Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Necháp proč něco takového vubec existuje. Když je někdo taková lama, že si disenchne/prodá/smaže item, tak je to jeho chyba. Za to, že je to nepozorný hlupák mu nikdo nemůže.
    • Trol.diskuzni
      Mno, ono WOWko asi moc typologicky jiných lidí (než nepozorných hlupáků) nehraje... *5*
  • Kinet1c
    btw ja sa akurat tak cudujem a zasnem nad oddanostou ludi z toho nemenovaneho "wowfanu" vobec nieco hladat o tejto hre, ze ich to vobec bavy, je to ako keby sa chytali kazdej nitky aby neupadli do hov*n zabudnutia, a ocividne sa im to dary, ked o tom tu nieco je a o GW 2 nic, co by som bol viac rad
  • Asharak
    Heh... to je ale pitomá služba, vracení předmětů. Jako by nestačilo, že tam je back-buy přímo u vendora *7* Ale tak jednou za 30 dní, to je asi fakt jen pro mimořádné situace.
    Pokud nejde o tokeny, kdy jsem koupil shield pro pala misto warriora :/ Ale lidi by prostě měli za svou blbost nějak zaplatit :) *13*
    Se zničením a disenchem je to asi horší no...
    Ale možná sem mimo, tak sem s vysvětlením! *4*
    • Když si něco koupíš za tokeny, tak to už dlouhou dobu můžeš do 2 hodin vrátit zpátky.
      • Asharak
        Tak to buď v TBC nebylo nebo to na free serveru nefungovalo *9* (a nebo sem to nenašel *15* )
  • Kronoss1
    Co by to bylo za sobotu bez ranního přehledu o World of Warcraft. Proč? Já se ptám proč.
    • Cahir
      Já se zase ptám, proč to neignoruješ a nevěnuješ se článkům, které tě neiritují?

Můžu nadávat na obsah článku, ale zavrhovat ho už kvůli jeho podsatě? Nejsi náhodou komouš?
    • Zcela te chapu. Je to strasne, kdyz clovek musi vyuzit tak vzacnou vlasnost jako je umeni cteni na takove povrchni informace.
  • Také bych mnohem raději uvítal nějaký článek, shrnující informace z posledního GW 2 betavíkendu... Co říkáte páni redaktoří??
    • Kinet1c
      asi tak wow ma uz absolutne nezaujima, ale zas citam vsetko nove co sa tu objavy
  • Asharak
    (Pro games.cz) - Když už to tu někteří tak agresivně zmiňují... máte tu nějakou anketu pro čtenáře, kde by hlasovali nebo jen napsali někam, co by chtěli za recenzi? Třeba dvakrát do týdne nebo tak... pokud to tu je tak pardon, ale když vidím ty nebohé komentáře *7*
    • Trol.diskuzni
      Ankety se nacházejí ve fázi vývoje, dotazy směřovat na Lukáše Macuru! *1*
  • "z živými gamemastery"

Piště, prosím, bez takových hrubek.
  • Trol.diskuzni
    Bude na Games Open přítomen DžejDý? *1*
  • Trol.diskuzni
    Opravdu informace, bez které by ranní sraní nešlo tak dobře...
    • Cahir
      Wau trole, ty jsi přitvrdil. I like it *5*

Krize maskulinity?
      • Trol.diskuzni
        Spíše originality - psal jsem to tady už předminulý týden myslím... Bohužel, stále mne nenapadl vhodnější komentář. *1*
        • Cahir
          Ale co na to Ringwraith? Společně jste tvořili takové krásné duo uvědomělých a spořádaných chlapců, kteří se při svém buzerování nesnižovali k vulgaritám a barbarským praktikám. Snad ponese tvůj přechod z teplé strany síly k temné dobře.
          • Ringwraith
            Co ty Cahu?

Poslední dobou moc necahiruješ... *1*

Pamatuješ, jak jsem kdysi říkal, že když se najde šance někoho seřvat za jeho špatné chování, tak jsi první, kdo to udělá? Vypadá to, že už to není pravda.
          • Trol.diskuzni
            Až na Games zavedou ty PMka, co jsem žádal, tak se ho optám a dám vědět. *3*
            • Ringwraith
              Tak nebudeme si nic nalhávat. Taky jsem si toho všiml.

Ale rozhodl jsem se to nijak nekomentovat.

Ale ty PMka bych taky bral. Když už se kolem Games.cz vytvořila určitá komunita pravidelnějších a asi i výraznějších uživatelů, tak není od věci jim dát možnost komunikovat spolu.
    • Ataker
      Když ty hry nemáš rád, tak proč píšeš k jejím článkům to nechápu... a už vůbec nechápu, že to ještě dokážeš číst. Neber to jako nějaké vyrypování, ale musím se zeptat :)
      • Trol.diskuzni
        Přečtu první a poslední odstavec (shodou okolností zde rovno celému článku), to se ještě dá zvládnout bez úhony :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit