Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase delaji z ho\/na bombu, klasicke EA. A co to je za zakrok brankare - rozplacnout se na led a hlavou proti hraci?
    • Taky se mi líbí, jak si lehne, pak i když má spoustu času, tak kouká a teprve jakmile nad ním proletí puk, tak vstane.
      • Ja bych rekl ze ho jakoze "vykoupal" a on je uz nazemi a nemuze reagovat coz je v hokeji nomralni.. Uznam ale ze ten pohyb pusobi hodne divne :l Pokud to ale bude fungovat jak ma pak je mi takovyhle detail ukradeny :)
        • Spíš to vypadá, jakože brankáře ovládal hráč a tuhle hovadinu udělal schválně
  • Já vlastním NHL 11 a jsem s ním spokojený, lepší sportovní hru pro PS3 neznám, drtíme ho s bratrancem proti sobě často, zábava do nekonečna *4* ,, každopádně NHL 13 už letos zakoupím , vypadá hodně slibně ...
    • Ale stejně, musíš uznat, že ty pohyby hráčů jsou někdy fakt ošklivý :)
      • Jo to uznávam :) , nic není dokonalé... ale jednou třeba bude, technika jde stále kupředu a to rychlým tempem ...
  • Treba se do vydani vsechno zmeni a z NHL bude krasobrusleni
  • A my bez konzolí budeme stále muset pařit 09 :/
    • Ak nemáš inú možnosť než PC tak si zahraj 2004. Vychádzajú na ňu neustále aktualizácie (NHL04Rebuilt) takže môžeš hrávať aktuálnu sezónu. Jediná nevýhoda, že je tam trochu iné ovládanie ako napr. na 09. Ak by sa ti nechcelo zvykať si na niečo nové, tak v pohode postačí aj 2005, ktorá je posledná kvalitná NHL na PC. Je to to isté ako 06-09 akurát ťažšie. Tu je zase mínus, že nevycházajú žiadne aktualizácie. Takže odporúčam 2004. A možno budeš prekvapený, no medzi 2004-09 nieje ani priveľký rozdiel v grafike. Dúfam, že som aspoň trochu poradil.
  • stale tie pohyby vyzeraju trhane .. skratka blbo
  • ja že urobia si pohľadu DOOM konečne aby to bolo zaujimavé
  • Jajda, to byl finiš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit