Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jeslí je to dobrý nebo špatný Fallout nemůžu soudit ale pro mně je to rozhodně Fallout nejzábavnější
  • tak tak, a ten efekt ze "este tuto lokaciu dam a idem konecne spat" tam je. Lenze potom sa na radare zjavi dalsia...
  • PreidaQ
    Takže je to i horší než Fallout: Brotherhood of Steel?
  • mikezz
    Po 33 odohraných hodinách mám dokončený jeden hlavný quest. Takto ma žiadna hra nepohltila od...proste bolo to už dávno. Fallout je geniálna hra, a to či to je dobrý Fallout alebo nie, je mi fakt šumák.
  • Tohle není Fallout a jestli se to tak bere, tak potom je to zatím nejhorší Fallout...
  • Keyz
    Horší je, co poté když to přežiješ.
  • elwiscomeback
    https://www.youtube.com/watch?v=IKqXu-5jw60
  • Základem přežití atomové války je zalehnuti patama k výbuchu! Pamatuju si to moc dobře poněvadž jsem si při nácviku tohoto manevru na branném cvičení lehl do kravince...
  • Je to dost nuda ten fallout 4. Nikdy jsem nehrál Fallout 1 ani 2, našel jsem i mod na vysoke rozlišení, tak jdu na to :)
  • MARTASLJ19
    Ďakujem Grygarovi za spomenutie Jaslovských Bohuníc. Odstávka sa plánuje no ak sa niečo pokazí tak nastane aj reálny Fallout *1*
  • vskutku nejlépe jak si tu hru užít je ignorovat hlavní příběh
    bez legrace
    *mimochodem, hlavní příběh Zaklínače je mnohonásobně lepší...
  • Zase zanedbali nejlepsi dil serie, Fallout Tactics :-(.
  • jakubc
    Po cca 30 hodinách mě to trochu přestalo bavit, ale zatím ignoruju příběhové mise, což se mi osvědčilo třeba u Zaklínače, tady to asi tak úplně není dobrý nápad a chce si to "sandboxování" občas něčím intenzivnější osvěžit.
  • Ne, ne a ne! O tohle neopřu ani svou rozpadlou ukrajinu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit