Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tak nemuselo by to být špatný. Zasmál jsem se u videa, u těch ukázek rozhovorů s ambasadory. Když si vzpomenu na MOO II, tak ta téměř primitivní animace a text dávaly uvěřitelnější dojem ze setkání s cizí rasou, než tihle suprčupr 3D animáci s dabingem. To je nedostatek, MOO II jsem žral z důvodu, že vůbec nebyl problém během minuty zapomenout na reálný svět, nechat se pohltit hrou a "uvěřit" jí. Což je u tahovky vzácný jev, takhle zpracovat mě dokázaly už jen první tři HoMaM.

Druhý problém - "vývojáři chtějí rasám dodat motivace a kontext v rámci celého vesmíru, což v původní hře docela chybělo." Sakra ne, tohle mám dávno vyřešený. Do toho mi nikdo nekecejte. *1* To je v MOO přesně ta část hry, kdy si má hráč taky něco domyslet a vymyslet sám.

Ale ok, tyhle záležitosti zase nejspíš nebudou fatální záležitosti. Hlavní je nepokydat herní mechaniky a to si teda věřej. Držím jim pěsti a moc doufám.
  • Kdyby nechali uplne stejny princip hry, 2D, vymakali inteligenci, pridali vice vyzkumu, technologii, promakali diplomacii, dali tomu hezkou grafiku, tak by to byla bomba. Ale bojim se ze to dopadne stejne hrozne jako dopadlo nove UFO.
  • XorxoxTalarius
    No jestli bude platit pravidlo "easy to learn, hard to master" tak jsem pro. Prave pristupnost a jednoduchost celeho konceptu ovladani zpusobila to ze se MoO2 hral tak dobre. Dodnes si vzpominam na prvni krucky na Easy a nasledna vitezstvi na Impossible.
    Tak ted uz nezbyva nez jenom doufat ze budu moci zvolat "Kral je mrtev, at zije kral." *5*
  • kdy do těchto her konečně přidají diplomatickou taktiku kapitána Kirka/Zappa Brannigana, tedy vyspat se s každou sexy mimozemšťankou, na kterou ve vesmíru narazí? *1*
    • Na to máš ass effect
  • Nový Master of Orion je skvělá zpráva! Jen mě trochu děsí to vývojářské studio, zatím nic extra nepředvedli http://store.steampowered.com/search/?developer=NGD%20Studios Snad jen čekají na svoji velkou příležitost...
    • XorxoxTalarius
      No do studia najali spoustu novych lidi, prevazne tech kteri maji zkusenost s MoO 1 & 2
      Takze uvidime
  • alladjex
    Dvojka ... moje absolutni srdcovka. Hodiny s kamosema v hotseatu ... bozi.
  • hmm, reboot série ... to bude zas pruuuuser
    • to uz bola 3ka...dajme im sancu :)
  • Jednicka ma stejnak bavila najviac, tak som zvedavy. Najviac som hraval za Psilonov a domovsku planetu som nazval Sol, takze som vysachoval ludi, ktorych som neznasal, pretoze stale len nieco zebrali :D
  • Co to tam v 6té minutě přistává za Adidas? *1*
  • 2d? no thanks
    • To zas u mne je to presne naopak - 3d? yuck! no thanks
      • Presne, s 3D prisel cas hnusnych a nejen strategickych her. A trvalo to dlouho, nez se 3D dostalo na slusnou vytvarnou uroven.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit