Přejít na výpis diskuzí
Nový Dante z DmC Devil May Cry je z jiného universa
2.11.2011 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Osobne mi je fu(c)k ako Dante vypada. Co ale dufam ze nezmizlo, je jeho styl, jeho komentare, hlasky... Tato scena asi najlepsie vystihuje, co mam na mysli... http://www.youtube.com/watch?v=jtiXwvni6ng Dante mal jednoducho styl a dufam ze ten ostane aj pri restarte serie...
-
Neviete či to vydajú aj na pc?
-
-
Tak DMC 3 i 4 byla na PC portnuta, a bylo to dobre, protoze PC hraci tak meli moznost poznat krasy DMC serie, i kdyz se to rozhodne na klavesnici hralo o hodne hur nez na gamepadu. V tomhle pripade ale doufam, ze to na PC nevyjde a ze na konzole se to bude prodavat tak spatne ze studio krachne, a to maji za sebou velmi kvalitni Heavenly Sword!
-
-
Nikdy předtím bych si tuhle hru nekoupil, nové prostředí a hlavní postava si mě přitáhly... Navíc, má to fakt krutej styl, dostává mě to...
-
-
Vidis, a mne prave tenhle styl od hry definitivne odpudil. Asi jsem DMC purista, ale tohle teda fakt nee ...
-
-
Alternativní vesmír, hm? Co takhle i alternativní jméno?
-
Myslím, že keby chlapci spravili pravý HD remake originalnej jednotky bolo by to viac hodno, ale popravde nejde robiť reštarty série bez kompromisov, wtb recolor vlasov :D
-
featuring Taylor Lautner
-
Takže nakonec je to Dante z jiné dimenze kterej nevypadá jako Dante z té normální dimenze a možná se objeví i skutečný Dante z té naši dimenze. No teda já sem obykle optimista ale u tohodle nevím sou hold věci který by se měnit neměli a fakt nevím jaksi fandové zvyknou na tuto EMO dimenzi.
PS jinak nic proti EMO *3* -
takže na návrat vergila asi můžu zapomenout *9*
-
Stejne se na to tesim i kdyz dante vypada jinak.Kdo vi,treba se ve hre dozvime proc dante vypada jinak.
-
-
Mě nevadí, že vypadá jinak. Mě vadí, že vypadá konkrétně takhle. A že z něho samozřejmě museli udělat kuřáka, protože ta close-up cigaretka těsně před nějakým masakrem přímo monumentálně dodává na hustotě a drsnosti. Sám jsem kuřák btw, ale vždycky mě iritovalo, když se nějaké postavě do tý huby ta cigareta mrdla prostě jen tak na efekt. Navíc zrovna Dante rozhodně nepotřebuje takové laciné gimmicks, aby byl cool (no ikdyž, zrovna tenhle pšouk možná i jo...). *7*
-
-
Souhlas. Jinak co se tyce vzezreni Danteho ... videl jsi porovnavaci obrazky mezi Danteho designem a oblicejem (tedy spise receno ksichtem) sefdesignera Tameema Antoniadese? Jen pro priklad: http://i.screwattack.com/content/images/view_10439_1_1285149703.jpg
Take se mi vybavuje clanek na Kotaku, v nemz Hideki Kamiya, muz ktery vytvoril DMC, otevrene priznal, ze fandou noveho Danteho asi nikdy nebude.
-
-
-
Nový Dante vypadá tak strašně gay, že tuhle hru v zájmu zachování své vlastní heterosexuality raději vynechám.