Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tam bude šílená rychlost, šílené skoky, šílená vozidla, trochu přehnaná fyzika, krev, lítající končetiny, možnost vlítnout do baráku, mít město a v něm různé závody (hlavně né koridor), kde vlastně ani závodit nebude muset a hlavně lítající krávy. Tak proč ne?:)
  • Cosi
    Před půl rokem jsme začli hrát 3 díl na noteboocích ve třídě během přednášek. Já jsem to nikdy nehrál, ale takhle (zvráceně) jsem se u závodní hry nikdy nebavil. Bourání bylo sranda, pokládání min bylo sranda, extra body za efektní přejetí bylo sranda. Co vám budu povídat, jak malé děti.
  • Pan_Klobouk
    Asi tak, tahle serie se prece nehrala (primarne) kvuli prejeti duchodce nebo par zombiku, ale hlavne proto, ze byla zabavna a sakra hratelna. Uz jen ta fyzika a destrukce ve dvojce - dodnes se ji jen maloktere zavody priblizily.
  • Psychotic
    Tohle může skončit dvěma způsoby, jako u každého revivalu mrtvé značky.
    1) "No to je totální sračka, takhle prznit legendu!"
    2) "Možná slušná hra, ale už to není Carmageddon!"
  • Byla by to jeste zabava? Si delas srandu ne? Pokud se to ponese v duchu prvnich dvou dilu, tak to bude mazec. Pekne pres rucku sejmout babku s hulkou na prechodu, na spatecku otevrit dvere a urazit je o kolemjdouciho... BUEHEHE!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit