Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak z hladiska kodu silne pochybujem ze tam este nieco je z Q3. Skor postupy, idey mozno zostali ale samotny kod asi nie. Jednak povodny Q3 bol single trheaded, ciste C, ziadne vyuziavnie shaderov na kartach a dalsie veci. Dnes su uz uplne ine standardy a vzhladom na to ze museli prekopavat casom v podstate kazdu cast, kazdy subsystem silne pochybujem ze tam nieco z povodneho Q3 kodu zostalo.
    • Když se podíváš na tu grafiku, tak bych řekl že tam zůstalo hodně :) *1* *1* *1* *1*
  • Jako by nebylo jedno, co je tam za engine. Me je uplne jedno jakyengine pouziva treba Dragon's Dogma nebo Red Dead Redemption a ani to nevim. Je mi fuk jestli je to funglovka nebo upraveny starsi. Dulezite pro me je, ze to jsou dobre hry.
  • az tam pridaj matematickou fx pro komplet znicitelny prostredi a ne scripty pred vybuchem/po vybuchu a diry po kulkach budou zustavat ve zdech tak pak at mluvej o novem enginu ostatni fx jsou uz proti tomuto zakladu jen drobnosti...
  • Kdyby si Activision, EA a napr. Crytek cas od casu odpustily ty svoje PR blaboly, lzi a polopravdy tak si myslim ze by to dohromady hodilo nejaky to mega lidi kteri by je nenavidely o trochu mene. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. *6*
    • Tak ty PR bláboly jsou jen část z celý mozaiky "jak vidělat na málu hodně" a jak si ty poslušné ovečky rok co rok oškubat...
  • och ake necakane :) to muselo byt jasne snad uplne kazdemu kto tomu aspon trochu rozumie. na prvy pohlad je to rovnaka zastarala technologia. vyssi polycount a rozlisenie textur z toho novy engine nespravi :)
    • No...přiznám se, že tomu nerozumim, ale při pohledu na to video mi bylo jasný, že to žádný nový engine, budovaný od základu neni ))
      • Sak oni by to nedokázali, udělat si celý engine od základu :)
  • Takže to bude furt stejná hra, na stejným enginu, ale rybičky budou plavat ve vodě směrem od vás ( O_o) a přidali čokla ??

Jeví se mi to jako "must have" titul ))
    • To si piš! *1* Cituji: "Nové postavy, nový engine, nový pes" což řekl sám autor...takle "jednoduché řeči" mohou být směřovány snad jen ke stejně "jednoduchému publiku", které si to stejně koupí...
      • myslim, že ty uvozovky u "jednoduchého publika" jsou nějak mimo...protože to kriplové jsou ))) a tím je nějak nehaním...serie call of duty má jistě svoje pro...jako akční a filmový zážitek na jedno "shlednutí" !!! ale jinak mne to uplně mrdá (jako pamětníka DE a SS) sere kam se to všechno dneska ubírá )))
        • a nechápejte mě špatně...ale pro mě každý, kdo si koupí Call Of Duty XY je kXi-pl )))
          • Zacapa

Ty už si tu taky za tu dobu, co sem bliješ, dokázal, že jsi řádná dilina, které toho nedochází trochu víc, viz tvé výplody k jiným hrám. Nechápej mě špatně, zásadně máš recht, ale ať už s CoD nebo bez, ať už pamětník nebo ne, patříš do obstojné skupiny gumídků, kteří své pohledy staví na " umím mačkat klávensici - jsem znalec herního trhu" myšlení, což je trochu málo.
            • Takový sra*ky nežeru, to se neboj... a opět jednoduchá věta, "teplák s patentem na pravdu" ? Já patent na pravdu nemám, uznám lepší nebo pravdivější názor či argument, ale zároveň umim počítat do 3 a vidim, jakým směrem se vývoj některých her ubírá... na to nepotřebuju ani vejšku, ani patent na rozum... jen oči a mozek. *7*
            • Uklidním uklidním. Ale až přestaneš žrát steroidy a chovat se jako teplák, který má patent na pravdo-kydy....
            • Problém je v tom, že až na způsob vyjadřování má pravdu. Tak se to nesnaž negovat gumídky. Copak ty nepatříš do skupiny "umím mačkat klávesnici", když obhajuješ hru, která je hlavně o tom "umím mačkat klávesnici a myš rychlostí 100 kliků/sec" ?? Tak se klidni...
          • Ale ne, souhlasim, jen sem zdrženlivej od těhle výrazů a spokojim se s tim "jednodužšim publikem" *3* . Pokud se tyhle hru za TAKOVÉ peníze prodávat dál, akorát to bude ničit pestrost herního průmyslu - víc a víc vývojářů (a někdy bohužel hlavně jejich vedení) bude směřovat vývoj her do obdobného mainstreamu a bude ubývat "pravých vývojářů", kteří hry kutí pro vášeň z toho, rozhýbav a vytvořit něco propracovanýho a originálního...a nebo se bude jen topit v kickstarterech a hledat sponzory...ale kdo by je platil ? Když publikum předobjednává a krmí mainstreamové tituly ? Které těží ze svého původně AAA jména a krmí publikum reklamamy, bafá na ně v prohlížečích a žene je do MP utrácet...

Jeden takový smutný příklad - Před časem jsem ujížděj na mobilu (SE) na hrách od malé německé firmy Fishlabs - jedna z prvních firem, co vyvíjela 3D hry, dokonce svého času i mulťák přes bluetooth nebo internet (6 let zpátky) a v Javě ! Úžasný, propracovaný, krásný hry s krásnou grafikou a příběhem, co v hodnocení zašlapávaly stejně drahé tuctové hry od Gameloftu hluboko pod zem. Jenže před 2 lety zjistily, že ty samé hry, co produkují na Javu, mohou produkovat čistě na Iphony a Ipady přes ten jejich jablkovej obchod (tudíž to jinak legálně sehnat nejde) a tam si za tu samou hru účtují 2 - 3x tolik...takže vypočítavost... což na jednu stranu chápu, potřebují peníze a zaslouží si je, až na to, že přestali podporovat ostatní platformy a zůstaly jen na Iphonech...
            • Až na toho trotla s ním souhlasím hehe, vytýkáš mi tu opakující se příspěvky (beru, někdy se opakuju, ale to proto, že se podepisuju pod další a další příspěvky, co poukazují na to samé - grafiku, hratelnost apod) ale přitom sám děláš to samé - "ty chytrolíne", "sežral moudrost" atd atd.. tak se do něj hned nepouštěj...
            • Tilwaen

Co se to zase tady připletlo za analyzátorskou novotu?
            • Tilwaen
              @hehe: Pokud on je opakující se, zaseknutý trotl, potom Ty jsi také, protože Tvé reakce na jeho reakce jsou všude totožné.
            • Zaseknutej a opakující se trotl jako ty myslíš ? Tak to fakt nevim...já jsem uvedl reálnou situaci ze světa, tak nevim co tu tady trolluješ s drama příběhama. Je to prostě vývoj trhu, ale bohužel tou špatnou cestou... Jestli to nechápeš, tak sem nepiš a jestli jo a jen si to nechceš přiznat, protože taky patříš do stáda, tak se sebou něco udělej... Je to jednoduchý.
            • Thompson hadra + zase tvůj drama příběh ze života. Jak může být někdo takovej zaseknutej a opakující se trotl...
        • taky mi to může být uplně fuk...protože si CoD nekoupim a ani nestáhhnu....ale ty prodeje jen dají "udičku" dalším vydavatelům, kam že se má trh vyvýjet a bude na nás (ty rozumný) chrlit tuny sraček....kterýma se budeme muset prodírat, a až ty slabší uznají, že je lepší si všechno stáhnout a vyzkoušet, než koupit, tak pak teprve jeto v píč*
  • smejki
    Zvýšíme polycount a rozlišení textur -> nový engine. Budiž. Ale next-gen (padněte v prach, smrtelníci!!!)? Ježiš to jsou šašci.
  • rami.cz
    Ze to ty decka furt bavi parit takovy šajz :D
    • Ze tydecka furt bavi se vuci CoD vymezovat. BTW znam jedineho hrace CoDu, pro nej to je srdcovka a ma pres 50 let.
      • to musi byt zaujimavy clovek. *15*
  • smejki
    No <>shit!
  • Stary alebo novy, ajtak to zasa trhne predajnost :(
    • Jenže jde to z "vacku" chudáků rodičů... (většinou)
    • a neni ti to jedno ? z tvojho vacku to nejde tak co.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit