Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hudba je hodně podobná této Dr Stephen Baysted - Spa 24 Hours, která byla v závodní hře GTR2, jak konceptem skladby, tak nejvíc mi to připomněl ten závěr ve videu :)
  • Assetto corsa je simulátor, GT je typická arkáda, sice vyleštěná a hraje se dobře, teda aspoň na volantu, ale pořád je to arkáda, což není špatně. Jediná pořádná simulace na PS byl první Collin McRae Rally na první PS
  • Smutne souhlasim, ze misty je ta elevace ehm .... no neni to laserscan (popravde je to zalozeny na nejakym strasne starym modelu z firemni databaze). A smutne ti musim rict, ze se s tim nebude nic delat ... budme radi, ze ho tam vubec mame (popravde Brno tu hru urcite prodavat nebude). Teda ja osobne rad jsem. Taky cokoli testuju, tak testuju tam *3*. Btw. Brno co je v RFactoru a predvadi ho primo na okruhu na ruznych otevrenych dnech a zavodech a nevim co, je podle me jeste vic mimo misu.
  • argument roku - a už takhle v lednu *1*
  • po 10 - 15 letech rizeni ti to tak neprijde :)
  • je to mozne .. jak jsem rikal, hral jsem build ze zacatku 8xx serie buildu (cca mesic a pul pred puvodnim datem vydani) .. tehdy to jeste bylo hodne nedodelane, FFB priserny a fyzika litala od prijatelne po absoultne nesmyslnou podle zvoleneho auta a trate ... pokud me prekvapi tak budu jen rad ...
  • semifinale probihalo na gamepadech a finale na starych polorozbitych volantech (od ucastnika finale) ... GT Academy neni nic jineho nez soucast marketingu .. byt to nekomu mohlo pomoct ke kariere, s tim jestli to je nebo neni simulace to nema nic spolecneho
  • pro x_mave: Když už tu zmiňuješ to Brno, prosím tě udělejte něco s tím okruhem, okolí tratě je strašně nepřesně udělané, prakticky nejde ani poznat, že je to Brno. Ve švoncovce úplně chybí ty typické lesy za hřebenem a místo nich jsou tam nějaké random stromky... A vůbec mi příjde, že elevace je tam úplně mimo... Jsou tratě, které tam máte udělané fajně, ale Brno mezi ně určitě nepatří *9*
  • Jeden se stal profesionálním jezdcem, ale zbytek byli totální lamy, což jen dokazuje, že ta hra pro děti je vůbec nic nenaučila.
  • Fyzikalni model je daleko za hranici GT a Forzy .. v tomhle to je rozhodne sim.
  • AC se jezdí dobře... a to je asi tak všechno, co ta hra může nabídnout. Kariéra je nepovedený vtip, AI protivníků tragická, zvuky u většiny aut dost hrozné a vůbec všechno v té hře je takové nedotažené. Hlavně, že se Kunos chlubí pořád novýma licencema, ale aby dodělali základní obsah, to ne. Jako mám tu hru rád, ale prostě kromě fajn pocitu z jízdy ta hra nemá co nabídnout. pCARS má o něco horší fyziku než AC, ale jinak ve všem ostatním je to úplně jiná liga. Už si fakt nevybavuju, kdy naposled bych se tolik bavil u singlu nějaké závodní hry, naposled snad u Tocy2.
  • snad jen ze fyzikalni model a hlavne model pneumatik v Race07 (GTR Evo) je trochu dal a bliz realite nez GTR a GTR2 .. ;)
  • rekl bych, ze snad ani tvurci se nesnazi tvrdit, ze GT je simulator ... o pCars zatim tezko rict .. ohlasy jsou ruzne, posledni build, ktery jsem hral je nekolik mesicu stary a hodne se prej zmenilo .. simulator necekam ...spis prave neco na urovni GT a Forzy ...
  • Pro pětileté dítě asi jo
  • Jj ten jejich reklamni porad GT Academy nebo jak se to jmenovalo znam a nedokazuje to vubec nic... GT nema uplne spatnej jizni model ale simulace to rozhodne neni.
    Kdyz chces simulaci zahraj si iRacing.
  • Jirx
    To, že GT pořádalo soutěž o závodní sedačku na profesionální úrovni neznamená, že je GT simulátor.
  • nevim no... projedu tatovu oktavku po vesnici a zažitek je lepší než tohle.
  • Opravdová kariéra (championship), počasí, pit stops. To jsou důvody alespoň pro mě. AC se jezdí dobře, ale to co vydávají za kariéru, je bohužel úplně mimo.
  • Hnisavec
    jj preto sa z víťaza GT nissan súťaže stal profesionálny jazdec....ale ty vieš lepšie, PC nicka na internete *3* *15*
  • GT je simulacia odkedy?:DD sak je to obycajna arkada

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit