Přejít na výpis diskuzí
Novinky ze Steam konference: Valve podporuje Oculus Rift a radí, jak dělat hráče šťastnější
17.1.2014 | Adam Homola
56 příspěvků
-
přesně, radši ať udělaj Portal 3 - po výborný jedničce moc lidí nečekalo, že udělaj ještě stokrát lepší bombastickou dvojku
-
Tak snad bude odolnější než jen na tři týdny. *1*
-
dostanes maximalne po papuli a studenu veceru :D
-
dostanes maximalne po papuli a studenu veceru :D
-
Zkusím to navrhnout doma, ale nevím jestli se mi dostane pochopení :-D
-
to spravěj latexový uši
-
s elfskou ženou určitě
-
*facepalm* pre niektorych zrejme jedina moznost ako prist do kontaktu zo zenou.
-
A mozno je cas na zmene pristupu k HL a hodit bobka na HL3. Tie celosvetove ocakavnia by to aj tak nenaplnilo. A toho si je podla mna vedome aj Valve. Preto sa do toho nehrnu. A kedze su financne zaobstarany tak nemaju ani dovod.
A podla mna "ohrana nuda" je spominat HL3 furt dokola v kazdej diskusii spojene s Valve. -
Nikdy jsem se nad tím nezamyslel, ale co jsem viděl ten obrázek...šoustat elfky (alespoň virtuálně) by nemuselo být k zahození :-D
-
Chlapík na fotce vypadá jako by to právě používal :D
Jinak je to celkem smutný. -
http://i.imgur.com/bsQzHoC.jpg už se na tom pracuje ... Tříselná přípojka bude určitě brzo k dispozici.
-
hráče by nejvíc udělalo šťastnejma, kdyby někdo vynaleznul další oculus rift, ale do kalhot :D
-
Hmm zajímavé ... ale jsem rád, pokud bude jedno zařízení co nejlepší, tak to bude lepší, než kdyby jsme měli dvacet různých, které by nestáli za nic. Konkurence příjde jak se z OR stane úspěch.
-
Fotka za všechny prachy XD
-
Hráče by udělala šťastnější, kdyby koněčně přestalo dělat Zagorku a řeklo, jak to vypadá s HL 3. První roky byly ty vtípky atd docela zajímavý, ale v poslední době už je to docela ohraná nuda.