Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Vím, že mne tady asi ukamenujete, ale nechápu co na tom Undertale je. Hrál jsem to a přišlo mi to dosti nudné. Možná jsem to hrál špatným způsobem (zabít všechno co se pohne), ale jedna z nejlepších her historie by měla bavit, ať to hraji jakkoliv. A to Undertale nesplňuje. Ale mělo to pěkný soundtrack, to musím uznat. A Sans a Papyrus byly dobře napsané postavy, to také musím uznat. Jinak mne to nechalo chladným.
  • rohlos
    Popravde se me z pixelartovych pocinu zveda kufr, ale uz jsem byl taky dostkrat mile prekvapenej a moje predsudky shorely jak papirovej cert. Asi se na tohle mrknu. Kdyz to ma takovy hodnoceni vsude mozne, neco na tom musi byt. *1*
    • Vogon
      Můžeš vyzkoušet demo zdarma. http://undertale.com/demo.htm
      • rohlos
        Super diky, vyzkousim. *3*
  • Sr_Lobo
    Lukyne! Dik za dalsi GamesTV a hlavne sup do FC uz nam moc chybis chlape - tesime se na tebe !
  • Ty mas cerny triko ? Sem myslel,
    ze mas rad ruzovou *1*
  • Undertale je v pohodě. Možná bych to dal do top tři loňských her, za Bloodborne a MGS. Jinak vybírám z diskuze ze Streamu:

"hele ja tu mam pc za 30000 a ty sem davaš takové pi**** hry na ktere stači prach običejna popelnice.
  • Undertale... pixelata hra co sbira po celem svete oceneni a tady zatim neni zadny hate? To jsou veci...
    • Myslím, že tady na Games Undertale nikoho moc nezajímá. To na GameFAQs, tam to vyhrálo nejlepší hru ve vesmíru, nebo co.
      • Mluvim hlavne o hre roku 2015 a to Undertale dostavalo docela casto.
        • Já vím. Myslel jsem to tak, že tady na Games v diskuzích Undertale nikdo moc neřeší, což je dobře. Je mi mnohem milejší, hádat se o Zaklínače 3, Dark Souls nebo Skyrim - tj. velké, drahé, propracované hry, než o Undertale a spol. I když někdo třeba nadává na hry, které se mi líbí (ty, co jsem psal), tak pořád mu jde o kvalitu velkých AAA+ her a to podle mě má smysl. Řešit tituly, které vracejí hry 30 let zpátky podle mě moc nemá cenu.
          • Kvalita velkých AAA her... hmm... tohle začíná zavánět oxymóronem...
  • Vogon
    Z diskuze pod videem mě mrazí až na....KOSTECH. Nyeh heh heh.
    • Propagovat Undertale na Streamu je jako předčítat Medvídka Pú na metalovým koncertě.
      • Medvídek Pů je proti Undertale umělecký majstrštyk. *1* Ijáček je celebrita

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit