Přejít na výpis diskuzí
Nový Call of Juarez se vrátí na divoký západ
6.9.2012 | Adam Homola
29 příspěvků
-
Hlaavne v tom roce 2006, mi to komp extra nezvladal njn (Celer 2,4ghz nebo uz 3,06 6200gfx 256mb 2x512)
-
Cartel byl nepovedný nikoliv kvůli změně prostředí, ale protože tu hru technicky zvorali, takže návrat na divoký západ tento problém neřeší a beru ho spíš jako krok zpátky
-
-
Taky mi to tak přijde, pořád si myslím, že western ze současnosti by se chytil (něco jako Tahle země není pro starý). Docela si vzpomínám na tu misi s výměnou rukojmích, kdy jsi začínal na vrchu kaňonu se sniperkou, pak následoval honička s jeepy, duel a přestřelka. To bylo dobrý. Ale jinak to byl děs běs: od vymaštěných postav, po blbě vymodelovaná prostředí, odpalování C4 ve stanu, který se po výbuchu ani nepohnul a tak. Jako by Techland úplně rezignoval na myšlení.
-
-
na jedničce se mi nejvic libily ty stealth a adventurni pasáže, ale taky ty akční pasáže. proste to byl takový prijemny mix. o dvojce jsem slyšel že ty byla už jen čiste akční hra tak jsem to vynechal
-
-
Tú dvojku by som zase nezatracoval. Je pravda, že už to nebolo tak roznorodé, ale príbeh a atmosféra boli skveé. Na tvojom mieste by som ju skúsil.
-
-
Prvni dva dily naprosto paradni, treti sem nemel odvahu ani spustit.
-
-
-
Jsem z toho smutnej, ale uz me tahle serie nezajima.