Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtít můžeš
  • S bruslema po koberci :)
  • Chci to na PC... TED HNED !
  • Ale stejně, musíš uznat, že ty pohyby hráčů jsou někdy fakt ošklivý :)
  • Jak nejdřív oprášil toho golmana a pak mu dal naslepo :D
  • :-D dobrej fór...
  • Urug
    A já se těšil, že budu bruslit před kinectem
  • Treba se do vydani vsechno zmeni a z NHL bude krasobrusleni
  • kamo od NHL 2004 alebo 05 uz si nepamatam, pridavali same blbosti.. pamatam ako bola cela kampan okolo ozbitia mantinelu strelou, zhodenia flasky brankarovi z brany, az to lamanie hokejky vyzeralo dobre keby sa to nelamalo tak casto a potom first person bitky a maxi hype robili z pastneho suboja brankarov, co bolo v 2001 dost casty jav :D potom som nejak prestal registrovat co sa dialo.
  • Spíš to vypadá, jakože brankáře ovládal hráč a tuhle hovadinu udělal schválně
  • Já vlastním NHL 11 a jsem s ním spokojený, lepší sportovní hru pro PS3 neznám, drtíme ho s bratrancem proti sobě často, zábava do nekonečna *4* ,, každopádně NHL 13 už letos zakoupím , vypadá hodně slibně ...
  • Tak hele naposledy jsem hral nhl 2001 a je rozhodně nejlepší i dnes ho hraju průměrně 5 hodin denně a nemůžu si ho vynachválit. Tak pozor na jazyk!
  • Ja bych rekl ze ho jakoze "vykoupal" a on je uz nazemi a nemuze reagovat coz je v hokeji nomralni.. Uznam ale ze ten pohyb pusobi hodne divne :l Pokud to ale bude fungovat jak ma pak je mi takovyhle detail ukradeny :)
  • Taky se mi líbí, jak si lehne, pak i když má spoustu času, tak kouká a teprve jakmile nad ním proletí puk, tak vstane.
  • A zapomel jsem dodat ze uz se tesim na voly co naposledy hraly NHL 99 i s jejich rozumy :)
  • Zase delaji z ho\/na bombu, klasicke EA. A co to je za zakrok brankare - rozplacnout se na led a hlavou proti hraci?
  • Uz s tesim :) "nove" nhl si uzivam do ted ktere je bez pochyb nejlepsi jake kdy vyslo. Pokud se jim podari zase posun vpred bude to super.. Po rocich vydavani jedne a te same hry je za posl. 2 roky musim pochvalit :) Za me nejlepsi sportovni hra na x360.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit