Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Pc na nas z vysoka kaleji, takze nezajem. Holt uz nejsme atraktivni trh a cinani hokej moc nehrajou *1*
  • Tikov
    Ten PC tag je asi omyl ne?
  • Vim že ani letos na PC nebude, ale nevíte jestli se v tomhle něco děje nebo je to i napřesrok bez šance?
    • A prave kvuli tomu abych se nemusel kazdy rok zbytecne tesit jsem si v tomto roce poridil xko, NHL 13 mam jiz vypalenou a spokojene hraji.
      NA PC TO TY KU*** PROSTE NEUDELAJ!

S tim se musime proste smirit. *5*
  • No já osobně se nejvíc těším na HUT.Ale mám trochu obavy,aby to, že zrušili platové stropy hráčů a dálku smlouvy,nebylo spíš na škodu.Ve starších ročnících musel člověk šetřit EA PUCKS,aby měl na nějakou náhradu za končící hráče,ale teď to bude jen hon na nejlepší hráče...
  • zdeeneek
    "Jaka je hra podle vas ?"

Jak muzeme vedet jaka je kdyz vychazi az v patek?
    • Neviem ako je to mozne, ale u nás na Slovensku je hra k dostaniu už teraz. Včera som ju mal nachystanú dnes som po ňu bol...
      • Nezodpovedny prodejce ?.) Samozrejme i v cr uz dochazi k rozesilani... .)
        • zdeeneek
          Rozesilani predobjednavek postou, aby to doslo v patek by bylo ok. Ale jestli uz se to da dnes koupit v kamennych obchodech, tak to asi neni dobry.
    • miker17
      Xbox verze je na netu alespoň týden.....zase ti PC piráti, ach jo.
      • Pete.palis
        Ano, na netu je i warez verze pro x-box...nevidím rozdíly v pirátství...ach jo
        • tim padem tupa masa ktera se stezi poskrabe na zadnici nevi, tak to proste nedelaji pac to neni o jednom kliku jako na PC :) neprestane me udivovat jak moc museji nekteri tapat aby si uvedomili kolik je 1+1.
        • rozdily jsou pouze v gramotnosti .) na PC dokaze vypiratit hru na torrentu muj 10 letej bracha.
          Na xko uz je to malinko slozitejsi .) jeste naky zbytecny dotazy ?
  • Oproti 12ce to má lepši grafiku puku a 12 nových dizajnu hokejek.
    • Zkoušel jsi to hrát? Rozdíl je znát během prvních chvil a rozhodně není jenom v grafice nebo dizajnu hokejek.
  • ja to už vyše týždňa na xboxe hrám :D samozrejme flash LT 3.0
    • seš frajer
  • právě mi dorazila SMS z GAME: "Dobry den, zbozi X360 NHL 13 je pro Vas pripraveno k vyzvednuti na prodejne Praha Andel" ... a doprdele :))
  • Mne tiez prave prisla SMS, ze si hru mozem vyzdvihnut na pobocke "alza.sk" v Ziline, paraaaaaada, dnes nepojdem tak skoro spat ;D Mimochodom, mozem hru hrat aj den pred oficialnym vydanim??? To ma dost zaujima, pretoze aby ma MS nezabanoval kvoli tomu... ;-(
    ZDAR a vela golov prajem... Lets Go Red Wings Lets Go !!!
  • Ale joo, je to dobry...kariera me ale jako dycky moc bavit nebude, je nudna. Online je zabavnej...akorat se zatim nejak sekají dropiny..ale to asi doladí pri ofiko vydani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit