Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 32gb stál taky kolem 8k při vydání
  • Až na to že předchozí ipod byl o 3k levnější a neměl takovou konkurenci ;)
  • Zajímala by mě výdrž baterie při hraní her, když už to chtějí srovnávat s handheldy, ale hlavně výdrž baterie při klasickém používání. To tak vidím, že to ráno zapneš a večer nabiješ.
  • Jak jsem psal,čísla předchozího ipodu hovoří jinak
  • no kdybych si to neprecetl tady, tak ani nevim, ze nejaky iphone 5 uz je na svete :) asi uz jsem moc starej
  • já chci aby Sony udělalo Xperia PLAY! s HW páčkama a budu radši ;) tim nemyslim že bych proti iPhonu něco měl, ale přijde mi že hrani na (teď už konečně) 4" displeji, kde si všechno pořád překrejvám brzo omrzí *6*
  • "Had se dá hrát prakticky na všem…"

Presne tak, tudiz bych se odted na vasem miste vysral na veskere clanky a diskuze o mobilnich hrach a venoval to usili radeji clankum a diskuzim o opravdovych hrach na opravdove herni platformy.
  • Já Nokii C2........ obdobnej křáp, na kterej nedám dopustit *3* Jestli zkrachuje Nokie, tak jsme v řiti. Už budou jen telefony bez tlačítek *1*
  • To virtuální ovládání je prostě něco co nepřekonám. Abych pořád matlal prstama po obrazovce a zakrýval si tak výhled na to co dělám je vrchol nepohodlnosti.

Až to někdo vyřeší, tak až potom to začnu považovat za plnohodnotnou herní platformu.
  • Neovlivní je zk*rveně drahej to si nikdo nekoupí za tu cenu (8000) si může koupit iphone 4 nebo nějakej tablet androidí.
  • :D
  • A máme vítěze diskuze!
  • irdzi
    bylo pro karla ... nejak mi asi blbne ... neco:)
  • irdzi
    taky na nej hodlam prejit z doslouzivsi 7210ky:)) ...blbej telefon pro chytry lidi ... navic je to designova klasika:)
  • walltar
    Jo přesně stejná situace jako Nvidia/Ati .... dva tábory totálně zaslepených fanoušků kteří si každý melou svoje a navzájem se uráží.
  • tak to bude vesele jestli jim ho v USA zakazou :)
  • Já mám Nokiu 3310 *5*
  • mna skor sere ze kazdey si pise svoje a nikto nepocuva/necita toho druheho. Potom je to furt to iste dokola.
  • Praveze mne prijde, ze ked pojde vyvoj novych technologii takymto rychlym tempom, tak ta kvalita v tych multifunkcnych zariadeniach uz bude porovnatelna s tymi, co su teraz jednostranne zamerane. Pretoze kompakty uz sa nemaju kam dalej rozvijat. Jedine ak k 3D obrazkom. Sak len pred 10 rokmi neboli v telefonoch ziadne kameri. A teraz? Neviem si predstavit co bude za dalsich 10 rokov.
    A hlavne, teraz je moderna doma. Ludia si uz skoro vobec netlacia fotografie. Skor ich sdielaju cez socialne siete. A ta kvalita je dostacujuca.
  • walltar
    Já když procházím diskuze kde zuří válka lidí co mají rádi apple a lidí, kteří by nejradši vybombardovali jejich HQ napalmem tak si připadám jediný na internetu, kterého iPhone nechává klidným ... ať si každý koupí co chce, každý má jiné kritéria k výběru telefonu (a ostatně čehokoliv). Já sem si třeba koupil Xperiu Ray jenom kvůli tomu jak vypadá a vzhledem k tomu, že jenom mobilem telefonuju a posílám SMS tak ho budu mít dokud se nerozpadne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit