-
Tak Diablo opravdu těžko, to spadá pod Blizzard.
-
Napadlo už někoho že veškerý informace který bioware dává nebo někdo "omylem prozradil" mouhou být pouze velká dezinformace a tak se třeba ve skutečnosti díváme na fiktivní vodítka? Taky se z toho může nakonec vyklubat nový diablo který předčasně vydali :) *1* *1*
-
A kdo proboha dneska dělá samotnej multiplayer? Co vůbec zmiňuješ takový ptákoviny? Vždyť i v CoD:BO tam přibalili singl. A to je tam zcela zbytečnej. Nebo snad chceš tvrdit, že Bioware nikdy nedělal hru s multiplayerem? A co se týče tvojí úvahy... kdo ti proboha řekl, že vydání MMO z ME univerza je nepravděpodobné? Bioware udělá co bude chtít a kdy bude chtít. A ohledně inovací v SW:TOR - ty jsi nějakou inovaci postřehl? Já to vcelku sleduju a neviděl jsem v tom vůbec nic novýho (kromě kompletně namluvených dialogů).
-
A kdo říkál že puška z Mass Effectu nemůže bejt v jiné hře? XD
To je jako koukat na pušku z COD a nebo MOH XD -
ty jsi asi úplně mimo dění nebo co? otázka neni jestli je to mass effect nebo jiná hra, ale jestli je to mass effect 3 nebo mass effect XY MMO/multiplayer/strategie...
ta puška z teaseru je z mass effectu, takže žádný jiný svět to NENÍ -
tak ale klasický multiplayer a MMO je rozdíl... já mluvil o multiplayeru
Jinak je dost nepravděpodobné, že by před ME3 oznámili MMO ze stejného světa. Navíc jěště není jisté, jaký úspěch budou mít novinky co SWTOR přináší do MMO žánru a podle toho se pozná, jestli se Bioware vydá tou samou cestou s Mass Effectem. Nehledě na to, že těžko budou pracovat na 2 MMO hrách takového rozpočtu zároveň. TOR pro ně bude test, jestli se tyto změny uchytí a budou pro ně rentabilní. -
hledí pušky je úplně identické s hledím sniperky v ME2. bude to trojka :)
-
Jen aby to "neúmyslné" info od SONY taky nebyla součást marketingu... V tomhle směru je tenhle projekt vskutku dokonale vymyslen *3*
-
Přesně, to oblečení mi taky připomíná ME.
-
A co třeba takhle SW:TOR ? MMO a dělá jí Bioware...
-
už se začínám opakovat, ale pořád jsem skálopevně přesvědčen, že půjde o ME3. Proč by sakra Bioware dělal hru, která vypadá jak Mass effect a nebyl by to mass effect? :D to je na hlavu postavené, stejně jako teorie multiplayer mass effectu :D když už tak ME3 s multiplayerem, ale čistý multiplayer jde NAPROSTO proti všemu co doposud bioware dělal... dyť ani hry jako HALO beho CoD vychazejí se singleplayerem a to jsou vlajkové lodě multiplayeru
-
Kromě ty pušky je to teď ten oblek tý ženský, co táhne toho hlápka, kterej mi hrozně připomíná oblečení v ME. Buď BW vykrádají samy sebe (což o to, mají na to plné právo) pro další hru, nebo se jedná skutečně o ME3 (nebo něco z ME universa). Každopádně si nejsem úplně jistej ani jedním. *4*
-
Pokud jde o mě tak ať je to klidně nová hra (čím víc her od bioware tím líp :-) ) ale jen a pokud to nebude zdržovat vydání třetího ME :-)
-
Ještě by to teda mohlo být teoreticky nové MDK, ale SS mi teď přijde pravděpodobnější.
-
Začínám se klonit k názoru, že půjde o nový Shattered steel. ME3 vyjde tak jako tak, s tím by nedělali takovej humbuk. A už vůbec by to takhle nemaskovali *2*