Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Total War: Rome II je o kampaní a národech
25.7.2013 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Moje neočekávanější hra roku? Žádný Watch_Dogs, žádný Assassin, žádný Battlefield 4. Ave Caesar!
Snad tu nebudu za názorového hipstera. -
-
Vyndat řepu :D You sir, You made my day :D Jinak W_D a Assassins jsou pro mě také prioritní, ale jak říkáš - tohle je number 1 ;-) CA prostě nevydají paskvil - možná to nebude největší posun v TW, možná se to nebude všem líbit a každej si najde něco co se mu nelíbí, ale ruku na srdce když vyšel Rome 1 - tak jste určitě taky říkali co se Vám na něm nelíbí a dneska už jsou to pro Vás detaily co by chtěli jenom vylepšit a je to naprostá srdcovka....Ale tohle rozhodně nebude špatná hra, stejně jako CD projekt....udržování kvality....to je pro mě víc než cokoliv jiného....klidně si na "dokonalou" hru počkám na Rome V. - ale vím že ty mezi tím budou taky dobrý ;-)
-
Neboooj :-* Jsi jen za kr3téna.
-
-
Ále, nechte ho, je frustrován tím, že nestih vyndat řepu ve Farmville.
-
Take by me zajimalo proc. Hatovat bez argumentu? Za kret*na jsi ted jen a jedine ty.
-
Proč
-
-
To se neboj :D, ja RTW II vynáším do nebes už od ohlášení. Jinak skvělé video. CD Projekt, Sports Interactive a Creative Assembly jsou moje modly, u kterých nemám nikdy strach, že vyrobí špatnou hru.
Strategie jsou v rozpuku a to je jen dobře. -
-
Ha! A prý, že jsou strategie už překonaný, říkali zlí jazykové :) když si promítnu posledních 12 měsíců... CoH2, supr datáč k Civ V, předtím pak XCOM, za více než měsíc pak Rome 2. My stratégové se máme vlastně celkem hezky!
-
-
-
Tohle video by mohlo být mnoho lepší, kdyby pořád nepřepínali obraz ze hry do kanceláře. Stačilo by, kdyby ten chlap mluvil sám, a ty zbytečné zvuky typu: cool, uhuuu, ohhh, hmmm, opravdu nepřidávají žádnou hodnotu do toho videa.
-
-
Z videa mohu rict, ze ta slecna ma velmi prijemny usmev, plne rty a dobre vylestene zoubky. Pochybuju ze bez ni by to video bylo lepsi, ale kazdemu podle jeho gusta.
-
-
Někteří se na videa koukají kvůli slečnám jiní zase kvůli TOTAL WAR ROME II
-
-
asi tak *1*
-
-
Ekonomické vítězství hmm a to tam ještě byla třetí možnost možná diplomatické.Koukám Total war říznutý Civilizací.Tak přece jen jiná možnost než všechno válcovat.Vypadalo to, že člověk bude moci i ovlivňovat diplomacii hmm.Teda koukám co vše přidali.Ještě jak to bude fungovat. *1*
-
-
Imho jeste by bodla moznost "vypnout ruzna vitezstvi", a dokonale ;-) Nekdy mam chut hrat do posledniho zijiciho (ehm byt posledni zijici) ;-)
Jinak - proc ne, pokud bude jasne proc spojenci/souperi delaji co delaji, tak at je pak politicka vyhra mozna. Horsi je to, kdyz Vam "very friendly" spojenec z niceho nic vyhlasi valku, kor kdyz mate navrch (a on by to mel videt...) ;-) -
-
Po vitezstvi(ch) budes moci pokracovat
-
-
-
tohle video strategické mapy se mi líbilo o dost víc než většina bitev s tím jejich temným grafickým filtrem, jen mi vadí velikost měst na mapě, která mi přijde dost přehnaná
-
-
A co teprv ti dvacet kilometrů vysocí vojáci?
Myslím, že tu o reálné proporce nikdo neusiluje, nýbrž o přehlednost a jednoznačnost. -
-
A jak by si je chtěl mít vysoký proboha.... Podle měřítka hradeb a reality, hmm.... to tě chci vidět jak tam budeš potom ty malé postavy hledat, třeba mezi stromy v Germánii. To aby jsi si postavil speciální okulárie s dalekohledem. Vždyť to takhle bylo vždy a nikdy to nikomu nevadilo....
-
-
prosim tě, přešlápni si
-
Neumíš chápat psaný text? *1*
-
-
-
To mi se to zase líbí, jsem rád, že jde vidět, že se města hezky rozrůstají. Na druhou stranu uvidíme jak to bude s těma tahama, no.
-
-
no jo, ale tak velká ta města nejsou ani dnes s aglomeracemi *15*
-
-
Nojono, to je zase fakt. Ale musíš uznat, že to minimálně hezky vypadá. Když tak uvažuju, tak v Civilizaci taky nejsou nejmenší.
-
-
já čekal, že s tou Civilizací někdo přijde... taky mi ji Rome 2 připomíná a nutno podotknout, že tu celou sérii považuju za silně nadhodnocovanou
-
-
-
-
Taky si to myslim, rim a vlatne vsechna mesta velkej jako CR :) Vizualne je to pekny, ale ke hradbam to budou mit jednotky bliz - mozna postaci jeden dva tahy a muzes oblihat z vlastního mesta jiny. Trosku by to mozna chtelo i prozkoumavani neznamych koncin, takze veci meritko mapy. Takle fakt staci par tahu a ses z jizni evropy v severni.
-
-
Vzhledem k tomu, že v Shogun 2 představoval tah jedno roční období tzn. 3 měsíce, tak opravdu to není přahnané.
-
-
to bylo ale potřeba přizpůsobit době, ve které se odehrávala, aby nebyl konec hry po pár tazích
-
Tady bude jeden tah jeden rok.
-
-
-
-
Tato hra si takovej hype a zájem opravdu zaslouží..přeju jí to..protože od takového titulu jako je Total War nemůžete očekávat sklamání či něco co ''není dobré''..opravdu se člověk může ještě na něco v herním průmyslu spolehnout..naprostá jednička v očekávaných hrách ( u mne ).
-
Jak můžete z 1920x1080 videa na oficiálním Creative Assembly kanálu - http://www.youtube.com/watch?v=Q0GA_jDYfEs udělat tenhle nekoukatelnej paskvil s nečitelným textem? Nahrávate to bramborou?
-
-
Já jsem šel na youtube, ale jsem rád, že jsem se tady o tom dozvěděl.
-
-
Mně se strašně líbjej ty karty jednotek jsou jednoduchý a přitom pěkný
-
-
Z počátku se mi to moc nezamlouvalo, přeci jenom na to nejsme zvyklí....Ale teď už s tebou souhlasím, jsou správně stylizované na historické období a přesto je poznat co to vlastně v tý armádě máme ;-)
-
-
Videjko pekne, i pekne natocene. Jen mi toci ten seznam okolnich frakci. Je ho videt tak 3cm z pul metru. Proc mam skrolovat jak trubka? Chci ho mit pekne pres celou obrazovku, tak abych vsecko hned videl. grrrrr
-
No takhle, ve videu ze hry kde ukazovali Kartágo - byli Římané převálcování severskými barbary....ale zase na druhou stranu bylo řečeno, že za germány to nebude proti legiím žádná sranda a proto musíte využívat všech možností přepadů a prostě Římany odrovnat vyšším počtem vlastní armády....A Egypt bude silný to nepochybuji, je to hlavní národ, má dobrou počáteční pozici a předem výhodu Nilu - takže oproti svým sousedům určitě bonusy k hospodářství....a jak už jsem říkal - tedy psal, mají k dispozici i nerostné bohatství....
-
-
Hups!!!! patří pro Ts kousek dolů ;-)
-
-
Trochu me stve/mrzi, ze neukazali "tah" (tri mody etc.). Predpokladam ze pohyb neukazali zamerne. Je sice super mit velkou mapu, ale pokud za 5 tahu projdou z jednoho cipu na druhy, tak to moc nepridava ;-) Ale nebudu malovat certa na zed, a uvidime ;-)
-
-
Na začátku, když je ta armáda ve městě se tam ukáže červené kolečko, co jsem se díval. Tak možná, že to reprezentuje pohyb. Myslím, že zrovna tohle si pohlídají.
-
-
Slo mi spis o celkovou vzdalenost, kterou army zvladne behem tahu ;-)
-
Crvene kolecko bude spise akcni radius armady. V tomto kolecku neprojde jina armada. Nebo pujde delat posily.
-
-