Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Jsem fanda starých C&C a Generals jsou dle mého jediná hra od EA s titulem C&C, která mi přišla dobrá.
  • mě přijde že ea je obrovský nenažraný parazit,který bezostyšně ždímá poslední kapky šťávy z toho co ukořistil.... jinak si nedokážu vysvětlit ten pád všeho, co kdysi byly schopné a originální studia...
  • Tak radši ty šachy ....
  • No to je hnus! tolde není CAC!! todle je možná mix tiberia a red alertu bože co to je za tanky vrtulníky letadla omg ...
  • Kr.Pa
    to mas stesti, ja se do close betatestu dostal, ale nebylo volne mista na shardu ?!

absotulne nevim co udelali s projektem Victory
  • Petroglyph není weswood, dělá tam pár lidí co dělalo ve weswoodu (včetně vedení) ale není to celý team a je to naneštěstí poznat. První a poslední hra co se jim povedla bylo empire at war. Universe at war byl zajímavý experiment a chvílu mě to bavilo, ale už mu chyběla ta znovuhratelnost starých cnc. End of Nations mě osobně nenadchl vůbec, první velký beta test dopadla katastrofou a petroglyph od ní dal ruce pryč a předal to někomu jinému.

Kdepak weswood je pryč a sním zábavné RTS.
  • Když tam jsou záběry hodně rychle sestříhené v krátkých pohledech při epické hudbě... To už je další trend u strategií nebo co? Ukažte gameplay a ne haldu trailerů at' se podíváme na hru jaká opravdu je gameplay generický a nudný anebo imersivní a zábavný?
  • Stále víc a víc to připomíná red alert 3 a to se mi moc nelíbí, tak zpackanou hru sem už dlouho nehrál a tohle dělá stejněj team lidí a je to právě zásluha těchto lidí z EA, že jsou RTS na vymření. No je to free to play což je nakonec dobře tak se to zkusit dá, ale věřím tomu čím dál míň.
  • XorxoxTalarius
    Generals byly hodne spatne ... a jako fanousek C&C stylu hry je nemuzu prekousnout
  • Ty budovy jsou ze dřeva? Asi měl někdo pocit, že pět minut je optimální délka hry.
  • Tak zrovna generals byla podle me hodne povedena hra, coz se o dalsich CaC od EA moc rict neda.
  • Ze na nej vubec reagujes *1*
  • Otázkou zůstavá, zda-li Generals byly tak špatné. Jiné určitě.
  • Kr.Pa
    Koukam, ze tu temi minuskami mermomoci hajite EA. Jestli vam to nedochazi, tak jmeno teto znacce udelali Red alert 1 a prvni Command and Conquer z Westwood studia. Ti delali vsechno do Regengade vcetne. Generalsi a dal sou prumerne hry od EA.

Pokud mam jit jeste do hloubky, otec vsech strategii je Duna 2 od, necekane, Westwoodu.

A pokud to stal nikomu nedochazi tak Petroglyph Games = Westwood.
  • Kr.Pa
    A to je dobre. Nikdo nestoji o to, aby nicilo EA knizni universum.
  • Darrick
    Nejsem si jistý ale EA nemá licenci na Dune. Myslím že se licence ztratila někdy když EA odkoupila Westwood.
  • ja skončil v bronzu ale rychle jsem se vypracoval na prvni misto a pak jsem to rpestal hrát. Jinak v bronzu je nejvetsi sranda
  • debilní hratelností pripomina starcraft.... joe ze ty jsi se nedostal ani do bronzu?
  • Tohle svoji debilní hratelností a hnusnou grafikou pripomina starcraft, možna se navzajem inspirovali...
  • Kr.Pa
    Nerad neco pisi dvakrat, ale kdyz me to smazali.

Muzes mi prosimte rict, co to ma spolecneho s CaC krome jmena ? A jedine co EA dokazala je kopirovani strategii Petroglyphu a jejiho End of Nations.

Po tech prujmech typu CaC 4 a Tiberian online...

A jak vidim, ty ocividne nevis kdo udelal CaC zname jmeno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit