Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to takové... evropské... A to DMC nikdy nebyl.
  • Ještě neukázali snad žádnou cutscénu, kde by Dante mluvil. Mám čekat i stupidní přízvuk, dětinské hlášky a výrazy jako "krutopřísný"?
  • MidnighT91
    Ta hra vypadá fakt krutopřísně, dokud ovšem postavička nevyskočí do vzduchu a tam zůstane čtvrt hodiny viset a sekat, z toho je my na blití... P.S a nejde jen o tuhle hru...
    • Takovej byl DMC vždycky, je to trochu divný, ale to nic nemění na tom, že se to ku*va dobře hraje. Jen mi vadí, že vypadá jak Harry Poťer s kosou a že asi zas oddělám gamepad.
    • Lawliet
      vítej cype v DMC.... btw koukam že musíš vše komentovat ale ho*no rozumíš tomu co komentuješ..
      • MidnighT91
        nemusím tomu rozumět abych viděl, co na té hře nedokážu překousnout...
    • Kdybys hrál předešlé díly, tak bys věděl že na tomto bojovém systému DMC tvoří od pořátků série :-)
      Nejdříve si neznalci něco zjistěte o hře, než začnete hulákat moudra, děkuji
      • to nijak neanuluje jeho tvrdenie ze je to vazne na zblitie.
        • MidnighT91
          ghastyk: to co tvrdíš vím moc dobře to ale opravdu nic nemění na tom že je to na zblití...
    • vikýř viset vidět a tak všelijak podobně
  • lietajúci emo kid *1*
  • od kdy je z DMC letecký simulátor ? *1*
  • Doufam že když už mu zkurvili vzhled (kterej možná z části někde třeba uprostřed příběhu napraví), tak mu snad nezkurví charisma a osobnost.
    • nikdo vzhled nezkurvil, kdyby jsi se o tejtý hře informoval předem a dostatečně, tak bys zjistil, že Dante vypadá jako EMO kid, protože jsou to jeho počátky a samotné zjištění že je démon ho vyvedou z psychiatrické léčebny
      + (emo) dante v bojovem super modu bude vypadat jako dante kterého známe z předešlých her
      • Navíc proto jsem dodal že vzhled můžou částečně například uprostřed příběhu napravit, jelikož už v prvnim traileru jsou u bruneta danteho vidět stříbrný pramínky ve vlasech ;)
      • To jsi mě asi trošičku špatně odhad, vzhledem k tomu že DMC je jednou z mejch nejoblíbenějších, ne-li nejoblíbenější herní sérií a všechny díly mam projetý na většinu obtížností, tudíž se informuju hodně :)...a i přes to že jsou to jeho začátky si myslim že ten vzhled je podělanej. Navíc údajně se hra vydává i novym směrem ve stylu, že absolutně zmizela Danteho lidská stránka a nyní je napůl démon a napůl anděl. Ta stylizace je prostě moc jiná oproti originálu.

P.S. stylizací není myšlenej jenom grafickej kabátek
      • dokonce je to v tom videu chvili videt cerveny kabat a bile vlasy
  • Neres radeji at nechaji stejny zaklad nez aby to dopadlo jak Call of Juarez CArtel...to je brak to je Hnus,,,
  • #1: "Tak jo chlapi, chtělo by to změnu. Co dneska v Americe prodává bojovku?"

#2: "No šéfe...je tu taková série, jmenuje se God of War. Je v tom krev, těžkopádné silové pohyby, potemnělá paleta barev a syrová atmosféra."

#1: "Tak na co čekáte? Do práce ^_^."

#2: "No jo šéfe, ale Devil May Cry přece staví na jiném principu. Podívejte, máme přece dostatečnou fandovskou základnu a..."

#1: "Na to ti kašlu, řekl jsem do práce!"
  • A dopadne aj niekedy na zem? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit