Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Bez Rocksteady prů*er...
    • h0p3
      taky v tom nevidim nic dobrýho :/
  • čuchám čuhám fail.... *9* Prosím, prosííííím, batmana zkazit nesmějíííí *10*
  • ví se vůbec proč už na tom nedělá Rocksteady ? Měl jsem za to že když něco funguje a vydělává tak se to nemění...mám strach že to nedopadne dobře...
    • no já asi vím, je možné, že Rocksteady v tuto chvíli pracuje na Justice League a bude se jednat o dobu před Arkhamem, tkzv. Golden Age Justice league.... dokonce jsem viděl i pvní náčrty postav - ale jestli to nebyl fake, to nevim *1*

odkaz tu http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=63480
    • Viděl bych to tak, že Rocksteady vybudovali dobrou značku, ale vývoj stál moc peněz. Takže teď, když jsou prodeje jisté, předá se to někomu, kdo něco s Batmanem vytvoří za 1/10 náklady a prašule jsou doma, ať z toho vyleze cokoliv. Ale nechci malovat čerta na zeď, to je jen taková selská úvaha.
  • Je brzo na nějaké závěry, ale je to hodně divné... I tak Rocksteady patří velíké uznání - oba Batmani patří do zlatého fondu.
  • Tak Rocksteady na tom nedělá,Dini taky ne a Hamill položil hlas Jokera na hřebík,to jsem zvědav co z toho vzejde
  • Cosi
    Mě to přijde, že regulérní Arkham World od Rocksteady přijde až za rok. Snad se mýlím a nebude nový Batman každý rok, a nebudou se na něm střídat studia, jako v případě Black Ops v sérii Call of Duty. To by se nám Batman pěkně rychle zajedl. Trilogii a konec.
  • Když jsem tu zprávu viděl včera poprvé, tak jsem skákal radostí, ale když jsem si to potom přečet, tak mě to zase rychle přešlo. Zatim vůbec netušim co si mam myslet... další Batman hra? Super! Bez Rocksteady? Nevim nevim!
    Uvidíme co se z toho nakonec vyklube, ale jelikož se o té hře zatim nic neví a má vyjít ještě tenhle rok, tak jsem trochu skeptickej. Zatim si však nebudu kazit radost a budu doufat v to nejlepší *4* protože Batmana neni nikdy dost http://www.youtube.com/watch?v=8MF3P2j9pGI
    • Měl jsem úplně stejné myšlenkové pochody :-)
  • Nejsem fanouškem batmana, ale Arkham city i Arkham Asylum byly naprosto úchvatné hry. Dechberoucí neuvěřitelně nádherné prostředí. Hra perfektně respektovala to, že Batman je jen obyčejný člověk, který však za pomoci svého kostýmu a technických vychytávek vzbuzuje ve svých protivnících hrůzu. Přesně v duchu onoho klasického filmového zpracování kde hrál Jokera Jack Nicholson.
    Neumím si představit, že by jiné studio než Rocksteady mohlo vstoupit do stejné řeky...
  • Krymot
    POkud se na hře teprve začiná pracovat a má vyjít ještě letos tak to bude rychlokvaška na úkor kvality
  • no jako hele bez Rocksteady nevim nevim komu tu hru vecpou na vyvoj ale nalej me si cisteho vina, novej Devil May Cry kazdej automaticky posilal do haje a jak to dopadlo? Neverim ze by zrovna WB studio by to dalo nejakejm amaterum aby jim sprasili jejich dojnou kravu. Takze ja budu drzet palce a hlavne se budu tesit na novou gamesu z Batmanem *5* *4* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit