Přejít na výpis diskuzí
Nový obsah pro Hitmana – navzdory propouštění se tvůrci o svou stealth akci příkladně starají
4.6.2017 | Adam Homola
15 příspěvků
-
Lepší než aby dovydali 1 sezonu a konečně zatnuly hře tipec? nebo třeba dojde k zízraku a dostanem hru úplně novou a Hitman bude zachráněn.
-
TheGGG máš pravdu, ale znáš to lidi maj jiný chutě, alespoň vznikaj furt ještě nějaký singleplayeroví hry, ale bohužel teď hodně frčí ty multiplayeroví. Ale ty opencoopworld co si tak nějak vybavím jako první je asi Dead Island, jako nic nebránilo člověku to projít celý sám, ale prostě už po xtý dojdi pro tohle přes celou mapu a přines tohle je už otrava a když hraješ v Coopu tak je to furt potřebuji oživit, když ho začneš oživovat tak tě jebne zombík do zad a ležíte tam už spolu :)
-
Nejspis je ve stresu. Skouskovy, v hlave duto a prazdno, hrozi vyhazov ze skoly, zivot na ulici... takovy clovek je pod velikym tlakem a pise do diskuzi sprostosti;)
-
Ty jsi málo cholerickej blb, co? :D Na diskuse už radši nechoď, ať ti nepraskne cévka.
-
P.S.
nejmín času na hraní mají stejne žáci ZŠ, každý den vyučování, pak prijít domu a delat ukoly, kroužky atd. na hraní není moc čas. Vysokoškoláci a "pracující" lide jsou na tom nohem líp, už jen proto že se doma nemusí učit a delat ukoly. *7* -
a kdo rika že ve friend listu musíš mít lidi co znáš osobne? a nebo si zahraj s nahodnými lidmi z loby.
a to že je hra nudná genericka a bez emocí je vina te hry a vyvojaru (Ubisoft, what a surprise), ne samotneho konceptu openworld coop. Ale to by človek s iq 130 snad mohl pochopit i sam ne? -
a s tím to souvisí jak? Myslíš bobánku že problém je v komuniaci? (FB, mobil, poštovní holuby, všechno mám). Problém prostě je, že lidi ten čas nemají, když část kámošů chodí do práce, já a další máme teď na VŠ zkouškový období... pak prázdniny, každej má někdy dovolenou. To si pak třeba člověk zahraje jednou za týden... jenže já nechci hrát hru jednou za týden v sobotu večer, ale kdykoliv kdy mám chuť. Taky pochopitelně né každý kámoš si koupí každou hru co já a já si taky nekoupím cokoliv co si koupí všichni moji m8s... takže to je první velký problém.
Druhý je, že ty hry už jsou prostě nuda, open world, generické questy, žádný příběh, žádné promakané herní mechanismy na které při coopu není místo, žádné emoce a jedinečné mise, vše musí být uděláno tak, aby se to přizpůsobilo coopu. Viz extrémě nudný, šedivý a nezapamatovatelný wildlands... ta hra je jak od nějakého stroje, bez emoce, nebo něčeho navíc... -
a proto existuje friendlist na steamu
-
ty jsi hustej anonymku... no já nemůžu za to že máš š*t taste a stačí ti nekonečná diarrhea generických openworldu dělaných spíš pro youtubery než pro normální lidi, kde donekonečna plníš nudné generické questy a lítáš pro mapě sem a tam, bez příběhu, zajímavých postav, nebo nějakých silných momentů (silné momenty moc v coop nejdou). Chápu že když chodíš do ZŠ máš na hraní celý den, až budeš starší zjistíš, že se nějak rozumě s kordinovat s ostatními a dohodnout se na čase kdy můžete všichni hrát je hodně těžký.
-
John wick je mlátička s pistolkama, Hitman je spíš logický puzzle.
-
My ale nemůžeme za to, že nemáš žádný kamarády.
-
Coop openworld je to nejlepsi co muze bejt
-
kdyby vyšel novej díl, tak si ho určitě rád zahraje on, já, i spousta dalších lidí, ale to by dnes nesměl bejt rakovinovej trend coop openworld slátanin...
-
Bež si radši zahrát Maxe Payne
-
Kdyby posunuli vývojáři Hitmana do stylu Johna Wicka.. možná by vše dopadlo jinak