetrene naboje :)) )
-
V Japonsku sa ta hra vola Psychobreak, takze predpokladam ze 'Evil' je rozhodnutie marketingoveho oddelenia Bethesdy :)
Takisto ako Resident Evil sa v Japonsku vola Biohazard. -
predobjednané, dúfam že nesklame. :))
-
Obe hry, čo vyšli doposiaľ na ID5 tech enginu boli perfektné, herný prejav, to bolo ako jedna báseň a preto nemám pochybnosti o tomto hororovom titule, ktorý vyzerá, že to bude výnimočná záležitosť :)
Čo mňa osobne ale teší je, že Mikami spolupracoval s Dark Horse comics a spolu s hrou vychádza aj artbook, ktorý ako veľký fanúšik kvalitných artbookov nesmiem vynechať :) -
slovnú zásobu máš pomerne pestrú, len tak ďalej chlapče, možno to niekam dotiahneš.
-
Na obranu jablek je třeba říct, že oni s těmahle názvama nepracujou. Kdosi zmiňoval, že pro ně je to v tomhle případě oficiálně Psychobreak. To jen západní degeneráti mají potřebu to ošťavňovat těmahle EVIL výrazama.
-
Pff, sice to běží na tom nefunkčním š*tu id tech 5, kterej akorát vyk*rvý každou hru, ale vypadá to jinak famozně. Škoda toho k*kotskýho názvu, někdo řekněte japoncům, že nemusíme mít nutně v názvu EVIL.
-
RAGE mam strasne rad ale ten trailer mi prisel o rad horsi nevim proc ted jsem cetl co jsi napsal o enginu mozna ze az to budu hrat v pohybu bude to jinej zazitek. kez by pac by to byla bomba:)
-
ID5? kurna me to z toho traileru vubec neprislo ale dalsi duvod proc to zkusit jako fanda unreal enginu a id tech to bude zajimave stejne jako nedavno hratelne tech demoverze U4 enginu v levlech ktere zname z prvnich ukazek
-
Tá grafika má svoje čaro, pozri sa na hru akou je Rage, tá hra môže konkurovať kľudne aj niektorým "next" gen hrám aj dnes.
-
Už len z toho dôvodu, že to beží na na id tech 5, tak by som si to rád zahral. Ak to bude aspoň rovnako násilné a krvavé ako bol nový wolfík tak sem s tým *14*
-
V traileru hodne bezva napadu, zaujalo me tam dost veci jen ta grafika nevim nevim kdyby byla o fous lepsi bylo by to fakt krasny. ale chapu ze to musi slapat i na ps3 atd. skoda i kdyz to zkusim i tak pripomina mi to silent hill atmosferu:)