Přejít na výpis diskuzí
Nové záběry z PS4 verze třetího Zaklínače
7.5.2015 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
No, já si koupím PS4 verzi a myslím, že světově se prodá víc verzí pro konzole, než PC.
Každopádně, zdá se mi to, nebo je p Poláček v poslední době nějakej nasr*tej? Furt takový úsečný články. -
-
Tvl komu to ty trapáku cpeš, se divím že ty tvoje sjačky někdo dokáže číst, pro mě existuješ jen teď na pár vteřin kdy ti řeknu jak nezajímavý a imbecilní jsi a pak zase mizíš mezi odpad jako všichni tobě podobní *5*
-
-
Sracko nechces se uklidnit!Kdybys byl na dohled tak ti jednu strelim!Podle toho jak si tady vyskakujes,nejsi nahodou na piku Prazaku?
-
-
Prodá? To určitě.
-
-
Tak to proda nekdo jiny *1*
-
-
-
Nevíte prosím někdo, jestli bude digitalní verze pro PS4 z EU PSstore taky s českýma titulkama?
-
hnus, PC MASTER RACE to bude mit v 4K 60FPS
-
-
nejhorší že to není trolling. Tom je fakt tak vymazanej...
-
-
Tom chtěl být vždycky neonacistou. Jenže ani ti ho nechtěli, tak roztrubuje do světa cosi o "pc master race". Smutný příběh.
-
-
...a teraz tú o Jankovi a Marienke...
-
-
Hnus, Janko a Marienka to budou pařit na PC ve 4k a 60fps!
-
-
...tak to už je iná, v rozprávke je samozrejme možné všetko...len či im zlá čarodejnica požičia 4k zrkadlo...
-
-
Nepleteš si pohádky? Jeníček a Mařenka měli na koukání strom a ne zrcadlo. Měl bys každé vánoce a veľkú noc poctivě studovat Rozprávky bratov Grimmovcov na STV, pardon, :
-
-
...ale no tak, šuhajko, nebuď obmedzený na jednu rozprávku...trocha fantázie do toho 4k fotorealizmu...uznaj, strom 4k nedá, čiže nastal čas na upgrade...
-
-
-
-
-