-
Já si nemůžu pomoct ale mě to připomíná nejvíce Half Life 2
-
Doufám že příští fallouty udělaj v týhle grafice.
-
sezen si informace o rozdilech mezi id Tech 4 a 5 enginu a prosim nesir dal nesmysly.
-
dalsi tuctovka nudnosti do sbirky...proc se s tim serou?
-
Součástí dospělosti je bejt ožralej?Tak to asi radši zustanu to dítě.
-
Velcí kluci si nehrajou sami se sebou, velcí kluci souloží.
-
Stale se tesim, ale musim rici, ze nic zazracneho v tom teda nevidim...
-
ty si dneska papal vtipnou kasi?
-
ala ja si nasel dokonce i stahnul a zjistil ze velci kluci i na Clasic |Dooma kaslou
-
jenze Quaka 4 delal Raven Software
-
A Quake 4 byl omyl ....
-
Pochybuje snad ještě někdo o tom , že po Rage bude stěžejní šlapání po svých ve Falloutu 3 (a půl) odváto definitivně na smetiště herních dějin ? (kam patřilo mimochodem od počátku) .
Tedy pokud se vše nezvrhne do bohapusté řežby ve stylu Borderlands či BulletStorm k čemuž by přispěla i reputace ID -
Mi to strašně připomíná ted Duken Nuken Forever.
už jen když jsem zahlédl Velké bosse a to ježdení v bugině XD -
John Carmack NEDELA spatne hry. Dlouho trenoval v podzemi a ted prichazi s novou hrou a vsem to natre.
-
Skoda stareho enginu z Dooma, akorat tomu dali novej nazev nejakej tech engine nebo co ale je to porad to samy . Ale hratelnostne o tom enpochybuju: poctiva reznicina, atmosfera co by se dala krajet, auta co ve falloutu chybeli a meli bejt, sem tam nejaky rozhovor ne moc dlouhy a hlavne zadna nuda jak ve F new vegas kde dostanete ukol a pak dete pul hodinu pousti a stretnete 1 mravence. fakt zabava jako krava
-
Hratelnostne to bude pecka akorat me stve ten starej engine z Dooma, kteremu akorat dali novej nazev aby se nereklo.
-
Naprostý souhlas.
-
Presne tak, drzim ID palce at zustanou v roce 1993 :)
http://tinyurl.com/35p9u5w -
takova sragora ? ani nahodou. velci klicu hrajou D3 s modem classic doom. najdi si o tom neco, ty kide.
-
jj zlaty stalker.nezbyva nez cekat na dvojku *3*