Přejít na výpis diskuzí
Nový obsah pro Total War: Rome II přinese čerstvé frakce, bitvy a jednotky
23.5.2014 | Adam Homola
54 příspěvků
-
Mám stejná názor, jen napoleona jsem si nekoupil, vadila mi jeho svázanost oproti Empire..
-
Hloupost. Ta hra je sice poměrně nepovedená, ale to není důvod, proč se dost prodává. Naopak, důvodem, proč se prodává, je kvalita dílů předcházejících. Takže buďto se mýlíš, nebo se někdo hodně přepočítal, když chtěl udělat strategii alá CoD ze série Total War - to prostě nejde. Podle mě se jim to jen hrubě nepovedlo, toť vše.
-
Já stále hraji Empire, Napoleon a Shoguna 2. Chtěl jsem si časem koupit i Rome II, ale stálé více článků mě utvrzuje v tom, že tento díl asi vynechám a nebo si ho koupím jen za nějakou extrémní slevu.
-
To je v poriadku lenže oni z tej hry arkádu pre male deti neurobili nahodou..tu hru neskazili nejakym nedopatrenim ale zamerne ju taku urobili aby tu hru spristupnili všetkym typom hračov ciže aj malym deckam atd. Či už to urobili na prikaz Segy alebo nie to je jedno. Každopádne prave preto je tu ta istota že aj nasledujuce hry zo serie Total War(ak nejake budu) budu taketo iste. Strategie z ktorých zmizli vsetky mechanizmy ako politika, rodinny strom, v podstate aj sprava provincii, hra je uz čisto zamerana len na bitky ale ešte aj tie už su čisto arkadovité a zabugovane a aby toho nebolo malo trvajú max par minút.
-
Zkazili JEDNU hru v obrovské řadě pecek a to ještě navíc hasí průšvih, co to jde, takže bych nebyl tak přehnaně negativní.
-
Pokud se nemýlím, tak vyšla modifikace na Napoleon TW, která právě téma Velké války zpracovává. Proto si říkám: "proč ne".
http://www.moddb.com/mods/the-great-war-mod -
Jo ... a první světové se vyhýbají všichni snad ve všech žánrech. Z Druhé světové jsme aspoň měli hodně FPS. Ani her z americké občanské války moc není ... Já znám jen datadisk k American Conquestu.
-
Namorne bitky v tej hre su uplne onicom.Radsej ich tam nemali davat vobec
-
Urcite by sa to dalo. ale prvej a druhej svetovej vojne sa v strategiach vsetci trapne vyhybaju. Už je to važne trapne. A American Civil War mohli kludne dat ako datadisk uz ku Empire Total War,je skoda ze to neurobili.
-
Mě by zase zajímalo jestli by fungoval American Civil Total War ... A nebo jestli by se do stylu Total War dala zakomponovat zákopová válka první světové. Myslím, že by to mohlo být zajímavější, než opakování toho co už tu bylo ... stejně zjistíme, že ten díl před tím byl lepší.
-
Po tom čo urobili z Rome 2, by som už nebol optimista a neveril tomu že Medieval 3 može dopadnut inak..
-
Nový Medieval Total War 3 by som porosil.To je moja srdcovka.
-
Zkusil jsem, ale zanechalo to ve mě dojem, že se poslední TW nějak nepovedlo. Jak Napoleon, tak Shogun mě bavil víc.
-
raději novej TW než tohle