Přejít na výpis diskuzí
Nový iPhone 5 má reálnou šanci ovlivnit podobu iOS her
13.9.2012 | Petr Poláček
64 příspěvků
-
Já když procházím diskuze kde zuří válka lidí co mají rádi apple a lidí, kteří by nejradši vybombardovali jejich HQ napalmem tak si připadám jediný na internetu, kterého iPhone nechává klidným ... ať si každý koupí co chce, každý má jiné kritéria k výběru telefonu (a ostatně čehokoliv). Já sem si třeba koupil Xperiu Ray jenom kvůli tomu jak vypadá a vzhledem k tomu, že jenom mobilem telefonuju a posílám SMS tak ho budu mít dokud se nerozpadne.
-
-
mna skor sere ze kazdey si pise svoje a nikto nepocuva/necita toho druheho. Potom je to furt to iste dokola.
-
-
Jo přesně stejná situace jako Nvidia/Ati .... dva tábory totálně zaslepených fanoušků kteří si každý melou svoje a navzájem se uráží.
-
-
-
"Včerejší představení iPhone 5 ... zpomalilo internet a snížilo plošně inteligenční kvocient diskusí při debatách iPhone vs. Android vs. Windows Phone" *1* *1* Tleskám a souhlasím :))
-
Já mám Nokiu 3310 *5*
-
-
Můj brácha má tohle. http://www.icanhasinternets.com/wp-content/uploads/2010/07/nokia.jpg
-
-
nejlepší mobil..... člověk s tím mohl šlahnout o zem, podupat a čoklem to nechat ohryzat a stále fungoval....
-
-
Já Nokii C2........ obdobnej křáp, na kterej nedám dopustit *3* Jestli zkrachuje Nokie, tak jsme v řiti. Už budou jen telefony bez tlačítek *1*
-
A máme vítěze diskuze!
-
-
Já bych počkal na reálné výsledky a nerozplíval se nad PR kecy plné "magical,tremendus,revolutionary,..."
-
-
PR kecy jsou taky důležité.....by pak nesměli kluci psát ani o tom, že nějaký studio oznámilo hru.... a iphone at si rika kdo chce co chce, do herni sfery hodne zasahuje, takze jeho predstaveni si nejakou pozornost zasluhuje a kdyz by to bylo jen strucne oznameni, nadavali by zase zdejsi, ze pres translator si to umi prehnat kazdy, proto se tam dle mne zapisuje i osobni pohled na udalost :o)
-
-
To virtuální ovládání je prostě něco co nepřekonám. Abych pořád matlal prstama po obrazovce a zakrýval si tak výhled na to co dělám je vrchol nepohodlnosti.
Až to někdo vyřeší, tak až potom to začnu považovat za plnohodnotnou herní platformu. -
Jednou to bude tak že jen vyndáš mobil a zapojíš klávesnici+myš(Gamepad), LCD a hraješ.
-
-
Až na to, že tohle jde už udělat dávno, cca 2 roky co vyšla Nokia N8, od té doby je tato funkce (USB OTG) u všech Smartphonů, tedy samozřejmě kromě iPhonu, takže tedy do všech těchto telefonů jde připojit klávesnice a myš či Gamepad a normálně telefon a hry ovládat těmito periferiemi.
-
vzhledem k dnesnim trendum vetsi je lepsi*9* jsi zapomel dodat z batohu ci spise z krosny,,, *11*
-
-
Mobil mam rok stary, takze teoreticky by me mohl zajimat tak iPhone 9. A do te doby *6* .
-
-
Já se už se modlím, aby té mojí konečně kleklo staré 3Gčko , abych jí mohl velkoryse přenechát svůj 3gs a koupit novější (ano po několika letech spolusoužití je lepší si najít velmi dobrou výmluvu investovat takovéto prachy :D ). Ale zatím to vidím taky na iphone 9 :( nechapu jak to nekomu muze kleknout po jednom padu kdyz to moje zena neustale nekde hazi na chodník :D a neb odolnost applu má v tomto velkou mezeru :/ :D (pro mne :D )
-
asi tak .. a u 9tky se snad dockame zase nejakeho pokroku :)
-
-
No, hrani na smartfounu me neoslovilo, spatne ovladani je vyrazny handicap. Ale kdyby se objevil gamepad grip, do ktereho by se iphone zasadil, tak by Sony mela vazny problem a jedine co by ji mohlo zachranit, by byly velmi kvalitni exkluzivni tituly.
-
-
proč zrovna sony? Handheld je něco jiného ne Iphone. Apple bojuje s někým jiným. A pokud si někdo koupil Vitu, aby hrál hry na mobily, tak je mi ho líto.
-
-
Protoze je to silna konkurence.
-
-
-
No nevim, ale tahle honba za výkonem u mobilů jde mimo mě. To se hodí maximálně tak na mobilní hraní, a to je jako šoupat s gumou. Ještě teď si pamatuju, jak jsem si kupoval celý natěšený tehdy ještě nový Galaxy S 1 a ucvrkával z těch skvěle vypadajících her. Po pár týdnech jsem je smazal. Jejich ovládání je nepohodlné, prsty si zakrývám displej a navíc to dost rapidně žere baterii, takže po kratší herní seanci je půlka či víc baterie v čoudu. Teď ten svůj smartphone využívám hlavně jako přehrávač hudby a klasický telefon + občas ten internet se šikne. A k tomu mi stačí. Stejně tak nechápu lidi, co si každý rok musí koupit nový iPhone. I když nad tím přemýšlím, asi chápu. Je to prostě modní doplněk. Volat a využívat net se dá stejně dobře i z dvě generace starého smartphonu.
-
-
takže hodně drahý přehrávač hudby :-D
-
-
Hlavně to dotykový ovládání je problém u většiny hezčích a komplexnějších iOS her. Hrál sem to Dead trigger od chlapců z Brna a hra vypadala krásně a zábavně, ale to ovládání mě odradilo...