Přejít na výpis diskuzí
Nový Thief nakonec vyjde i na PS3 a X360
21.6.2013 | Adam Homola
45 příspěvků
-
To bylo snad jasné ne, vývojáři chtějí taky něco vydělat.
-
-
Ne asi.. Na Pc to stejně zase zpirátí jako vždy.
-
-
http://i126.photobucket.com/albums/p116/family_first14/TUMBLR%20MEME/GUN.jpg
-
Bohužel je to tak, pc komunita by měla místo nakupování RAMek, taky někdy koupit nějakou hru.
-
-
velmi rad by som si pozrel nejaku statistiku, kolko hier sa napalilo na slovensku a v cesku na xbox360, myslim ze by to bolo velmi vysoke cislo, staci si pozriet stranky, kde sa daju stiahnut hry na xbox :D
-
-
Nemyslíš, že čísla z nějakého Slovenska a Česka mají nulovou výpovědní hodnotu?
-
-
Ti dva trolové zmínili, že vývojáři "přece chtěj něco vydělat", což naznačuje, že o dvou státečkách ve východní Evropě se opravdu nemluví.
-
co sa tyka celeho sveta, a pre vyvojarov ano, ale nakolko sa tu bavime cesi slovaci, a obvinujeme sa medzi sebou, ze PCkari len piratia, tak by bolo mozno zaujimave zistenie, ze to s tymi konzolistami tu u nas, az take ruzove nie je, aj ked sa tu tvaria *3*
-
-
-
nemam problem si tie hry kupovat...odkedy zarabam tak ich kupujem vsetky co ma bavia...je to poholdnejsie nez sa babrat s crackom a vsetkymi moznymi patchmi...hlavne si pockam na steame na dobru akciu alebo cez mmoboost kupim...a si predstav ze mi este aj na tie RAMky zostane ;)
-
To samý můžu říct i konzolistech,i když asi ne v takovém množství.
-
Konzolisti by meli prestat nicit hry tim, ze se je vubec snazi hrat. Pak vznikaji takovy hnusny balasty a porty (zjednodusene hrani na uroven cvicene opice s prominutim).
PS: Jsem zastance PC a hry kupuju.. Mate s tim problem, konzolisti? QQ -
-
nehazej vsechny konzole hrace do jednoho pytle, jsou i normalni hraci, to je to stejne jako u pc platformi- jsou fanaticti trosky a pak normalni lidi co neresi ho*na...
-
gratuluju jsi rarita *1* jesta par milionu takovych a tve narky prejdou ve skutecnost
-
Konzole nemají se zjednodušováním her nic společného, to je jen jedna velká pcs*áčská lež, kterou si odůvodňujete úpadek své platformy.
-
-
jsi mimo, konzolisti vyžaduji povrchni, casual a plytkou zabavu
-
Rofl upadek platformy PC ani nahodou :D ses celkem vtipnej. Mrkni se jak je vytvorene PS4 a pak neco remcej :)
-
-
Mam problem s tim, ze nejaky PC warezaček na netu zase cinta o tom, jak kupuje hry, ale kdyz na to přijde, tak kapesny radši utrati za červeny Petry... *6*
-
-
Ty si radeji uklid pred svym domem, nebo domem svych rodicu. Ja si poctive vydelavam prachy a nekourim. Navazej se do nekoho jineho (nejspise tyhle praktiky sam delas).
Kdyz je hra dobra, nechapu proc bych za ni nemel zaplatit. Vic clovek utrati nekde v hospode za jeden vecer, kdyz jde nekam parit.
-
-
-
-
nice try
-
-