Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    Ten PC tag je asi omyl ne?
  • právě mi dorazila SMS z GAME: "Dobry den, zbozi X360 NHL 13 je pro Vas pripraveno k vyzvednuti na prodejne Praha Andel" ... a doprdele :))
  • zdeeneek
    "Jaka je hra podle vas ?"

Jak muzeme vedet jaka je kdyz vychazi az v patek?
    • Neviem ako je to mozne, ale u nás na Slovensku je hra k dostaniu už teraz. Včera som ju mal nachystanú dnes som po ňu bol...
      • Nezodpovedny prodejce ?.) Samozrejme i v cr uz dochazi k rozesilani... .)
        • zdeeneek
          Rozesilani predobjednavek postou, aby to doslo v patek by bylo ok. Ale jestli uz se to da dnes koupit v kamennych obchodech, tak to asi neni dobry.
    • miker17
      Xbox verze je na netu alespoň týden.....zase ti PC piráti, ach jo.
      • Pete.palis
        Ano, na netu je i warez verze pro x-box...nevidím rozdíly v pirátství...ach jo
        • tim padem tupa masa ktera se stezi poskrabe na zadnici nevi, tak to proste nedelaji pac to neni o jednom kliku jako na PC :) neprestane me udivovat jak moc museji nekteri tapat aby si uvedomili kolik je 1+1.
        • rozdily jsou pouze v gramotnosti .) na PC dokaze vypiratit hru na torrentu muj 10 letej bracha.
          Na xko uz je to malinko slozitejsi .) jeste naky zbytecny dotazy ?
  • Na Pc na nas z vysoka kaleji, takze nezajem. Holt uz nejsme atraktivni trh a cinani hokej moc nehrajou *1*
  • No já osobně se nejvíc těším na HUT.Ale mám trochu obavy,aby to, že zrušili platové stropy hráčů a dálku smlouvy,nebylo spíš na škodu.Ve starších ročnících musel člověk šetřit EA PUCKS,aby měl na nějakou náhradu za končící hráče,ale teď to bude jen hon na nejlepší hráče...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit