Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže fanoušci Flatoutu budou naštvaní, jelikož chtějí Flatout 3. A fanoušci Ridge Racera zase nechtějí nějaký pochybný mišmaš, který stejně pravděpodobně nepřekoná poslední Burnouty. Takže pro koho je ta hra vlastně cílená?
  • Pro mě taky spíš zklamání, ale z jiného důvodu - Namco chce z mého oblíbeného Riiidge Raceeeeera podle všeho udělat mainstreamová bum bum autíčka, kterých je na trhu hromada a těžko to bude lepší než Brnááut.
  • Heh, ze by Bugbear udelal prvni dobrou Ridge Racer hru? :)
  • Ale tak nemusí to být špatný, Bugbearu věřím, na PC to bude, takže to rozhodně vyzkouším.
  • Urug
    Je to teda trošku zklamání. Čekal sem, že si z FlatOutů Bugbear přeci jen něco vydělal a vybalí na nás konečně nějaký velký projekt, ať už by se měl jmenovat jakkoli, plný toho co umějí nejlépe - destrukce, zábavný jízdní model(dle mého nejlepší mezi arkádami), našláplej soundtrack a prorezlí káry. Zatím to na mě působí jakože támhle nějaká firma chtěla za levný prachy sehnat někoho kdo jim oživí sérii. Ale nechám se překvapit, nejdůležitější je pro mě multiplayer, u kterého sem si ve FlaOut2 užil srandy jak nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit