Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    No, já si koupím PS4 verzi a myslím, že světově se prodá víc verzí pro konzole, než PC.
    Každopádně, zdá se mi to, nebo je p Poláček v poslední době nějakej nasr*tej? Furt takový úsečný články.
    • Tvl komu to ty trapáku cpeš, se divím že ty tvoje sjačky někdo dokáže číst, pro mě existuješ jen teď na pár vteřin kdy ti řeknu jak nezajímavý a imbecilní jsi a pak zase mizíš mezi odpad jako všichni tobě podobní *5*
      • Sracko nechces se uklidnit!Kdybys byl na dohled tak ti jednu strelim!Podle toho jak si tady vyskakujes,nejsi nahodou na piku Prazaku?
    • Prodá? To určitě.
      • Tak to proda nekdo jiny *1*
  • Nevíte prosím někdo, jestli bude digitalní verze pro PS4 z EU PSstore taky s českýma titulkama?
  • hnus, PC MASTER RACE to bude mit v 4K 60FPS
    • nejhorší že to není trolling. Tom je fakt tak vymazanej...
      • Tom chtěl být vždycky neonacistou. Jenže ani ti ho nechtěli, tak roztrubuje do světa cosi o "pc master race". Smutný příběh.
    • ...a teraz tú o Jankovi a Marienke...
      • Hnus, Janko a Marienka to budou pařit na PC ve 4k a 60fps!
        • ...tak to už je iná, v rozprávke je samozrejme možné všetko...len či im zlá čarodejnica požičia 4k zrkadlo...
          • Nepleteš si pohádky? Jeníček a Mařenka měli na koukání strom a ne zrcadlo. Měl bys každé vánoce a veľkú noc poctivě studovat Rozprávky bratov Grimmovcov na STV, pardon, :
            • ...ale no tak, šuhajko, nebuď obmedzený na jednu rozprávku...trocha fantázie do toho 4k fotorealizmu...uznaj, strom 4k nedá, čiže nastal čas na upgrade...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit