Přejít na výpis diskuzí
Novinky ze Steam konference: nová verze Steam ovladače, nárůst uživatelů Steamu, úžasná virtuální realita a další
16.1.2014 | Ladislav Loukota
49 příspěvků
-
Trol detekován, smrt upálením.
-
Az budou schopni zabezpecit si servery pred DDoS jako to EA zvladka u BF3 za tyden a bude mozne hrat 100% her (pokud maji Singleplayer mode, boty) bez pripojeni ke Steam serverum, mozna to bude za neco stat. Zatim jen vyrabej dalsi konzole, DOTA2 funguje snad 1 den v tydnu a v CS:GO stale nefunguje Competitive matchmaking. *12* Dekuji, nechci, EA se aspon stara.
-
Nemaji tak dobre pr jako valve, ale jinak si nemaji co vycitat.
-
Geograficky, nikoliv politicky. K Západu jsme i politicky patřili do roku 1938.
-
"Vím jak je to myšleno, ale nemůžu si pomoct zní to ironicky a to dost" WTF?
Já mám pocit, že je to myšleno jako ironie a můžu si pomoct, zni to ironicky a to dost *3* -
Hádám, že to mělo znamenat, že "druhý den" (tj. druhá část akce) startuje za pár hodin. Jako třeba na festivalech. Tam také další "den" (koncerty) začíná, já nevím, v 10 hodin ráno.
-
no a jeste jsou tu skupiny pokrytcu a poseru. Jedni je fakt nesnasi, ale uz jim nevadi si od nich hru koupit a druzi to jenom rikaji, protoze to je cool nesnaset velke korporace...
-
bohuzel jsi nic takoveho nevymyslel. Nejak mi unika pointa toho neco za velke penize vyvyniout pak o tom nikomu nerict (pokud to neni neviditelny stratosfericky bombarder) nebo rict "sice to nase stalo dvakrat tolik, ale kluci z garaze to maji o moc lepsi..."
-
"David tvrdí, že VR od Valve je technologicky mnohem kvalitnější, než VR realita v podání Oculus Rift. Zmiňuje zejména vyšší rozlišení a přesné měření pozice či možnost se procházet. Za své tweety dává hashtag #mindblown, což je asi dostatečně výmluvné."
Takze pockat... oni vyhodi uzasnou Jerri, ktera pak rozbehne CastAR, a oni pak chcou vyrobit svuj oculus rift... ... .. eh ?
Valve valve valve.... hashtag facepalm -
Napsal jsem to všeobcně, co je Východní trh. Vím, že Rusko se svou kupní silou je zvlášť a je to silně specifický trh.
P.S: Pokud Steam nerozlišuje, tak je Rusko právě ve Východním bloku trhů. -
"Uvidíme, co nám něco nepřichystá den druhý startující za pár hodin."
Hádám, že to tak asi znít nemělo nebo sem to nepochopil. -
tak to ze to tady vypada jak na divokem zapade neznamena, ze nas tak svet musi vnimat i kdyby si tak kazdy rad pripadal.. jako kdyby vychod byl urazka..
-
ty mas zase pravdu jako vzdy uplne na 100% jsi nejlepsi.. pockat v grafu je ruskej region samostatne... a sakra...
-
milovanou společností jako třebas Microsoft nebo Electronic Arts
Vím jak je to myšleno, ale nemůžu si pomoct zní to ironicky a to dost *4*
Z Valve se ještě nestala tak slizká korporace Jako jsou M$ a EA a snad k tomu nikdy nedojde. -
Bohužel díky Dayz si hodně lidí myslí že v ČR používáme Azbuku.
-
Kdyby je všeci tak nesnášeli, tak by ty firmy neměli asi takovej obrat jakej maj.
-
Celý obchodní svět se dělí. Máš trhy Západní a Východní Asie, Trhy Západní a Východní Evropy a trhy Severní a Jižní Ameriky. A pak specifické jako je Oceánie, kde patří i Austrálie a Nový Zéland. My většinou patříme do trhů Západní Evropy, bohužel mnohé věci zde nejsou stejně dostupné jako na silnějších trzích. Navíc náš "specifický" trh je hrůza.
A pak ještě navíc máš "zvláštní" trhy Čína a Rusko. -
Jéje, američané a to jejich nekonečné dělení na západní a východni evropu ...
-
Co ja teda vim, existuji neco cemu se rika humor a ironie.
-
No věř mi, že v zahraničí raději říkej Střední Evropa. Většina to nebude umět zařadit. Protože Východní Evropa je pro Západ něco jako barbaři, co jim zrovna připojili elektřinu a píšou klikoháky, co všichni nesnáší (azbuka).