Přejít na výpis diskuzí
Nový Carmageddon si zahrajeme už na začátku příštího roku
27.9.2013 | Adam Homola
23 příspěvků
-
Prosím, ať do té hry přidají i cyklisty! *12*
-
-
Ak bude hra modovatelna tak urcite :)
-
-
*14* *14* *14* (Jen ať se to prosím povede)
-
včera mě mile překvapil shadow warrior ......tak držim palce ať se i tohle povede. první díl pařim na cestách vlakem ještě teď ....čekám až mi někdo uvidí na obrazovku a obviní mě že jsem blázen co trénuje na masakr chodců a kraviček *1*
-
-
čím ťa sw prekvapil ? mňa tým že z tak dobrej akcie aká bola v originály urobili Painkiller s katanou kde ťa hra uzavrie v jednom priestore a púšta na teba desiatky potvor.
-
-
pokračování/remaky mých oblíbených starších her ne vždycky úplně dobře dopadaly, ale nový SW mě hodně baví (zatím jsem tomu dal včera jen tak 2 hoďky .....uvidíme jestli se dostaví stereotyp o kterym jsem slyšel).
to co zmiňuješ mně osobně nevadí, mám hodně rád i třeba serious samy který jsou přesně tenhle systém ve velkym. za tu chvíli co jsem odehrál jsem nenarazil na nic co by mi na tý hře vadilo a naopak mi sedí vizální zpracování, ve 3d šlape dobře, humor, odkazy na původního SW, a hlavně samotná likvidace nepřátel a systém zbraní/schopností. prostě jsem se dobře bavil a těšim se že k tomu večer zasednu znova.
když si chci dát FPS střílečku jaký byly tenkrát, tak na to mám reedici původního duka/SW. a celkem pravidelně si vždycky pár misí dám. ani si nemyslim že vyjde nová hra která by na mě hratelností působila jako stará klasika ....čekám že i ten carmageddon se prostě bude hrát jinak než ten původní, a buď mě to bavit bude nebo ne (a kdyby se to skutečně hrálo jako původní tak budu slintat blahem *1* ) -
-
ja s hrami ako serious sam nemám problém, SE a trojku som hrával často. Lenže to sú hry takto koncipované od začiatku a k SW mi to jednoducho nepasuje, i keď v obmedzenej miere to bolo aj tam. Nemám totiž rád ten pocit, že o mne každý vie a z každej strany na mňa niekto vyskakuje. Lepšie na mňa pôsobí keď ja som ten kto zaháji útok.
-
-
jak jsem psal mám odehranej jen kousek.....ale myslim že asi tak 3krát jsem zahájil bitku já ustřelením hlavy démonovi *1*
-
-
*1*
-
-
-
-
-
-
mňa si získali návratom PratCam... kludne im za to odpustím aj tie DLC *1*
-
-
Odpouštíš DLC? Pokud jsi přispěl alespoň 15 dolarů na KS, tak dostaneš všechna DLC zdarma.
-
-
a čo ?
-
-
Že to nemusíš jako matlák pirátit, ale přispět na hru, kterou máš rád.
-
-
Mam pocit,ze ste ho vy dvaka tak trochu nepochopili, a to piratenie uz vobec nechapem *1*
-
prečo by som to mal pirátiť ? nerozumiem o čo vám dvom ide ale poslúžte si.
-
-
-
-
-
Mam dbl whammy a nemohu se dockat.. Ta predesla verze me tak nebavila, nejlepsi byla c2, ktera mela dobrou grafiku a ulytle jezdeni. Doufam, ze to tak bude i v teto verzi, to by stalo za kazdy haler.
Proste se tesim na tuto hru, par krvavych stop me opet rozesmeje :)))) -
Doufám že bude krabicová verze *4*
-
-
noo..na Steam verziu sa ti aspon neprasi a nezabera miesto a ako bonus ju mas hned, ako kliknes na - kupit ;)
-
-
Co třeba hru prodávat celou, místo rozkouskované a dvakrát tak drahé. Že tvůrci sáhli po téhle moderní marketingové špinavosti jménem DLC se mi vůbec nelíbí a v mých očích klesli.
-
-
Mels prispet na Kickstarter a dostal bys je vsechny zdarma..
-
-
Ano od 15$ vyssie ma clovek aj vsetky DLCka co pridu. Je to az nezmyselne velkoryse.
-
-
Pokud DLC dělá malé studio, které má problém vůbec shromáždit prachy na hru, tak je to pochopitelné. Pokud placené DLC dělají takové mašinerie jako EA apod. pak se teprv můžem bavit o nějaké špinavosti.
-
-
Proc ne , proc si nezavzpominat na stare dobre "carmace" i se vsim co k tomu tehdy patrilo. *3*