Přejít na výpis diskuzí
Nový engine pro FIFA, NBA a Madden slibuje chytřejší a hezčí hry
22.5.2013 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
v cechach jsem nevidel moc petici za tu ci onu hru, aby vysla na PC zatimco v zahranici jsou takovejch petici kazdou chvili tri rite
-
Prosimvás fakt si někdo koupí NBA od EA,když je tu NBA 2KSports ? *3*
-
a slovaci ...:D ja som tiez toho nazoru...sak dat par stovak Eur za konzolu vam je vela , ale radsej budu fnukat ze to alebo to neni na pc poariadne a radsej si da daky upgrade do svojho pc :D
-
Zase zde fňukají lidi,co nemaj peníze na konzolu? Doporučuji kombinaci nabušený PC + nějakou konzolu k tomu a nemusíte tu pořád dokola fňukat,že něco neni na pc. Tohle dělají jen češi,nikde v diskuzích na zahraničních herních webech to nevidim.
-
Ano ale to setko vyplyva z toho ze ludia su pohodlni a kupi si xbox resp. PS3/4 a na nic ine nehladia ..zapnu a ide...nic neriesia..preto logicky trh smeruje v prvom rade na konzoly pretoze tam si tao aj ludia kupia...tak to je krasny zisk pre vyvojarov..
-
poprepajat si to sidce setko mozes...ja tak poeram filmy resp serialy...ALE..nie je nic pohodlnejsie ako zapnut konzolu a nestarat sa o nic a hra ti bez problemov fici jak ma...domacu ligu by som tam ani nechcel :D ...poviem priklad spravia fifu s novym enginom aj na pc a budes potrebovat dost dobry stroj aby ti to slo..ale zas priemerny clovek nechce investovat do namakaneho pc koli jednej hre...plus kolko krat sa stane ze splna parametre pozadovane a aj tak ti nemusi ist dana hra na PC....konzoly = sport pre mna jednoznacne ...
-
este by som pridal ze zazitok na pocitaci pripojenom na tu velku LCD bude este vacsi, pretoze si mozes do hry stiahnut rozne mody ktore ti navodia lepsiu atmosferu, alebo si tam stiahnes domacu ligu, ktoru na konzloiach nemas
-
To sou zase keci, ještě napiš pro sporty si kupte Xbox, pro závody PS4, pro FPS PC. Pokud máte rádi adventury, neni nic lepšího než PS Vita... :-D
Hry jsou jen zboží a vychází tam, kde na nich vývojáři a vydavatelé vydělají nejvíce. Takhle to ale funguje u všeho, né jen u her.
Nebo ty snad opravdu věříš tomu, že je rozdíl když ty sedíš s gamepadem na gauči u TV a já s gamepadem na gauči u PC? -
v roku 2003 este o poriadnej konzoli nepocul? :D:D:D kde zijes.......inac je pravda ze na konzoli sa to hra lepsie, ale skor z dovodu ze sa viaceri naskladate pred telku a drtite, ale v dnesnej dobe ked si v pohode pripojim ovladac od xboxu na pocitac, a pocitac na telku, nevidim dovod preco by to nemohlo byt aj na PC, a zazitok bude taky isty
-
no trosku si sa sekol...ja som hral sport na pc naposledy asi tak FIFA 2003 ..ked si este o poriadnej konzole ani nepocul..tak jednoznacne primarne pre mna...urcite si zahram s kamosmi radsej fifu alebo nhl na konzoly jak na PC ..rozmyslaj kus
-
Presne tak.. Čakám na NHL čo konečne výjde i na PC tiež. :-)
-
Že primárne na konzole.. Bože môj, to chce koľko takýto výrok.. 10-12 rokov ? Len sa pýtam.. :-)
-
Nechapem co tu riesite a nariekate... sportove hry boli vzdy primarne na konzoly...jasne ze si davaju na tom hned zalezat..v zivote by som si nekupoval Fifu alebo Nhl nech by som mal akykolvek rychly PC ked si to v klude zahram na gauci pred vekou LCD ....tak ako FPS nehram na konzolach ...ked chces hrat sporty tak si kup konzolu a mas pokoj!!! a nefnukajte tu....
-
Fuj,snad 2K bude rozumnější a next-gen NBA vydají na PC.
-
Tak PES má mít taky novej engine, tak asi zůstanu u Pro Eva
-
Stejná demence od EA jako dříve(špatná fifa na PC dobrá na konzole)...poté EA udělá pořádnou PC verzi a je to hit, hráči to drží velmi dlouho jako jednu z nejprodávanější her na PC s dalším dílem to pokračovalo a oni chtějí udělat stejnou chybu jako před tím. To je poděkování PC hráčům za to, že se to kupuje :D
Chtěl jsem si to koupit, ale jestli to bude osekané tak do toho nejdu. -
Nevypadá to špatně, jen mi tam trošku chybí NHL. Jinak pokud letos nevyjde "next-gen" Fifa, tak letošní ročník určitě vynechám. Jen kvůli novému skautováí je zbytečnost vyhazovat 1000,-.
Určitě si ale počkám co vyvedou s NHL, pokud bude i Fifa a NFL vypadat takhle dobře i v next-gen a bude se to i chovat jako dané sporty, tak bych zauvažoval nad PS4, popř. novém PC, pokud by se je EA rozhodlo na PC vydat. -
Tak toto je daľší podraz od EA.. zase nás PC hráčov majú za debilov a menej cenných zákazníkov.. super.. tak už len z tohto dôvodu tejto rok podporím PES 2014, keďže tí prinesú svoj next-gen engine aj na PC
a to ešte by malo byť v tejto novej generácii ľahšie portovanie hier.. ach jaj.. samé BS reči od EA -
a ty taky... vsak Komani ti urcite vydaji na pc next gen verzi PESa, aby jsi mel jednodussi rozhodovani .. prubud se též... toto je biznys
-
hahaha .. musim se smat a jako co si cekal? vsak jooo... my vam vydame fifu next gen i na pc, abyste si nemuseli kupovat konzole .. vsak to byl presne nas plan, my ty konzole nechceme prodavat, jen jsme nemeli co delat a meli prehrse penez, a tak jsme je vytvorili z nudy