Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To rikam furt vychodni vetsinou nerdi s nadvahou kradou a kradou. A to nam tu furt kecaj ako maj plne steamy , ze ani nestihaji hrat...
    • Když je rec o nadvaze tak nerdi ze severni ameriky ty vychodni hrave strci do kapsy.
  • Tak já bych taky uměl hulákat do světa, jsme tady ve své ne úplně malé společnosti Valve vymysleli a vytvořili něco lepšího, než co vykutili kluci ne s tak dobrým finančním zázemím jako první :D
    • bohuzel jsi nic takoveho nevymyslel. Nejak mi unika pointa toho neco za velke penize vyvyniout pak o tom nikomu nerict (pokud to neni neviditelny stratosfericky bombarder) nebo rict "sice to nase stalo dvakrat tolik, ale kluci z garaze to maji o moc lepsi..."
  • Kr.Pa
    Jéje, američané a to jejich nekonečné dělení na západní a východni evropu ...
    • Veskoslav
      Celý obchodní svět se dělí. Máš trhy Západní a Východní Asie, Trhy Západní a Východní Evropy a trhy Severní a Jižní Ameriky. A pak specifické jako je Oceánie, kde patří i Austrálie a Nový Zéland. My většinou patříme do trhů Západní Evropy, bohužel mnohé věci zde nejsou stejně dostupné jako na silnějších trzích. Navíc náš "specifický" trh je hrůza.

A pak ještě navíc máš "zvláštní" trhy Čína a Rusko.
      • Kr.Pa
        Až bude Evropa bez Ruska větší než Severní Amerika nebo Čína, tak se pak může děliti. Toto je nějaký vžitý pocit Američanu z našich totalitních dob.
        • Veskoslav
          Ale nás tak vnímá i zbytek Evropy;) I Němci. Navíc kupní síla USA=kupní síle Německa, Velké Británie, Francie a Polska. Plus mají lepší poměr euro=dollar.
        • Ale Evropa je vetsi, nez Severni Amerika.
          Ono to totiz neni o velikosti uzemi, ale o velikosti trhu. Evropa (bez Ruska!) ma temer 600 milionu obyvatel. To je o neco malo vic, nez v cele Severni Americe.
          A je to sice min, nez treba v Cine, ale kupni sila je porad jeste znacne vyssi v Evrope...
  • milovanou společností jako třebas Microsoft nebo Electronic Arts

Vím jak je to myšleno, ale nemůžu si pomoct zní to ironicky a to dost *4*
    Z Valve se ještě nestala tak slizká korporace Jako jsou M$ a EA a snad k tomu nikdy nedojde.
    • "Vím jak je to myšleno, ale nemůžu si pomoct zní to ironicky a to dost" WTF?

Já mám pocit, že je to myšleno jako ironie a můžu si pomoct, zni to ironicky a to dost *3*
  • "David tvrdí, že VR od Valve je technologicky mnohem kvalitnější, než VR realita v podání Oculus Rift. Zmiňuje zejména vyšší rozlišení a přesné měření pozice či možnost se procházet. Za své tweety dává hashtag #mindblown, což je asi dostatečně výmluvné."

Takze pockat... oni vyhodi uzasnou Jerri, ktera pak rozbehne CastAR, a oni pak chcou vyrobit svuj oculus rift... ... .. eh ?
    Valve valve valve.... hashtag facepalm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit