Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tak tak... doufat určitě budem no.
  • jack 1947, C-BEAM: musíme doufat, jako reakce fandů byly husté, ale já jsem raději skeptik, protože jedině tehdy můžu být příjemně překvapený (tenhle skeptický postoj jsem měl i u Bioshock infinite a opravdu se mi vyplatil, naštěstí se mi nějak povedlo vyhnout se všem spoilerům)
  • Jack1947
    Tak tak, on DOOM3 nebyl tedy moc krvavý a ROE bylo spíše takové to zklamání ale očekávání byla celkem velká no.
  • C-BEAM
    11: fakt ma zaujíma ako to s gore dopadne, pretože i Doom3 napriek všetkému bol slušne krvavý až sa mi miestami zdvýhal žalúdok (id to s krvou vie) takže spolu s gore lepším ako zo SoF to bude asi niečo impozantné.
  • Jack1947
    Přesně tak více gore více... *14*
  • no z těch reakcí na ukázku Dooma 4, co postnul Jakub, čekám, že tam model poškození bude promakanej, uvidíme, jinak souhlas, Spec ops super, i the Line byl skvělý, dohrál jsem ho 3x po sobě. Ač v reálu jsem celkem mírumilovnej člověk, tak ve střílečce čím víc gore tím líp
  • Jack1947
    Tak to byla jedna z mála her no kde šlo všechno ustřelovat... poprvé respkt. Rád bych byl zase za nějaké to ustřelování - to ve hrách chybí to mi vadilo v GTA V. že např při těch masakrech fízlů nebylo možné něco ustřelit naopak se mi to líbilo v nedoceněném Spec ops.

Já tu dobu bohužel nezažil (njn r.1991) ale věřím no. *3*
  • Problém je, že lidi vidí ID, to není jenom nějaký ID ale TEN ID, legenda herního průmyslu a čekají vždycky hodně. Já sice tu éru zažil, ale bavily mě víc shadow warrior a duke nukem 3D, které vyšli později. Nemyslím si, že předvedou něco víc, než v novém shadow warriorovi kromě lepší grafiky, brutalita byla v SW dobrá. Ale co se gore týče, tak je pro mě srdcovka Soldier of fortune, jen by tam mohlo být víc krve, ale model poškození na svojí dobu? WOW
  • Až to vyjde, tak to bude samozřejmě pecka hra. Je to Doom proboha! Kdo o tom pochybuje je blbec!
  • Ano mas pravdu ID uz to nieje stary ID software je tam vela skusenych ludi a vedie to clovek co v ID pracuje od roku 1995. ID soft znamena "ideas from deep" a podstane je aby sa tejto firme darilo drzat ich viziu a posuvat herny priemysel dalej.... Ja im drzim palce!!! aj ich ID tech 6 ;)
  • Jack1947
    COD sem prosím už netahej, jo. Proč by ne a RAGE měl hype? fakt moc o něm tedy nevím i když jsem třeba nesledoval scénu herní tolik co ted v posledních měsících kdy mi nadzvedlo žluč hlavně, slavné WD a myslím že stejně jako tehdy MAFIA z toho budu mít doživotní následky asi. *9*
  • Je to daleko!!!Třeba je to jen aby to nebylo na tom idTech shitu.Pokud to má běhat na idTech shitu 6 dejte jim čas.
  • Dost pochybuju, to měl být RAGE taky, ale vylezla z toho "jen" dobrá koridorová(to musí vidět i slepej) střílečka. Ale nedostála tomu hypu okolo, proto chápu, že se u dooma hypu bojí, protože to určitě bude minimálně slušná střílečka, ale jestli to zase někdo bude vyzdvihovat do nebe, tak se na tom sveze vlna hatu, jak už to tak bývá. revoluce FPS pro mě byl F.E.A.R. 1 a první S.T.A.L.K.E.R. Třeba Bioshocky byly všechny fajn, dokonce u Infinite jsem si koupil season pass, ale revoluce se nekonala, základem žánru FPS to neotřáslo a nečekám, že příští COD bude mít nějakej super příběh *1*
  • Jack1947
    Kokod, nebo kokon? To je celkem rozdíl. *3*
  • Také disponuji kontakty, o kterých nemůžu v zájmu bezpečnosti této republiky a světového míru mluvit, a všechny se shodují na tom, že max je kokod.
  • Třeba někdo propašoval alespoň do haly, ale potom dostal od ochranky u vchodu nakládačku a my holt ještě ostrouháme.
  • asi máš veliký HLAD že placáš z hladu nezapomen že už to není ID
  • sem se začínal těšit ,ale ROK čekat na gameplay raději orpáším DooM3
  • C-BEAM
    Tiago Sousa (Crytek) odchádza k id http://www.linkedin.com/in/tsousa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit