Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta grafika na tom screenshotu vypadá celkem dobře *4*
  • No vynechal si burga a wardena a já můžu říci, že to jsou naopak nejlepší classy na solování. S champem jsem měl občas problémy, když se na mě sebělo hodně mobů. (to samozřejmě neplatí na vyšších levelech. Tam jde o to je rozsekat rychleji, než oni rozsekají tebe)
    S wardenem jsem na sebe naopak na sebe mohl natáhnout cokoliv a pokaždé jsem se uhealoval. Akorát teď s posledním updatem udělali z wardenů žebráky, protože snížili mitigace na medium armour. Ale v dalším už ho mají zase upravovat, tak se uvidí.
    S burgem se zase většinou všude proplížíš a nemusíš např. v Morii zabíjet tucty nepotřebných mobů. Bavil mě v PVE asi nejvíce z class, co jsem vylevelil.
    A s tím RK můžu jen souhlasit a doporučit ho. S ním jsem si také užil spoustu zábavy.
    Tolik pro mé malé doplnění.
  • Tommy: Jo, burgové jsou děs. Pokud hrajou, jedinou obranou je vzít warga a neustále je stopovat a lámat jim stealth. Po pár hodinách takového obtěžování většinou odchází znechucení ze serveru.

    Kdo chce v PVP jen vyhrávat, nechť si vezme Burga nebo Minstrela. Champion je taky dobrej, ale musí mít glory stance. Jinak ho sundám docela v pohodě (warg, defiler). Kdo chce v PVP creepy štvát co nejvíce, nechť si vezme guardiana a k němu štít. Takový pak může nabíhat do creepů a dělat si z nich dobrý den. *1*

    Nejslabší pro PVP je hunter (solo ho dá víceméně každý). Slabý je též warden a je jedno, kolik má životů. Jen je potřeba počítat s tím, že dá jeden velký heal. Slabší je i RK, pokud to neumí a používá nevhodné traity (oheň).

    A u creepů je nejsilnější asi BA - nejlepší damage. Nejslabší je pavouk a pak warg. ty jsou většinou spláchnutí velmi rychle. Na obtěžování freepů jsou ale fajn. Dobrý je defiler. Pokud je člověk trpělivý, může s defilerm vyndat víceméně cokoli. Jen to trvá opravdu dlouho (třeba já vyndal dobrého miniho asi za 20 minut boje).
  • Když jsem viděl ty dotazy, tak ještě menší rada, jakou zvolit classu:
    Hunter - dobré dmg, ale je slabý kvůli indukcím a při střelbě se nemůže hýbat (až na vyšším levelu může). Nemá žádné lepší vlastní healy. Podle mě spíše těžší klasa dobrá na solování 1 moba, velmi špatná na solování více mobů. Huntera mám na levelu 70.
    Champion - jedna z nejlepších class. Výborná na solování. Výborný damage. Žádné indukce. Můžete bojovat v běhu. Dobrý defence a vlastní healy. Nejlepší classa na rychlé questování. Zatím mám na levelu 35, ale měl jsem už asi 10 chamipnů (vše dotažené k levelu 15-20 v rámci získávání TP).
    Guardian - menší dmg ale velmi dobrý na solování na vyšších levelech. Když se natraitujete a máte dobrou legendárku, vaše damage bude dost dobrá a solovat questy, kde se musí zabíjet hodně mobů, bude pro vás velmi jednoduché. Má dost skillů podporující přežití a dokáže přežít fakt hodně. GRD mám na levelu 71.
    Lore Master - velmi komplexní a na nižších levelech slabá classa. Kdo má rád kouzelníky, nechť zkusí. Na vyšších levelech může solovat moby v instancích. Má vlastní healy a spoustu velmi zajímavých skillů - omračování, rootování atd. Má také zvířátko, které mu pomáhá. Lore mastera mám na levelu 30.
    Minstrel - velmi silná classa. Výborná na solování - dobrý damage, vlastní healy. Minimální indukce a možnost bojovat v běhu. Jednoduchá hra. Dohrál jsem s ním na level 40 pak smazal.
    Runekeeper - velmi zábavná classa, kterou můžete mít po zakoupení Morie. S touhle classou se dá dobře solovat. Boj v běhu, malé indukce, spousta zajímavých skillů, vlastní healy, velmi dobrý damage. Mám ho na lvl 71.
    Kapitán - kdo chce mít vojáka (peta) a chce být spíše podpůrná classa s mečem, nechť vezme kapitána. Díky vojákovi může ukitovat i těžké instance zcela sám. Nově má i vlastní healy a slušný damage. Může být jako healer, tank i jako DPS. Na nižších levelech ale slabší jak guardian a champion.

    Tolik velmi zjednodušeně ke klasám. Samozřejmě je to obecně napsáno a dost záleží na skill hráče. Burga a wardena jsem z výčtu vynechal. Tyhle classy mě nikdy nezaujaly.
  • Tak teď jsou na vyšších rancích docela dobré sety. I když už se to bohužel opět nedá srovnávat s nejnovějšími raid sety. Jinak jsem ale zkoušel PVP s champem a s burgem a naprostý rozdíl. S champem bylo vždy těžké získat nějaké bodíky při solování. S burgem úplně o něčem jiném. Jak říkáš, klidně několik creepů najednou. Nyní je to samozřejmě už o něčem jiném. S champem se dá konečně také něco urvat a s burgem to nemá cenu, protože je to superman. :)
  • tak to by bylo přijatelné.
  • Taky jsem za to hrál. Poté, co jsem vysoloval 5 vargů najednou jsem se ale zamyslel a řekl si, že je něco špatně a zkusil to za creepy a zjistil jsem, že hrát za creepy je větší výzva. Ale je to taky dost o nervy, když je člověk pořád mrtvej. Každopádně obě strany mají své klady a zápory. U freepů mi třeba vadí, že nejsou lepší odměny za hraní PVP. Já bych třeba udělal nějaké outfity a tak. Takový maršál by mohl mít krásnou robu a třeba i strážce u baráku. Zasloužil by si to. *4*
  • No faktem je, že běhat GB se už prakticky nevyplatí a totéž platí o skirmishích. Bohužel snížili odměny za tyhle instance a je prakticky ztrátou času je běhat. Já si to občas proběhnu jen tak z nudy. Samozřejmě solo.

    Na Landrovalu se dá docela sehnat grupa na GB a podobné. Co jsem tak zažil, přišel mi Snowbourn dost mrtvý, zatímco Landy celkem žije a to 24 hodin denně.

    Pokud tedy člověk umí aspoň průměrně anglicky, skoro bych doporučil nějaký US server a ne ty evropské. U těch mi příjde, že populace klesá dost rychle.
  • dmg není všechno. Hunter je slabá klasa. Mnohem lepší je např. champion. Nevím, kdy si hrál naposled, ale minstrel prošel velkými změnami a má nyní obrovské dmg a na solo je jednoduchý. Je to de facto cheat klasa.
  • Není nic lepšího, než si ulovit a uvařit pár wargů :P:D Já jsem zatvrzelý freep! :D
  • Jestli chceš snadnou hru, zvol si minstrela. V současné době je to nejsilnější třída (a taky nejvíc nalomená). Lore master je naopak dost těžký především na začátku. Pokud chceš dělat questy co nejrychleji, vem si championa.
  • Dobrých serverů je více. Já hraju na Landrovalu - US server. Tam je hodně hráčů a nestane se, že by člověk na nikoho nenarazil. Dobrý je třeba i Snowbourn, jenže někdy kolem jedné tam člověk nenarazí prakticky na nikoho, zatímco Landroval je nacpaný po celý den.

    Podívej se sem: http://dailystats.theblackappendage.com/
    Jsou tam statistiky z PVP, ale lze z toho poznat i aktivitu na serveru. Podobných stránek je více a mám dojem, že někde jsem viděl i statistiky s návštěvostí na serverech.

    Nejsilnější třída do začátku je guardian, minstrel a champion. Minstrel je ale dost hloupá klasa. Nejkomplexnější klasou je loremaster, ale na začátek je docela těžký. Je ale výzvou. Guardian je velmi zábavný na vyšších levelech, kdy můžeš solovat instance. Champion je dnes taky dost silný, ale tu stupidní kouli jak ze startreku nemůžu vystát. Nudná třída je hunter. Tu bych nedoporučoval.
  • Je to tak. Potvrdilo to T*rbine. Mounted combat bude fungovat jen v Rohanu, kvůli jeho rozlehlosti...
  • Řekl bych, že to bude tím, že se většina hráčů místo levení nových altů, snaží získávat gear na svých mainech a již vylevelených postavách. Ale je také pravda, že zas poslední rok nebo rok a půl hodně lidí opustilo LOTRO kvůli přístupu T*rbine. Snad skutečně další datadisk přinese něco nového, místo předělávek fungujících věcí. Navíc má ještě na jaře vyjít update 6: The Great River s novou oblastí. Takže se do Rohanu nepůjde ze západu, ale ze severu.
  • Kdyžtak "udělají". Oni to slibují už pár let.

    Oni občas implementují věci, které zní dobře v PVE, ale jaksi zapomínají na PVP a tam ty věci dělají velké problémy. Příkladem je např. zkrácená doba "nastupování" na koně. V PVE je to super ale v PVP to znamená, že trochu šikovnější hráč vždycky stihne ujet před creepama. Totéž platí např. u změn u minstrelů. Nikdo za tuhle třídu hrát nechtěl, proto z něj udělali pána boha, aby za to někdo hrál a byli healeři do instancí, jenže zapomněli na PVP, kde jeden minstrel vyndá v pohodě celou skupinu creepů (teda pokud ti creepové nejsou už vyšší ranky).

    Jiný set skillů by asi šel, jenže už tak je v LOTRO hodně skillů. Pokud to budou dva tři skilly, je to ok, ale pokud by to bylo více, nebylo by ty skilly kam dát. *4*

    Možnost mounted combatu v jediné zoně je asi nejlogičtější, ale i to má dost negativ.

    No uvidíme. Jsem spíše pesimista.
  • Myslienka s bojom na konoch je to pekna, ale kedze za tie roky nedokazali opravit ani to,aby jazdec na koni a takisto kon neboli pri jazde do kopca resp z kopca v polohe kolmo na povrch terenu, pochybujem dost silno, ze boj na konoch v ich podani bude nieco prevratne..
    Vyzera to totizto dost divne, ked jazdec pri jazde do kopca je neprirodzene nakloneny dozadu..a samotny kon takisto...
    Toto je tam prakticky od zaciatku hry a ani takuto kozmeticku srandu nevedia upravit, pritom ked ide postava do kopca pri normalne chodzi, tak sa to sprava prirodzene...
    Oni podlednu dobu maju len silne reci, co vsetko pre hracov robia, ale ak aj nieco spravia tak je to zabugovane, resp je to nuda..
  • no jasne, ja jsem reagoval na to, ze ho na blizko class nezaujal a mne to prislo podobne... vyresil mi to minstrel, ale uznavam, ze boj a questeni je s nim zdlouhavejsi... musi se kombinovat heal s bffem apod.. hunter to je rychlejsi jizda, kazdy preferuje neco jinyho...mne dpsko casto chcipalo a proto se mi mins. libil, ze pri solo q. se proste vzdy uhealuje....JA mam nejradsi L-M protoze je to rychlejsi a takticky (ale zase treba do instanci jich byva vetsinou dost, zrovna jako hunteru - jako min. me vzali snad vzdy, s lm jsem obcas prisel na radu az po tankovi a mins. )

    Je fakt, ze questy hobitu jsou pohadkovejsi -prenaseni kolacu vyhybani ukecanym hobitum (nevim ale jestli je to klad nebo zapor :) - proto jsem psal, ze by ti mel radit asi nekdo zkusenejsi.. :) me questy v ered luin napr vyhovuji vice, ale graficky je shire kouzelny
  • A Shire? Pozor na to. Ne kazdemu hobiti ukoly vyhovuji! Jsou velmi specificke. Ale prostredi je to ze zacatecnich lokaci zcela jiste nejkrasnejsi
  • Nejlepsi dmg na solo hrani? Jednoznacne hunter. Navic s hunterem neni zadny problem rychleho cestovani. Ma na to jako jedina postava skilly.
    Minstrel je vyboeny,ale na solo hrani? Trva 5 minut nez neco zabijes.
  • Ok, ja jsem myslim na nejakem jinem serveru, tak zkusim s novou postavou nektery z tech dvou jmenovanych. Diky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit