Přejít na výpis diskuzí
Novou alianční akcí multiplayeru ME3 bude Shieldwall
24.5.2012 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
kdyby radsi tu energii co davaji do multiplayeru, venovali poradne rozvetvenymu zakonceni ME3
-
-
Na MP a SP dělá úplně jiný tým lidí...
-
-
Až na to, že prostriedky sa musia rozdeliť medzi ne - možno nie na polovicu, ale aj tak keby vôbec nebol MP, tak určite SP by vyzeral aspoň o trochu lepšie...
-
-
vzhledem k tomu, ze mi tam puvodne jakejkoliv multiplayer vubec nesedel, tak sem ve vysledku mile prekvapenej pomerne navykovym MP...
-
-
-
-
Tenhle článek je blbě napsaný. Povýšení (Promote) se používá pro přesunutí postav z multiplayeru do singlu. Proto zbytek článku nedává smysl. Musí se dosáhnout max. levelu aby povýšení bylo možné. Tudíž článek je špatně.
A squad goal by v tomto případě měl platit pro jednoho hráče, kterému se podaří povýšit alespoň 3 postavy. Jak už to jednou bylo. - ne pro celý tým během zápasu nebo po něm nebo nijak jinak. -
-
Darn, zaměnil jsem promote a level up, dík! (už jsem tam taky nějaký ten pátek nebyl)
-
-
konečne článok po D3, ale zas EA, prečo na GOG nedajú Drakana? to by ma zauíjmalo viac.
-
"Kromě toho, že úkol pro squad je získat tři povýšení v jednom zápase"
To je trošku blbě napsané, ne? Povýšit se mají 3 chary během celé té akce.
Během jednoho zápasu by si to těžko udělal :) -
-
Tak šlo by to, ale bylo by potřeba mít low lvl na alespoň silver :) Nicméně, když píšu, že je to na squad, tak se z logiky věci rozumí že v rámci něj :)
-
-
Tož až se mi umoudří Origin, připojím se rád:)
-
jo Alucard, já si nemohl vzpomenout na to jméno *5*
-
Bolia ma oči keď vidím že niekto nazýva mass effect s co-op možnosťami multiplayerovou hrou.. Áno, technicky vzato to JE multiplayer ale i tak.. A čo je potom Battlefield ? Úber-mega-brutal-multi-player ? *15*
-
-
Multiplayer je hra více hráčů. Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést spory, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
Problémy s očima mne mrzí, ale myslím, že na to bude třeba oftalmologa :) -
-
Ale no :-) Sám som uznal že to v podstate je multiplayer.. Vyjadrujem skôr názor, že by sa to multiplayerom nazývať nemalo, aby sa takéto hry nejak odlíšili od skutočných multiplayerových hier...
Prečo nie len CO-OP ? -
-
V pohodě, já se nerozčiluju :)) Ale je to holt multi - player, tedy hra více hráčů. Pak už je o tom, jestli je kooperativní, kompetetivní, kombinace obého (Dark Souls)... :)
-
-
co ten Hellsing :)
-
-
Co by, Alucard je prostě sympaťák od kosti, se zdravým přístupem k životu ;)
-
-
-
dřív se to označovalo jinak, co si vzpomínám na své herní začátky tak co-op byl ve hrách označován 2-player a hraní proti sobě jako VS. mode, od doby kdy můžou hrát více jak dva hráči tak se to jednotně nazývá multiplayer. S tím nic nenaděláš
-
-
-