Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli je tohle vážně budoucnost her - mobily, tablety a další sračky, tak to se můžu jít střelit... *11*
    • Robotron3
      Tak upřímnou soustrast. Už teď se prodá víc mobilů a tabletů, než počítačů.
      • Spades
        Ale nejvíce hráčů hraje na PC a konzolích.
        Samozřejmě, že budou hry na handheldy, ale to by nemělo být to hlavní na E3 kurňa...
      • Ghost47
        Protože se trh nasytil, spousta nových her se dá (hlavně kvůli souběžnému vývoji na konzole) rozběhat na vysoké detaily i na několik let starém železe - takže není takový tlak na každoroční upgrade PC. Maximálně to vyřeší nová grafická karta.
      • Jenže polovinu těch mobilů tvoří stroje, které sotva zvládají Angry Birds..
        • Robotron3
          A prodeje počítačů zase tvoří mimo jiné i notebooky a ultrabooky s integrovanými kartami...
  • kubi-wan
    No tak s tim ať jdou do p*dele.
  • michelangelo
    Zajimala by me cilovka, pro kterou si mysli, ze tu 'hru' delaji, protoze me jako hraci DeusExu je tehle projekt tezce u ... kam slunce nesviti. Nehlede na fakt, ze apple mam doma tak maximalne v jeho botanicky, tedy jediny mozny konzumovatelny podobe.
    • Vrook
      Jako to, že ty nemáš iOS device znamená, že nemaj cílovku? *15*
      Já osobně apple zařízení mám (spolu s dalšíma stovkama milionů lidí na planetě) a jsem fanda DeusEx, takže nechápu proč bych do toho těch pár dolarů/eur nedal. A vsadim se, že takhle bude přemejšlet spousta lidí...
      • Spades
        Tohle bych nehrál ani na androidu...

        Prostě hry s gamepad ovládáním na mobily a tablety nepatří... Dokud tvůrci mobilů nezačnou dělat nějaké přídavné gamepady. Na iPhone by to nebylo nic těžkého, když mají skoro všechny stejný tvar. U androidu je zase můžeš připojit přes BT, nebo kabel

        Prostě na display hrát FPS... prostě ne.
        • Hama CreeDroid Mobile pro Android/iOS
          To je odpověď. Na mobilech jsou i dobré hry a gamepad na iOS i Android je, tak nevím co řešíte. *3*
      • michelangelo
        Stejne se nemuzu ubranit pocitu jakysi zbytecnosti, levobockovosti a podradnosti cely veci vzhledem k DeusEx vesmiru. Thats all. Ale treba a snad se jim to povede a vy jablickari si to nalezite uzijete :)
      • Veskoslav
        Pár dollarů? No já nevím, ale velké tituly na Android začínají na 20 dollarech. A velké tituly myslím třeba FinalFantasy;)
        • thatguy
          Na AppStoru nenajdeš dražší hru než za 10€, a to je sakra vyjímka, větší hry se pohybujou od 3-6€. Fakt, že na Androidu stojí věci i 20 dolarů si vysvětluju tak, že holt musí vývojáři finančně vykompenzovat tu masu, která tam všechno stahuje bez ostychu zadara :-)
        • Vrook
          Já nevim kolik stojej "velký tituly" na android, ale schválně jsem mrknul na appstore a Final Fantasy sem tam našel za 8€.
          • Veskoslav
            Ono těch FF je poněkud více;)
    • Robotron3
      Třeba podobná cílovka jako mají(měly) handheldy? A na takovém PSPčku jsi měl taky hry, které byly podobné těm velkým z PlayStationu a nikdy jsem neslyšel, že by to někomu vadilo a lidi se vztekali. Pro mě mají třeba ty menší tablety smysl právě i na to mobilní hraní. 3DS nebo Vitu už bych si nekoupil.
      • Veskoslav
        Srovnávat hraní na handheldu a tabletu je fakt otřesné. Nejenom že hraní není vůbec pohodlné, obzvlášť u FPS her, ale patlání po display se ani moc nehodí na hraní......
        • Robotron3
          mobily a handheldy taky podle mě nejsou určený k tomu aby na nich někdo pařil několik hodin jak na pc nebo velký konzoli, spíš když je čas někdy někde. Na to se ten dotyk dá. I když čudlíky jsou samo lepší, o tom se hádat nebudu. Mobilní hry jsou zase ale o moc levnější...
          • Veskoslav
            Jako jo to beru, ale takovou hru patlat po display? Už byl problém u Novy a podobných a to jsou tupé FPS.
  • Pilgrim66
    Deus Ex: The Fail

    Nejenom, že to neni PC hra, nejenom že to ani nevydaj na Android ne oni ještě k tomu musej vzít příběh Icarus Effectu, což je skvělá kniha.

    Screw you Eidos.
  • kapalka
    Kill it! KILL IT before it lays eggs!
  • I didn't ask for this !
  • God-of-War
    Ty v**e *13* ...
  • No tak včera sem se na tohle velmi těšil. Dneska sem zjistil co to je. Zejtra si už ani nebudu pamatovat že to existuje.
  • Veskoslav
    iOS? No nemám nakousnuté jablko a ani nehodlám mít. Nejenom kvůli předraženosti značky ale i kvůli přístupu firmy:) Takže jsem akorát nasraný. No a co si budeme nalhávat, ty co potkávám s jablíčkama, tak sotva budou hrát Deus Ex, jelikož buďto to jsou barbíny, co nepoznají jahodu od melounu, ti, co si to koupili kvůli "image", co na tom, že v USA ho má i ten poslední umývač hajzlů, tady si pár lidí myslí, že je to módní doplněk a cena tomu "odpovídá" no a zbytek obyčejných uživatelů nemá na komplexní hraní čas. Tedy na takový typ hry jako je Deus Ex.
    • JohnyTheZik
      Boze, to je ale blabol :D...

      Nejsem barbina, nekoupil jsem si to kvuli "image" a fakt by me zajimalo, proc by nemel mit obycejnej uzivatel na komplexni hrani cas (lehnu si do postele a hned mam treba hodinku, proc ne.. je to jen takova pohodicka).
      iP 3G jsem si koupil, protoze se mi libil, to je pravda, takze asi kvuli "image", S II mi uplne nesedla a ted jsem si teda koupil iP 5 (16 GB se slevou, abys nerekl), jsem spokojenej a nesedim tim padem ani do jedny skupiny => tvuj prispevek je jen smes predsudku. Q.E.D.
    • Robotron3
      Sorry, ale to jsou předsudky. Nic víc.
    • Vrook
      Hahaha.. lidi co potkáváš "s jablíčkama" je fakt skvělej průzkum trhu. *15*
      • Veskoslav
        Chápeš, že v USA je to spotřební zboží a u nás nikoliv, protože cena neodpovídá? Vyhodit za rok starý telefon (iP 5) 21 000 (64 GB) můžou tři typy lidí: je jim jedno kolik to stojí, je to Apple a koupili by i hovvno s jejich logem, ti, co si to můžou dovolit a neberou to jako doplněk ale jako spotřební zboží a pak ten, co si na to půjčí a pak brečí.
        • Ale oni to taky jiste nedelaji primarne pro cesky trh. :)
        • Vrook
          Do jakýho z těch typů tý tvojí idiotský teorie zapadám já? Měl jsem ještě před rokem nějaký HTC s androidem, kterej mi furt padal, neustále jsem musel killovat appky, aby se mi neroztavil v ruce, spousta aplikací na tom běžela tak že vlastně neběžela a dost jich taky na android vůbec nebylo. Když už mi došla trpělivost, taky díky tomu, že jsem nedopatřením rupnul display, tak jsem si pořídil iPhone 4s. Oproti HTC s androidem (tady je zásadní rozdíl mezi náma, že já mám zkušenosti s obojím) mi iPhone běží smooth jak hovado, nic mi tam nepadá, aplikace fungujou jak maj a používám ho tak o 200% víc a častěji.. Kam zapadám já, ty "blondýno co koupí i hovvno s jabkem", nebo co sis to navymejšlel..
          To jsem popsal jen svoje zkušenosti, rozhodně nehodlám odsuzovat někoho jenom proto, že si koupil mobil nějaký daný značky.. takovej primitv nejsem. *3*
          • Veskoslav
            Akorát, že já sice nemám nyní iOS, ale já měl iPhone v řadách 3G a 4 (oboje jsem vyfasoval, nekoupil bych si to, šéf je maniak do Apple), měl jsem i SG S II, LG P500 a teď jedu na Nokii L620. A víš, co je nejpříjemnější? Právě ta Nokie, jednoduchá, křiklavě zelená, ale má všechno, co ostatní, ale za cenu, za kterou by sis nekoupil ani půlku iPhone. A problém většiny uživatelů je ten, že si nahrají tunu sračček do telefonu a brečí. A nejlepší jsou popisy mikrolagů v rámci 25 ms, co radostně popisují.Problém je ten, že lidské oko to ani nezaznamená. Já nikoho neodsuzuji, ale toto je image iPhone u nás. Na Západě by jsi zapadl, protože je to tuctový telefon, co dostaneš za korunu k tarifům, o kterých se ti ani nezdálo (viz Orange za 7,50 euro 1000 sms, 1000 min a 1 GB dat a iPhone za 299 euro) Ale tady se z toho dělá modla. Měl jsem, či spíše ještě mám 2. generaci Mac Book Air. Z USA za 12999. Cena u nás? 29 999:) A tak je to i s tímto telefonem. Navíc uTunes a podobné srračky mě donutili od Apple suverénně ustoupit. Je to prostě značka pro lidi, co umí zapnout a vypnout a když je problém, volá se servis. Neodsuzuje, jenom je to fakt.
            • Veskoslav
              No jako při tom platu, když si dobrý IT, tak bych si taky kupoval co se mi líbí a ne to, na co mám:):-D To se přiznám rovnou:)
            • Robotron3
              Ale u nás děláme aplikace pro iPhone jen příležitostně, okrajově. Nejvíc děláme webový aplikace ;) Neni důvod si tu platformu vybrat kvuli práci. Víc jak polovina má Apple, a zbytek Linux na PC a Androida na mobilech.

              A co žaloby? Dyť to je u takovejch firem denní chleba, to se soudí všichni navzájem :)
            • Veskoslav
              Vyvojářů znám taky spoustu a mají iPhone i pc od Apple, jak ty říkáš. Ale 2/3 ho mají kvůli práci a doma jedou na něčem:) Navíc vyvíjet aplikace na iPhone je nejjednodušší a nejefektivnější z pohledu budoucího výdělku v případě dobré aplikace. Přece jenom je lehčí si na Android zařízení stáhnout aplikaci a nainstalovat než u iPhone. Navíc uzavřenost systému a jeho omezení jsou dalším mínusem pro Apple. Výhodou je právě ta jednoduchost a přívětivost pro vývojáře, protože nemusí optimalizovat pro více přístrojů. Bohužel Apple předvádí jednu větší tragédii za druhou. Nejprve žaloby, kdy dokonce žaloval polského výrobce potravin, že používá podobné logo (nyní prohrál spor se Samsungem a nesmí prodávat iPhone 3G a 4 od operátora AT&AT v USA), konče naprosto zpackanýma mapama a systémem pro iPhone 4 po aktualizaci, kdy polovině lidí ve firmě mohl sloužit jako těžítko.
            • Robotron3
              Ale dyť ani ta cena neni tak hrozná, když nebereš v potaz ty vyšší třídy macbook pro, nebo nějakej ten strašně drahej desktop, nebo server, to sou jako fakt předražený věci. Ale třeba iPad oproti jiným tabletům? Neni to tak drahý. Nebo Macbook Air oproti Ultrabookům, taky je to tak cenově na podobný úrovni... iPhone je dražší, ale to zase když to člověk srovnává s těma top Samsungama, tak je to cenově podobný.

              edit: Třeba já jsem si koupil na doma počítač před rokem Mac mini a to čistě z důvodu, že byl ze všech počítačů tý třídy a velikosti uplně nejlevnější. Ne všechno od Apple je drahý...
            • Vrook
              Robotron: Já bych se nechtěl uchylovat k takovejm teoriím, ale prostě mi to nedá a přijde mi, že lidi co na iOS devices nadávaj podobnym způsobem, jsou asi nasraný, že si to nemůžou dovolit. Nebo proč teda dokola zmiňovat tu cenu? Já kdybych nadával na něco, že je to drahý, tak by to bylo kvůli tomu, že by mě s*alo, že si to nemůžu dovolit.. jinak fakt nevidim smysl, proč se rozčilovat kvůli produktu, kterej ani nechci.
            • Robotron3
              U nás ve firmě (zabývající se vývojem aplikací a webových technologií), kterou tvoří většinou samí programátoři, má Macbook i iPhone víc jak polovina lidí. Takže to asi nebude jen pro blondýny *2*
            • Vrook
              Takže lidi s iPhonama jsou stupidní idioti, co neuměj nic jinýho, než zapnout a vypnout.. to neni přesudek ale fakt? To většinou lidi s předsudkama řikaj no. Já znám mrtě lidí s iPhonama, který rozhodně nejsou stupidní a dokážou si poradit s technickejma problémama. Sám se za takovýho člověka považuju. Jenže když operuju s mobilním telefonem, tak žádný problémy nechci. Chci aby to bylo co nejjednodušší a zároveň to umělo všechno co potřebuju. Což je pro mě osobně iPhone, né telefon s Androidem..
  • BoB.2
    Proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit