Přejít na výpis diskuzí
Nový LEVEL 247 rozebírá zvířata, Nintendo i #gamergate
14.11.2014 | Inzerce
79 příspěvků
-
Zase #gamergate? Myslím, že Dan Vávra se k tomu v minulém čísle vyjádřil naprosto dokonale a víc netřeba dodávat.
-
-
Tvoje bába se k tomu vyjádřila naprosto dokonale!
-
Vyjádřil se k tomu velmi jednostranně a nevyhnul se i několika polopravdám a konspiracím.
-
-
Vyjádřil se k tomu naprosto trefně. Kvíkání pomatených SJW (ano, opravdu je považuji za pomatence a duševní chudáky) na tom nic nezmění.
-
-
No nevim, já bych teda za větší duševní chudáky považoval týpky, co někomu dokážou napsat, že ji znásilní a zabijí, zabijí její děti, protože z nich stejně vyrostou feministický špíny, že její zohavené tělo bude na první stránce místních novin a ještě tuhle velmi mírumilovnou zprávu podpoří zveřejněním reálné adresy dotyčné. Docela dlouho jsem žil v domnění, že podobní týpci žijou tak maximálně v jeskyních mezi Afghánistánem a Pákistánem, žerou hlínu a ze svých útočišť nevystrčí nos, aby jim ho neustřelila americká drona. Ale očividně mají spoustu soukmenovců a sympatizantů i v relativně vyspělé společnosti.
-
-
jeden by si skoro myslel, že sleduje předsmrtnou křeč dodělávajícího maskulinního řádu *15*
-
-
-
polopravda. To je slovo *15*
To píšou lidé, kterým se nelíbí daná pravda a najdou nějakou drobnost kterou ta pravda nezahrnuje, tak se to snaží shodit slovem polopravda. Přitom je naprosto jedno. Lež to není a to je hlavní.
Když řeknu, že nacisté byli špatní je to také polopravda. Protože určitě byl minimálně jeden nacista který špatný nebyl. Ale v celku to je fuk. Není to lež a nesmysl. Oproti názorům nějaký k*rvy, a zastánců sociální rovnosti. -
A copak se ti nelíbilo? Jaképak polopravdy a konspirace?
-
-
Je mi jasné, že ať už tu napíšu cokoliv, bude to překrouceno, takže tu hodím jen tento odkaz. Jen některé odrážky se týkají Danova článku, ale ty už si najdete sami.
-
-
Výborný odkaz, obávám se však, že většina místních diskutérů ho bude ignorovat protože #1 Vávra je Bůh a rouhat se proti Bohu je přímá cesta do pekel #2 Kážem vodu, pijem víno. SJW jsou přeci lháři a konspirátoři a máme to podloženo mnohými články se spoustou odkazů na důkazy. Proto je pro nás nějakej text napsanej očividně SJW se spoustou odkazů na důkazy irelevantní a určitě lživý.
-
-
-
-
Bach se, narozdíl od Vávry, snažil nezaujatě vysvětlil, co to gamergate vlastně je. Moc bych tyto články nesrovnával.
-
-
Dnes mi Level dělal společnost při dlouhé cestě vlakem. Díky, super číslo. Jen mě trochu naštval dopis od jístého FK, konkrétně bod o zrušení plné hry. Cituji: "Zatím jsem z vaší strany neviděl žádný náznak kompenzace a to mě mrzí, protože si přijdu, že nás stahujete z kuže a my na oplátku nemáme nic."
Takže milý FK, pokud si myslíš, že tě cenou 99 kč měsíčně za nabouchaný časopis redakce Levelu nějak odírá (dokonce odírá z kůže), tak se běž vyšetřit. Tohle snad není ani možné, ty lidi by chtěli snad vše zadarmo nebo co. Tvorbu časopisu si představují jako Hurvínek válku. Fakt jsem nechápavě kroutil hlavou. -
-
Myslím, že 99 Kč je za takový časopis o takovém rozsahu hodně. Tolik stojí např. Playboy, ale u toho lze alespoň honit nad fotkami nahých žen.
-
-
Ne, není to hodně. Playboy je pro chudáky.
-
-
jj, je, já ho nekupuji, jen srovnávám, že z Levelu nemá člověk prakticky nic, ale u Playboye se alespoň může hezky vystříkat.
-
-
Proč si vlastně lidi kupují cokoliv jiného než Playboy?
-
-
Protože se bojí chlupatých dlaní? Bude v tom čert.
-
-
U levelu zas můžeš ona*ovat intelektuálně. *3*
LooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL haha, onan*vat je zakázáno? haha, jako by to pan cenzor nikdy nedělal -
*1* Názor roku
-
-
-
-
to musel byť nejaký warez PCčkár, konzolista by sa nikdy tak neponížil *5* *1*
-
-
Nemluv za všechny konzolisty. Nikdy nevíš, třeba jsi mezi nimi jen ten spravedlivější, čestnější a rozumnější.
-
-
-
Nejvíc mě zaujala ta šedá zóna.
-
Kolik místa je věnováno Vitě a co se o ní píše?
-
Vyborne vypada to zas na nabusene cislo kere si neneham ujit....
-
pekný obal, to aby som sa zase prdulúskal do brlohu, škoda, že ste ho prestali predávať v normálnych novinových stánkoch, lebo brloh mám dosť odruky, taká pekná štvrťhodinka cesty autom....