Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toto je nove simcity ?
    • ne
  • Pethulla
    Tak je fakt, že Paradox dotáhl vydávání ,dalo by se říct, zbytečných DLCček skoro k dokonalosti.
    Autobusy byly osina v zadku právě kvůli tomu, že nějaký borec vymyslel kapacitu vozů tak, jak ji vymyslel. Módy to sice opravily na reálnou hoodnotu, což v sandboxu bylo fajn, ale zase to brutálně nevybalancovalo kampaň, tak můžem jenom doufat, že tohle si tentokrát autoři odpustí. A snad taky zapřemýšlí nad vedlejšími úkoly, protože kdyby měly zůstat jako v jedničce, tak to ať je raději zruší.

sákryš, tohle mělo patřit pod huhiho
  • Tak už to hraju druhým dnem a teda ... tak rozporuplné pocity jsem snad při hraní ještě neměl. Přijde mi to, jako by si v Paradoxu řekli, že si udělají pro radost takový experiment a že to rovnou vydají, když už to teda udělali.

Co mě ale neskutečně irituje je to, jak STRAŠNĚ dlouho trvá den! Je to několik minut! Přitom příjmy jsou cca týdenné, než ale uběhne týden, stihnul jsem se osprchovat, udělat si kafe, umejt zuby, protáhnout se a mrknout se na dva články na tabletu! Přitom příjmy za týden nejsou logicky nijak závratné. Ve výsledku je tak hra jen o tom, že čekáte a nebo .. nebo si půjčujete =) A to půjčky, které vám touto rychlostí pravděpodobně nikdy neskončí.

Co také nechápu je, proč, když trasy trolejbusů nad sebe mají dráty pro přívod elektřiny, prč to tak konečně nemůže také být u tramvají? Z tvorby zastávek metra a celkově jeho budování jsem také velmi skeptický. Nehledě na to že když ho budujete, vidíte nad s sebou silnici, to je někdy fajn, na druhou stranu to často dost překáží, chtělo by to další vrstvu.

Celkově je celé CIM2 úplně jiné. Zmizela časová osa, města jsou malá, koleje se staví jinak, autobusy stále moc nevydělávají, stále tramvaj uveze cca 20-30 lidí a tak dále. Na druhou stranu tu jsou parádní jízdní řády, nutnost depa, v některých ohledech zajímavá tvorba depa, možnost stavit silnice (tj. například vytvoření točny pro tramvaj, nebo autobus) a další. Jenže. Pak se podíváte na vozový park a tam se ukrývá jen od každého druhu dopravy cca 2-3 typy vozů.

Šílená hra. Už se těším na recenzi (snad tu bude) a na to, jak si autor recenze s touto doslova schizofrenní hrou poradí.
  • Pethulla
    Vypadá to teda slušně, ale nějak nechápu, proč je tam možnost výstavby silnic, tohle není SimCity. Tak teď jen zbývá doufat, že zde zase nebudou jezdit autobusy s kapacitou 25 míst, když na zastávce čeká 500 lidí. Taky by mohli přidat funkci jízdního řádu, což by se střídáním dne a noci mohlo být strategicky zajímavé. Města snad budou větší než v jedničce, evropská města snad začnou vypadat evropsky a doufám, že tam konečně přidají točny.
    • Autobusy byly(jsou) v prvnim dilu nejvetsi fail. Muzete mit 200 linek a vsechny narvane a presto bud nevydelavaji,nebo tak malo,ze stravite cekanim na penize mladi. Doufam ze to opravi.
      Graficky se mi tedy libil vic prvni dil. Osobne si myslim ze mozna stacilo dotahnout k dokonalosti prave ten prvni dil. Ale rad se necham prekvapit. Ale uz ted se bojim desitek mini DLC (jeden autobus,druhy autobus,jedna lod,jedna tramvaj....),ktere vyjdou cca tyden po vydani hry.
  • Po grafické strance velmi pěkné, i města vypadají daleko rozhlehlejší, včetně možnosti stavby silnic?? Snad se to tak dobře, jak to zatím vypadá, bude i hrát.
  • chtel by nekdo ke mne do regionu v simcity? region je pro 16 mest. ale jen nekdo kdo chce hrát delší dobu ne že leavne po par hodinach nebo dnech.
    • A co by tam asi tak kdo delsi dobu delal? Zkuseni hraci postavi mesto za 2 hodky (jde to i mnohem rychleji) a nemaji co delat
      • za 2 hodky postavíš akorát shitcity, ktere tak bude fungovat i vypadat. Proč maji nektere tutorialy a letsplaye na youtube 7 dilu po 1 hodine a tam stavi jen jedno mesto, vubec nedela vic mest se specializaci ani si nehraje s dizajnem.
        Mi pripominas lidi kteri dohraji fallout za 10 minut. jdi si hrát svoje anno zmrde
        • Ty si pamatujes ze mam rad Anno? To me tesi :)
          Ke zbytku tveho postu se nema cenu vyjadrovat
          • p.s. jinak sorry za ty urazky nechal jsem se unest
          • ne vážne, vím že se dají postavit mrakodrapy za par minut a nemusíš mi pripomínat že simcity ma chyby ale pravda že se se dá s tím vyhrát a vyblbnout i na delší dobu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit