-
Ten PC tag je asi omyl ne?
-
právě mi dorazila SMS z GAME: "Dobry den, zbozi X360 NHL 13 je pro Vas pripraveno k vyzvednuti na prodejne Praha Andel" ... a doprdele :))
-
"Jaka je hra podle vas ?"
Jak muzeme vedet jaka je kdyz vychazi az v patek? -
-
Neviem ako je to mozne, ale u nás na Slovensku je hra k dostaniu už teraz. Včera som ju mal nachystanú dnes som po ňu bol...
-
-
Nezodpovedny prodejce ?.) Samozrejme i v cr uz dochazi k rozesilani... .)
-
-
Rozesilani predobjednavek postou, aby to doslo v patek by bylo ok. Ale jestli uz se to da dnes koupit v kamennych obchodech, tak to asi neni dobry.
-
-
-
Xbox verze je na netu alespoň týden.....zase ti PC piráti, ach jo.
-
-
Ano, na netu je i warez verze pro x-box...nevidím rozdíly v pirátství...ach jo
-
-
tim padem tupa masa ktera se stezi poskrabe na zadnici nevi, tak to proste nedelaji pac to neni o jednom kliku jako na PC :) neprestane me udivovat jak moc museji nekteri tapat aby si uvedomili kolik je 1+1.
-
rozdily jsou pouze v gramotnosti .) na PC dokaze vypiratit hru na torrentu muj 10 letej bracha.
Na xko uz je to malinko slozitejsi .) jeste naky zbytecny dotazy ?
-
-
-
-
Na Pc na nas z vysoka kaleji, takze nezajem. Holt uz nejsme atraktivni trh a cinani hokej moc nehrajou *1*
-
No já osobně se nejvíc těším na HUT.Ale mám trochu obavy,aby to, že zrušili platové stropy hráčů a dálku smlouvy,nebylo spíš na škodu.Ve starších ročnících musel člověk šetřit EA PUCKS,aby měl na nějakou náhradu za končící hráče,ale teď to bude jen hon na nejlepší hráče...