Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dogkiller
    Zase #gamergate? Myslím, že Dan Vávra se k tomu v minulém čísle vyjádřil naprosto dokonale a víc netřeba dodávat.
    • mirekdusinojc
      Tvoje bába se k tomu vyjádřila naprosto dokonale!
    • GlaDOS
      Vyjádřil se k tomu velmi jednostranně a nevyhnul se i několika polopravdám a konspiracím.
      • Vyjádřil se k tomu naprosto trefně. Kvíkání pomatených SJW (ano, opravdu je považuji za pomatence a duševní chudáky) na tom nic nezmění.
        • mirekdusinojc
          No nevim, já bych teda za větší duševní chudáky považoval týpky, co někomu dokážou napsat, že ji znásilní a zabijí, zabijí její děti, protože z nich stejně vyrostou feministický špíny, že její zohavené tělo bude na první stránce místních novin a ještě tuhle velmi mírumilovnou zprávu podpoří zveřejněním reálné adresy dotyčné. Docela dlouho jsem žil v domnění, že podobní týpci žijou tak maximálně v jeskyních mezi Afghánistánem a Pákistánem, žerou hlínu a ze svých útočišť nevystrčí nos, aby jim ho neustřelila americká drona. Ale očividně mají spoustu soukmenovců a sympatizantů i v relativně vyspělé společnosti.
          • jeden by si skoro myslel, že sleduje předsmrtnou křeč dodělávajícího maskulinního řádu *15*
      • polopravda. To je slovo *15*

To píšou lidé, kterým se nelíbí daná pravda a najdou nějakou drobnost kterou ta pravda nezahrnuje, tak se to snaží shodit slovem polopravda. Přitom je naprosto jedno. Lež to není a to je hlavní.

Když řeknu, že nacisté byli špatní je to také polopravda. Protože určitě byl minimálně jeden nacista který špatný nebyl. Ale v celku to je fuk. Není to lež a nesmysl. Oproti názorům nějaký k*rvy, a zastánců sociální rovnosti.
      • A copak se ti nelíbilo? Jaképak polopravdy a konspirace?
        • GlaDOS
          Je mi jasné, že ať už tu napíšu cokoliv, bude to překrouceno, takže tu hodím jen tento odkaz. Jen některé odrážky se týkají Danova článku, ale ty už si najdete sami.
          • mirekdusinojc
            Výborný odkaz, obávám se však, že většina místních diskutérů ho bude ignorovat protože #1 Vávra je Bůh a rouhat se proti Bohu je přímá cesta do pekel #2 Kážem vodu, pijem víno. SJW jsou přeci lháři a konspirátoři a máme to podloženo mnohými články se spoustou odkazů na důkazy. Proto je pro nás nějakej text napsanej očividně SJW se spoustou odkazů na důkazy irelevantní a určitě lživý.
    • Bach se, narozdíl od Vávry, snažil nezaujatě vysvětlil, co to gamergate vlastně je. Moc bych tyto články nesrovnával.
  • Dnes mi Level dělal společnost při dlouhé cestě vlakem. Díky, super číslo. Jen mě trochu naštval dopis od jístého FK, konkrétně bod o zrušení plné hry. Cituji: "Zatím jsem z vaší strany neviděl žádný náznak kompenzace a to mě mrzí, protože si přijdu, že nás stahujete z kuže a my na oplátku nemáme nic."

Takže milý FK, pokud si myslíš, že tě cenou 99 kč měsíčně za nabouchaný časopis redakce Levelu nějak odírá (dokonce odírá z kůže), tak se běž vyšetřit. Tohle snad není ani možné, ty lidi by chtěli snad vše zadarmo nebo co. Tvorbu časopisu si představují jako Hurvínek válku. Fakt jsem nechápavě kroutil hlavou.
    • Myslím, že 99 Kč je za takový časopis o takovém rozsahu hodně. Tolik stojí např. Playboy, ale u toho lze alespoň honit nad fotkami nahých žen.
      • Ne, není to hodně. Playboy je pro chudáky.
        • jj, je, já ho nekupuji, jen srovnávám, že z Levelu nemá člověk prakticky nic, ale u Playboye se alespoň může hezky vystříkat.
          • Tilwaen
            Proč si vlastně lidi kupují cokoliv jiného než Playboy?
            • Protože se bojí chlupatých dlaní? Bude v tom čert.
          • TheGGG
            U levelu zas můžeš ona*ovat intelektuálně. *3*
            LooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL haha, onan*vat je zakázáno? haha, jako by to pan cenzor nikdy nedělal
          • Mart9
            *1* Názor roku
    • Hnisavec
      to musel byť nejaký warez PCčkár, konzolista by sa nikdy tak neponížil *5* *1*
      • MickeyMutant
        Nemluv za všechny konzolisty. Nikdy nevíš, třeba jsi mezi nimi jen ten spravedlivější, čestnější a rozumnější.
  • Nejvíc mě zaujala ta šedá zóna.
  • Kolik místa je věnováno Vitě a co se o ní píše?
  • Vyborne vypada to zas na nabusene cislo kere si neneham ujit....
  • Mato1987
    pekný obal, to aby som sa zase prdulúskal do brlohu, škoda, že ste ho prestali predávať v normálnych novinových stánkoch, lebo brloh mám dosť odruky, taká pekná štvrťhodinka cesty autom....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit