Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    pekný obal, to aby som sa zase prdulúskal do brlohu, škoda, že ste ho prestali predávať v normálnych novinových stánkoch, lebo brloh mám dosť odruky, taká pekná štvrťhodinka cesty autom....
  • Vyborne vypada to zas na nabusene cislo kere si neneham ujit....
  • Kolik místa je věnováno Vitě a co se o ní píše?
  • Nejvíc mě zaujala ta šedá zóna.
  • tak jsem si ho zkusil koupit prolistoval nic zajimave hned sem ho jebnul do koše a šel do trafiky pro score a tam je na každe strane neco zajimave proste score je top
    • KIMCID
      já raději než to koupit ušetřím...na netu toho je
    • Co to vidím? Takové neekologické plýtvání. V rámci recyklace jsi si měl udělat apartní papírovou čepičku anebo ozdobné origami. V nejhorším případě tím vystlat andulkám klec.
      • Hosána *6*
    • Low quality bait.
    • martin.mares.984
      Priste zkus misto "prolistovat", LEVEL radeji "procist" a jiste neco zajimaveho najdes *3* Pokud ne, je skoda ho hazet do kose, muzes ho z cisteho altruismu nekomu darovat - jak vidis je tu spousta "zajemcu", kteri by nove cislo moc chteli, ale je jim lito dat 99 korun.
    • Hlavně, že jsi to koupil. To stačí *15*
    • :D ... to jsem měl taky asi se 2 číslama.
      Score je víc o hrách .. tohle je taková půl na půl a taky mi občas trochu vadí, že témata zaberou přes 1/2 časáku .. :)
  • Psychotic
    Hodně hezký díl... jen škoda, že cena se pohybuje v cifrách, které nejsem ochoten za časopis zaplatit... ale plus za snahu.
    • Ronox
      Ta cena je podle mě úplně adekvátní. Sám si kupuju 2x měsíčně MARVEL UKK, 1x Level, někdy Score a pak ještě membership například na GiantBomb 5$ měsíčně. To co prožeru navíc, prohulím a někdy proleju se s tímhle nedá absolutně srovnat a kvalitního čtiva v případě Levelu je taky málo. Líbí se mi, že se Level vydal hodně tou cestou témat a štěků, protože to na netu a nebo najdu, ale v eng a po částech z různých webů.
    • To musíš platit net vybíráním flašek z popelnic, že si nemůžes dovolit jednou za měsíc dát kilo za časopis.
      • Já to také nechápu...Ale asi to bude mladá generace, která chce vše zadarmo nejlépe. A když ne zadarmo, tak něco k tomu, jinak o to nemají zájem a znamená to u nich, že je někdo okrádá. Já sem za Level rád, snad to klukům dlouho, dlouho vydrží, i když věřím, že to není žádná sranda.
    • To taky nějak nechápu .. 99 kč je dneska jako prd. To byste chtěli všechno zadarmo ? Cena je adekvátní.
      A že k tomu nejsou nějaké pravěké hry zdarma ? No a co ? Proboha, kdo rád hraje hry, tak si je prostě pořídí a nečeká, než mu někdo nějaký "odpad" dá zdarma.
    • Kolik by sis představoval? 10 kč?
      • MikeiXX
        29 Kč, 150 stran, bez reklamy a k tomu hru, popřípadě nejlépě dvě hry.
      • přesně proto jsem měl nejraději mini Level *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit