Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezahraju
  • Pokud se chtěli vracet ke kořenům tak proč se tedy nevrátili k aspon pro mě nejlepším dílum ( 4 a porsche ). Takhle to vypadá že tvůrcům je 12 a první díl co hráli bylo underground 2 ( tím neříkám že to bylo špatné nfs ale ono už to určitě nebylo ). FH3 je sice dobrá hra ale osobně nedám na The Crew dopustit. Já vím dělal to Ubisoft atd. ale mám proti forze 2 věci. První je cena - osobně nedám na standart edici skoro 2000. Druhá věc je pro mě celkem neštastné zasazení do Austrálie, nic proti austrálii ale jednak je to prostě jen písek a voda a za druhé mě neustále mátlo ježdění na špatné straně. USA v crew je mi prostě bližší a myslím si že rozlohu trumfe možná až GTA 6.
  • cumpi3
    desátý díl byl CARBON *1*
  • Zrovna nedávno jsem se dostal k novému NFS. Po vlně hejtů jsem čekal, že to bude horší.
    Na klávesnici se to hraje v pohodě. Prostě arkáda.
    Na hře mi ale vadilo pár věcí:
    - pitomé herecké výkony a nesympatičtí herci(prostě jsem jim měl chuť dát facku už po pár sekundách)
    - konzolovité menu a UI
    - neustálé připojení k netu, jinak si člověk nezahraje
    - no a po čase mě to přestalo bavit. Je to furt to samé.
  • Jack1947
    Většina ani nehrála tak hrůzu z minuléjo roku... takže jestli to nebude o nic lepší tak fuj *11* přitom i ten předposlední se dal.
  • Já ti nevim ale styl Carbon, Underground a Most Wanted je co když ne to co tam posledně bylo? :D celkem široká škála tuningu, jízda jen v noci jako Carbon nebo Underground, arkáda jak poleno stejně jako ty díly co si vyjmenoval, takže já opravdu nevim mě přijde že kopírka Underground a Carbon v DICE enginu.
  • Na rok 2015 mi grafika přišla ok a závody jsem normálně restartoval na PC na klávesnici.
  • Prave. A to tu jeste je v kurzu Forza Horizon a nebo jeste stale starsi The Crew. Ty hry za svoji cenu davaji zabavy jako rovnou nekolik titulu NFS dohromady.
    Tak jsem zvedavej, jestli ukaze NFS konecne neco konkurencniho nebo si necha ujet zase vlak a predvede dalsi konzoloidni koko*inu.
  • Posledni NFS byla hruza. Hlavne co se tyce ovladani. Na klavesnici to byl mor. Jestli si pamatuju, neslo preskocit zavod ci restartovat (mozna to slo na ovladaci), hru jsem vzdy vypinal alt+f4. Na forech jsem se docetl, ze proste musim zavod dojet. Grafika je nadherna v pohybu, kdyz stojis, jde o prumer na ackovou hru.

    Je to treba dobra hra, nevim, pres to ovladani jsem to vzdal. Snad vydaji na nove NFS zase trialku.
  • Už 10 let jim fandové říkají, ať se vrátí ke stylu Undergroundu/Most Wanted/Carbon, a oni pořád nic. Ty hry měly zkrátka osobnost. Hratelnost i děj se točily kolem konkurenčních jezdců a neomezené úpravy aut, což ze série s příchodem Criterionu prakticky zmizelo. Některé aspekty sice s odstupem času působí spíš komicky (šílené přehrávání v FMV cutscénách), ale ta brakovost byla zábavná a dávala hráči silnější motivaci než "vyhraj X závodů protože proto". Ta hipsterská rodinka, kterou se na to snažil navázat poslední díl, působila jen neskutečně otravně a nesympaticky.
  • gamerkt79
    Tak letos to bude Dirt4, Forza 7, Project Cars 2, takze nejakej NFS mi muze vlezt na hrb :)
  • Mě přišlo teda 2015 celkem v pohodě je na to spousta řečí, ale přitom tam bylo to co všichni chtěli : návrat k Underground 2, tuning aut se vrátil, drifting byl udělanej obstojně, soundtrack nebyl špatnej, grafika vypadala luxusně a voda na autech a detaily byli super a to nemluvim o autech jako starý BMW, Nissan SIlvia, RX7, Golf MK1 a spousta dalších starých aut. Vytknul bych jen cringe herectví postav, jen noc, supersporty nešlo moc vizualně modifikovat a asi kvůli tomu, že nemam SSD jsem občas propadl texturou když sem jel nad 300, nutnost být online. Ale jinak to bylo jediný NFS který jsem hrál od doby Pro Street nic potom sem do tohohle NFS nehrál.
  • otevrenost titulu jako Driveclub a FH3? :D Tu forzu chapu, ale...
  • Forza sa nemusí určite obávať.....
  • Same old, same old...
  • To je pro me jak call of duty, tak nejak vim ze to vychazi, kdybych si mel tipnout tak reknu tak 10-12tej dil? Ale nejak me to uz netankuje :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit