Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jo stojí to opět zato.

  • uher

    V tomhle čísle je 20 stran navíc? To jako mám chápat tak, že po minulém navýšení stránek k tomu teď ještě dostanu dalších 20? 😯

    To je maso! Asi teda ještě zvážím koupi.

  • risa2000

    Řekl jsem si, že bych si koupil tentokrát e-verzi, protože mě stejně zajímají jen asi čtyři články a šel se tedy mrknout jak na to. Kdysi jsem to už jednou zkoušel, přes Floowie a pamatuji si, že to bylo peklo (nepoužitelné na nějaké pohodlné čtení), takže jsem jako první zkusil O2 knihovnu.

    Ale ouha, funguje jen pro zákazníky O2 (dobře tedy). Tak jsem mrkl na Alzu a její Alza Media, ale ohlasy na Google storu mne odradily. Vrátil jsem se tedy znovu ke Floowie, doufaje, že se to snad od té doby zlepšilo, ale nikoliv. V recenzích na Google storu jsou pořád ty stejné výtky, které si pamatuji z vlastní zkušenosti z před lety.

    Já to nechápu. Mají v redakci Levelu vůbec zájem o to, aby to lidi v e-verzi kupovali? Jestli ano, proč si vybírají takové obskurní platformy pro publikaci?

    Jinak, abych jen nekritizoval, musím pochválit možnost objednat si jedno číslo přes send službu. Dokonce mne překvapilo, že mi došel Level i s plakátem. Jenže, pak se ukázalo, že z celého čísla 293 mě zaujaly jen čtyři články a radost opadla. A následný pokus o koupi dalšího čísla v e-verzi nevyšel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit