Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WOOO I don't give a SHlT! Micro(dick)soft(balls) si to muzou nabouchat do kecek, mozna jednou, jestli vydaj PC verzi, ale co sem zatim videl a recenze co sem cet, Borderlands2 tomu natrhnou tricko any day any time!
  • Absolutně ne a jde vidět, že ste pc trolící Destiny nehráli, je to úplně něco jiného než zmíněné hry...
  • tak dej alternativu, neco, kde je otevrenej scifi svet a muzu hrat komplet FPS hru sam bez pratel nebo v Coopu.. rad se poucim, pokud teda jen neplacas a nehonis si ego PC hrace :-)
    ja jedu destiny skoro vyhradne jako single hrac, crucibly apod jsou mimo me a presto jdu i do taken kinga, protoze vidim, ze tohle proste za ty prachy bez problemu stoji ;)
  • Jack1947
    To už z toho pak vyplývá... z té zábavy. U mMO je zábava jen přidaná hodnota většinou...
  • tohle uz je stary tema ne ? kdo chtel brecet, tak uz utrel davno slzicky... dneska uz se destiny hraje a problem to neni, po prvnich DLC prisly nahodny eventy a tezko muzes rict, ze se dneska nudis .. pokud budes hledat duvody, tak ty najdes v kazde hre ;)
  • je jen jedna vec, bud te hra bavi abys zaplatil nebo ne ;) pokud to nekoho nebavi, mohl hrat uz alphu zadarmo a dal za to 0 Kc.. pokud to nekoho bavi, koupi i dalsich 10 DLC a rad ;)
  • Hral jsem betu a tesil se na sci—fi (s durazem na slovo sci—fi) strilecku. Pak si hru koupim a dostanu banalni genericky fantasy blabol. Co naplat, ze strileni a skakani samotny je zabavny, kdyz tam zkratka nic jineho neni. Sakum prask me bavila jen Zeme, tudiz zlomek celkovyho obsahu.
  • Jack1947
    Je rozdíl B2P a P2P.
  • 100. a nic to neznamena. kolko vysiel warcraft ludi, co ho hraju uz roky ? 180 rocne ?2r
  • Jack1947
    To samé Grind ještě v nic moc grafice... přesně pro mne tenhle typ her není no.
  • Jo jsou podobný. Ještě bych dodal Firefall. Ale jinak nevím, u těchto her moc nevydržím, tak nemůžu moc doporučit.
  • Jack1947
    Jo takový Hybrid Warframe/Borderlands... a oboje je defakto grind takže to sedí.
  • Trochu podobné třeba Warframe nebo už méně, ale opět instancované třeba Skyforge
  • Morraw
    Warframe
  • Jack1947
    Aha, tak to jsi mne málem dostal. Já si říkal že (bez urážky) to nebude asi z tvé hlavy.
  • zajimava uvaha, ale ne, vzal jsem to primo ze stranek air bank, copy&paste *5*
  • Jack1947
    Destiny grind, do dalšího levelu... počkat na DLC grind, grind... a tak dále je to začarovaný kruh a nekonečný cyklus... ty co hrají japonské MMO to jistě znají. W8 sec ale takhle to má plus mínus 80% F2P MMO GRIND,GRIND,GRIND!
  • Jack1947
    Fake n detected !! ( nepíše s diakritikou) jinak bohužel souhlas. Jen vtomto případě.
  • Killing Floor 1-2, PayDay 1-2...
  • Co má společnýho pirátství s MMO hrama? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit