Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Stále mám vnitřní problém s tím novým obličejem, navíc jsem zvědavej, jestli ho bude opět dabovat Bateson.
    Otevřené úrovně působí skvěle, ale jde v podstatě o návrat k BloodMoney namísto tunelu, který jsme dostali v Absolution.
    Pak jsem zvědavej jak se poperou s detaily, který jsou podle mě rozhodující, zda vás do sebe vtáhne nebo ne. Např. na začátku levitující sniperka na zádech - nemá popruh, takže jak tam drží? Navíc ji 47 vždy nosil v kufříku, protože s puškou na zádech není zrovna 2x nenápadný. Pak opět levitující brokovnice, dříve ji při vytažení pistole držel druhou rukou za hlaveň a když jste vytáhli dvě pistole nebo obouruční zbraň tak ji jednoduše zahodil, protože jí neměl kam dát a nosit ji na zádech nedávalo smysl.
    Další detail, který mě praštil do očí je klidný průchod před kamerou televizního štábu, proč by to sakra profesionální zabiják dělal? A pokud by se tak stalo, měl by tam být způsob jak ten záznam nějakým způsobem zničit.
    Navíc jsem stále skeptický vůči postupnému vydávání obsahu a časově omezených misí.
    Měl bych obrovský množství dalších otázek, jsme zvědav jak se s tím poperou a jak to celý vlastně dopadne...
  • par poznamek: multiplayerovy contracts mod se mi nelibi, meli by ho vypustit a taky instinkt by mel jit ven, i když je jen volitelny
  • Kdyby PCckari neznicili herni prumysl piratenim, tak by takovahle situace vubec nenastala.
  • proč bych to mel koukat a spoilovat si hru
  • a to "pokracovani" hry, co ma vyjit pozdeji, bude jako dlc - season pass, nebo je to uz v cene hry?
  • Vypada mlade, protoze to je reboot.
  • Jack1947
    Tak když pak při zmerčení strážemi tam nenaběhne komando, Respawn po 100 páté... tak s tím snad problém nebude, hlavně aby tam bylo dostatek příležitostí jak se zbavit nepohodlných a ne jen... oár předem předskriptovaných, taky bych ocenil více cest sprovození hlavního cíle. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit