Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to reboot! Je to prequel! Je to reboot! Je to prequel! Je to spin-off! Je to liberální adaptace díla Můj Malý Poník: Přátelství je Kouzelné!

Tož kurňa Capcom, rozmyslete se už.
    • Ringwraith
      MLP?

Even here?
      Fu*king ponyfags!
      *1*
      • Tak timhle kometarem jsi u mne ztratil hodne bodu.
        • Ringwraith
          Nalejme si čistého vína.
          Fandom MLP je hroznej. Jo, v dnešní době jsou to hlavně trollové, kteří se za fandy MLP vydávají, aby naštvali ostatní lidi, ale nějak základ v realitě to mít musí.

Samotnej seriál si klidně může být skvělej, to nikomu neberu.
          • Tak v tom pripade nevim kam patrim ja. Jen u maleho mnozstvi serialu jsem se bavil tak dobre jako u MLP, takze mne za fanouska klidne muzes povazovat. Troll ale nejsem ... tak nevim. Ale jestli ti to pomuze, tak mne klidne zaskatulkuj do toho hrozneho MLP fandom. Ja na to neumru. *5*

Taky nevim, co s tim serialem udelal ceskej dabing. Jestli je vysledny produkt stejne zmrsenej jako Doctor Who, tak to je potom opravdu v pytli.
      • !!OT!! Taky jsem si kdysi myslel, ze to bude nejaka kravina, ale po shlednuti par dilu jsem si ten serial zamiloval. Nikdy jsem se u zadneho kresleneho serialu, jako je tento, tak nepobavil.
    • EuroSamurai
      *1*
  • No tohle je typicka omluva vyvojaru, kteri nemaji dostatek fantazie aby zakomponovali neco noveho do stavajiciho universa. Takhle jim to pekne kazdej sezere, protoze je to alternativni realita kde je vse mozne...

Z meho pohledu ale prr. Novy design Danteho je hnusny, hra pro mne ztratila sve tradicni kouzlo, a to mam japonske mlaticky moc rad. No ... proste se zase vratim k Bayonette a Vanquish.
  • Alternativní vesmír, hm? Co takhle i alternativní jméno?
  • Nevypadá to pěkně.... spíš jako Alenka v říši divů, a Dante vypadá jak traget a ne ten sebevědomej týpek co ho nic nezastaví...
  • Stejne se na to tesim i kdyz dante vypada jinak.Kdo vi,treba se ve hre dozvime proc dante vypada jinak.
    • Mě nevadí, že vypadá jinak. Mě vadí, že vypadá konkrétně takhle. A že z něho samozřejmě museli udělat kuřáka, protože ta close-up cigaretka těsně před nějakým masakrem přímo monumentálně dodává na hustotě a drsnosti. Sám jsem kuřák btw, ale vždycky mě iritovalo, když se nějaké postavě do tý huby ta cigareta mrdla prostě jen tak na efekt. Navíc zrovna Dante rozhodně nepotřebuje takové laciné gimmicks, aby byl cool (no ikdyž, zrovna tenhle pšouk možná i jo...). *7*
      • Souhlas. Jinak co se tyce vzezreni Danteho ... videl jsi porovnavaci obrazky mezi Danteho designem a oblicejem (tedy spise receno ksichtem) sefdesignera Tameema Antoniadese? Jen pro priklad: http://i.screwattack.com/content/images/view_10439_1_1285149703.jpg

Take se mi vybavuje clanek na Kotaku, v nemz Hideki Kamiya, muz ktery vytvoril DMC, otevrene priznal, ze fandou noveho Danteho asi nikdy nebude.
  • Nemozem si pomoct, ale nove DMC mi zatial nepride zrovna simpaticke... Mam z toho asi taky pocit ako keby som si chcel zahrat novy diel AoE a zistil som ze sa z toho stala fps s rpg prvkami. No holt, Dante mi bude chybat *9*
  • Ringwraith
    Celou tu anabázi s novým Dantem považuju za značně nešťastnou... měli nechat starého a nikdo by nepindal.
    • miker17
      ja osobně uvítam změnu..........musime zkusit něco nového
      • Souhlasim, me se tenhle styl zamlouva, nemam problem ani s novym dantem. Vzdycky my tak trochu vadil jeho na me az prilis mangoidni vzhled.
  • Mayuri12
    Takže nakonec je to Dante z jiné dimenze kterej nevypadá jako Dante z té normální dimenze a možná se objeví i skutečný Dante z té naši dimenze. No teda já sem obykle optimista ale u tohodle nevím sou hold věci který by se měnit neměli a fakt nevím jaksi fandové zvyknou na tuto EMO dimenzi.
    PS jinak nic proti EMO *3*
  • Neviete či to vydajú aj na pc?
    • Tak DMC 3 i 4 byla na PC portnuta, a bylo to dobre, protoze PC hraci tak meli moznost poznat krasy DMC serie, i kdyz se to rozhodne na klavesnici hralo o hodne hur nez na gamepadu. V tomhle pripade ale doufam, ze to na PC nevyjde a ze na konzole se to bude prodavat tak spatne ze studio krachne, a to maji za sebou velmi kvalitni Heavenly Sword!
  • featuring Taylor Lautner

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit