Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle bude nářez, na tu hru se fakt moc těším. A moje 970tka taky, to budou grafický orgie, jsem fakt strašně zvědavý jak to bude vypadat :) Gameworks, PhysX... to budou efekty jedna báseň, v tomto polákům hodně věřím. Mimochodme 2ku jsem hrál a dohrál celou na Xboxu :D Tentokrát to ale bude jiné kafe.
    • tak sis zatrolil, pohonil a jdeme dal ne? :)
  • TheGGG
    Hahaha, jak už nemaj zdejší děcka na co nadávat, tak už pi*ujou aj na grafiku v Zaklínači. Vy jste fakt banda men*áů. Hlavně aby hra měla milion polygonů a běžela v 8K LoL, jako by si to někdo z vás vůbec mohl zahrát.
    Witcher 3 vypadá skvěle, jistě jste nečekali, že hra bude vypadat jak na některých těch úvodních obrázcích, kde to 100krát prohnali fotošokem. Moc se těším až si to dám na PS4, grafika bude luxus.
    PS: riders of the wild hunt vypadaj fakt neskutečně badass, konečně protivník, proti kterému si s chutí zabojuji. Pořádných dark monster a nepřátel nám kvůli omalovánkám dost ubylo, tak ještě díky bohu za witchera
    PS: dabing toho vidláka ze začátku byl nic moc.
    • Asharak
      Nad každou špatnou změnou se musí piovat *7*
    • tak co Dragon Age? Dohráno? Stojí ta hra za to? Já jsem si ji pořád ještě nekoupil, ale uvažuju o tom teď na vánoce.
      • S touhle hrou chybu neudelas. TheGGG ma recht. Nepremyslej a kupuj *3*
        • jj hlavně nepřemejšlet a kupovat!! :D
          • TheGGG
            v tvým případě by se vyplatilo trochu přemýšlet
      • TheGGG
        Nedohráno, zatím asi 50 hodin, pak mě škola sebrala všechen čas.
        Každopádně je to velice podařená hra, pár menších chybek se tam najde, ale jako celek si to dost užívám. Prostředí a postavy jsou skvělé, možností co ve hře dělat je nekonečně mnoho. Příběh se lehce vytratil do pozadí, ale to bude asi tím, že jsem se už dlouho nevěnoval žádnému questu a jen brouzdal po mapách a plnil blbosti. Jinak Angry Joe tomu dal 9/10, tak doporučuji zkouknout na YT.
        PS1: velký palec nahoru za spoustu neskutečně vtipných dialogů, dlouho jsem se tak nenasmál
        PS2: když teď vidím ty neskutečně cool vojáky divokého honu, tam mě dochází, že v DAI až tak charizmatičtí nepřátelé moc nejsou.
        • od gayů pro gaye, to je jasný že to GGG doporučí všema 10ti, podle mě hra o ničem, a na PC este furt zabugovaná
          • Kazdeho bavi neco jineho. Pro tebe o nicem pro jineho super. Nejake chyby ma,ale neni to tak hrozne. Tento rok je to jedna z mala her za kterou se oplati dat prasule. Podivej se jak dopadly jine AAA tituly. Urcite vis o kterych mluvim *7*
          • TheGGG
            zajímalo by mě, jestli si tu nový, nebo jen nějaký už dlouhou dobu působící ementál změnil přezdívku.
            • TheGGG
              to seš ty, nebo tvoje babička, nedáte se moc rozlišit.
            • fotku svýho táty si postovat nemusel...
            • TheGGG
              jistě že, jsem k vám gayům tolerantní. Přece nebudu znechuceně odvracet hlavu jen proto, že jste si vydupali gayklub. Když jdu po ulici, dívám se kolem sebe, jestli patříš mezi ty zapšklé slabochy co si čuměj na boty je to smutný. Jinak, jistě že vím jak vypadáš.
              http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-631825221c2ee7538d7231d1fdcebd77?convert_to_webp=true
            • no aspon že přiznáš, že čučíš do výloh gayklubů :D jelikož se neznáme a nevíš jak vypadám, tak tohle tvoje přiznání byla jediný pravdivý info ve tvym komentu.
            • TheGGG
              To je pravda *1* , dokonce jsem tě viděl v okně onoho gayklubu. Sorry, že jsem se nezastavil, ale nejsi můj typ. Věřím ale, že jednou uděláš nějakého nafukovacího panáka šťastným.
            • na tebe pokřikovali dneska před gayklubem :D
            • TheGGG
              LoL, todle na tebe pokřikovali dneska před školkou? Ten je dobrej, tomu týpkovy co tě šikanuje pošlu boxera.
            • sem tu novej asi jako tvoje máma na privátu, elementále
  • Hadam, ze jde o uroven grafiky konzoli, kde se bude hra prodavat v docela jinejch radech nez na (v porovnani smesnych) PC. A tak uz asi bylo na case ukazat jakou grafickou uroven konzole utahnou v pripade otevreneho sveta. Nejspis jim pod kapotami netluce tolik vykonu aby dovedli vykreslit UBER nastaveni jako PC verze.

Koneckoncu kdo z Vas si myslite, ze si tuhle hru zahrajete s maximalnimi detaily? HW naroky pro UBER graficky nastaveni myslim napovi ;)

Co se tyce obsahu, lepsi nez minulej CGI. Jen zatim neni venku verze s patricnym znenim. Pro me to totiz neni Witcher, ani Zaklinac, ale Wiedźmin!
    • Se někdy podívej na prodeje higendových gpu, miliony a miliony, takže jo, máš pravdu, nikdo si to nezahraje :D
      • Ja vychazel z nejakyho steam pruzkumu, ale tady v diskuzi asi vite vic—takze cenim, ze jste mi rozsirili obzor ;)

V mym okoli hraje minimum lidi a ja sam penize taky sypu jinam.
    • By ses divil kolik lidí si to zahraje na vysoký nastavení a pořádně plynule. Nebo ti fakt přijde v dnešní době 10tis za grafiku jako nějaká neřešitelná suma pro hráče, kteří hrají prakticky pořád? Kruci když u něčeho trávím tolik času, tak trochu zainvestuju ne? Já si to zahraju na vysoké určitě a v okolí znám plno dalších lidí co mají ještě lepší stroje, než já. Někteří tu furt děláte jakoby silné PC byl nějaký zázrak na který se chodí dívat celé město jednou za měsíc někam do kostela, prober se :)
      • tak nějak, v práci máme jen jednoho "chudáka" co má 770 , zbytek 780/Ti, 290/X a čeká se na novou generaci příští rok. Přesně jak píšeš, jsou lidi co tráví u her hromady hodin denně, ale že by si koupili pořádnou mašinu, to ne. V dnešní době je 30 tis nic, na to máš našetřené za chvíli i z uplně obyčejného platu. Jsou hlupáci co ročně prohulí takovou sumu v cigaretách třeba a pak brečí, že nemají na pc a všechno se jim škube a blablablabla. Každý svého štěstí strůjce.
  • Mě zas přijde, že divokej hon nad touhle hrou tu předvádí lidi od data oznámení... todle rádoby RPG sem fakt nikdy nemusel, dřív sem se divil, co natom lidi viděj, dnes se už nedivím ničemu... když je největší herní tahák 10 díl CODu, FC4 dostává 9/10, ASSasin greed trhá rekordy i když je nefunkční dodnes...
    • jinak nevim jak ste prisli nato, že tohle vid je z Xboxu? Veký naivkové tu ste, je to samozřejmě z PC, akorát už ubrali oproti sterejm vids, kde to hnali přez něco s výkonem TitanZ... Xbox a PS4 až uvidíte, tak budete PLAKAT!!! :D

Jo a hlavně si dát bacha při psaní Wild Hunt, aby se člověk nepřeklep z "H" na "C" a nezněl jako Zeman...
      • Magister_Peditum
        Jo, to jsem viděl už u xbox verze Witchera 2, jak jsem z toho plakal. *15*
      • TheGGG
        super, další troll na games. SuperNERD! pffff *7*
        • riká ten pravej, pečenej vařenej v diskusích, z 90% meleš uplný ptákoviny + fotka polobuzeranta v2.0, asi tvuj milášek viď kulíšku? zahraj si Gay Inquisition rači :)
          • TheGGG
            tsss, nějaký moc citlivka. Co pak se stalo, problém s ranní erekcí, nebo zase ban v nějaké té MOBA slátanině co na ní tak ulítáváte? Nevím, nevím, ale jsem v diskuzi o witcherovy a the order, to je vážně 90% pečenej vařenej. Fakt se moc směju.
            BTW: do mé profilovky je ti koulový, alespoň to ukazuje, na co se pošuci tvého formátu dívají.
            PS2: *5*
            PS3: jaký pak ptákoviny, urazil jsem nějakou tvou milovanou omalovánku?
            • TheGGG
              Tos reagoval sám na sebe?
            • ale ale!! nejak ty +/- moc řešíš mi přijde
            • TheGGG
              lol, ještě že ty tu dostáváš samé plusy *1* *1* . Je sice pravda, že + a - může sledovat jen takový nevyzrálý kktek jako ty, ale když už si na tom tak zakládáš, doporučuji navštívit diskuzi u hry the order. Nějak tam chybí netrolerantní tardi a věř tomu nebo ne, ale dostal jsem 20+ a jen 6-. Hned to běž napravit a naklikej mi alespoň 80 mínusek. Hooonem. *3* *3*
            • morning wood jak teakovej špalek když tě tu vidim, a vidim te v diskusi, kdykoli do nejaky kliknu, nastesti mas vzdycky tak 20 mínusů, tak ti kliknu 21. a ani to nečtu. Dyt jo kulíšku, jusťa je proste nej nej nej MUCQ!
              PS: *6*
              PSS: meleš ptákoviny, proto tě tu dycky vymínusujou jak gaye:D
  • Takže... je tady někdo, kdo chápe, že grafika dobrou hru nedělá...?
    • Mas pravdu s tim souhlasim. I kdyz v dnesni dobe to kazdy ocekava a povedena graficka stranka hry by mela byt samozrejmosti. Hra bude vypadat urcite skvele to bych se nebal *3*
    • Vogon
      Je tady někdo kdo má více mozkových buněk než prstů? Nikoho nezajímá, že je ta grafika hnusná, ale to že lživě prezentovali svůj produkt.
      • nekromant33
        ten produkt ještě nevyšel, tohle video je pořád součástí prezentace... kde je asi chyba v tvým argumentu?
  • Magister_Peditum
    Holt konečně ukázali xboxovou verzi hry, no. *15*
    • Vtipné. Předpokládám, že jsi viděl ten 35 minutový gameplay. Pokud vím, tak v gameplayi bylo jasně vidět, že je hraný na xboxu. Např. když Geralt přišel k ceduli s ukazatelem směru a nabídlo mu to, kam chce rychle cestovat, tak na obrazovce bylo vidět STISKNĚTE (A) <- nevím o tom, že by playstation nabízen takovou možnost pro svůj gamepad (ti mají křížky, kolečka, sluníčka a další pitominy). A předpokládám, že na pc by tam bude nápis Stiskněte Enter nebo tak něco.

A zdál se ti tím pádem ten gameplay nějak ošizený, co se týče grafiky?
    • Keyz
      A že to byla nádhera! *15*
  • Vsichni vime, jak to skonci. Krali divokeho honu jsme nakopali zadek uz v prnim dile *5*
  • To se teď bude u každé hry řešit, že tamhle hovn# není ve Füll hd?
    • a proč, na PC to pořešej mody a konzolisti jsou zvyklí trpět, tohle je nepoloží *4*
  • Grafiku vem čert, ale co myslíte? Schytá to za downgrade grafiky v traileru CDP stejně, jako Ubisoft?
    Ajo, vlastně, tohle dělá hodný CDP...tak to nic...
    • schytá, stačí se mrknout na komenty pod youtube videa, nebo tady do diskuse
  • Trošku mimo téma, zeptám se těch co mají ps4, nejde mi se přihlásit na ps4 k PSN pořád mi to píše že mám verifykovat email, že mi poslali mail na adresu a že to mam verifykovat ale na email mi od sony nic nepřichází takže nemůžu verifykovat ůčet na mojí emailovou adresu a nemůžu se připojit k PSN neví někdo co stím ??? Děkuju
    • Nevím jakýho máš poštovního klienta, ale nespadlo ti to do spamu?
      • Mám email na centru a ve spam koši to taky nebylo, jediný co mě uklidňuje, že nejsem sám tak snad to pořeší, píšou, že to dělá lidem co maj systém updatovanej na verzi 2.0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit