Přejít na výpis diskuzí
Nový Flat-Out mění název na Wreckfest, nabízí nové módy a zvyšuje počet hráčů v multiplayeru
6.10.2014 | Petr Poláček
10 příspěvků
-
zatím nejlepší závody co jsem hrál a ta destrukce je úžasná. Máte pocit jako by jste se dívali na TV. 10/10.
-
Rektfest *5*
-
Já si teda počkám na plnou, ale určitě do toho půjdu *4*
-
Zatím nejzásadnější a nejlepší update, nový Oval s integrovanou Figure 8 je super, hlavně co se demolice v MP týče. MP sice trošku pocuchá nervy, co se týče funkčnosti, ale u mě to řeší založení si vlastní session (díky providere). Komunita je během hry super, nikdo nikomu nenadává, že ho sestřelil v zatíčce, naopak se po závodě tomu ještě smějí (to se mi u závodní hry snad ještě nestalo). Nová fyzika, je absolutně super, konečně se dá na klávesnici bez pomocníků jezdit na úrovni a auta se demolují mnohem rychleji, což přidává na efektu, stejně jako díky nové fyzice i snadnější převrácení auta (a hlavně si musí člověk hlídat záda). Nový ford cortina je jen bombonek navrch. Za mě zatím hra absolutní špica.
-
včera jsem na MP strávil tak 4h večer a jsem nadšen, hrál jsem spíše závody, ale hodně se mě líbí fyzika auta, závody jsou neuvěřitelná legrace , za mě už teď doporučuju, ještě že jsem si nekoupil poslední GRID *13*
-
tohle ano
-
těším se na mulatiplayer a deatchmatch
-
-
tak to jsme minimálně dva
-
Deathmach a Šebestová?
-
-
Hurá, konečne nejaká novinka aj o tejto hre, len nikde neviem zistiť dátum vydania...začínam byť mierne netrpezlivý...ono je mi to jedno kedy to výjde, len začínam mať obavy či to vo finálnej a dokončenej podobe výjde vôbec.