Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím že EVE nemá konkurenci, ale na druhou stranu znám dost lidí, který by si i zahráli MMO z vesmírnou lodičkou, ale nejsou schopný překousnout to, že jí ovládají klikáním do obrazu...a že je ta lodička taková malinká a neosobní. Jsou lidi, kteří potřebujou tu lodičku nějak nastrojit podle obrazu svého, aby vypadala už z dálky hrůzostrašně (ano epická brnění z WOWa vypadají opravdu hódně drsňácky). Taky jí životně důležitě potřebují napřímo ovládat WSADem a myší. To je taky důvod, proč si myslím že BSG upadne v zapomění a ani seriál jí nepomůže. Protože něco jako BSG tu je a je to mnohem, mnooooohem proracovanější. Black Prophecy je na druhou stranu přesně to, co tu chybělo. Lodička, vesmír, "oblékání lodičky" a ovládání jako ze střílečky. To jsou přesně ty věci, co EVE nemá a co jí chybí k tomu, aby ovládne celý segment vesmírného trhu (o který snad ale stejně nestojí).
  • Sem v betě jak BSG tak Black Prophecy a znám EVE (od bety) :). Ale k věci. BSG univerzum znám. Hra mě tak nějak nechytla a rozhodně jí zastínila Black Prophecy. BSG se vcelku podobá EVE, nebo alespoň jeho počátkům. Loď se ovládá klikáním do obrazu, skilly jako ikonky z mrtě ostatních MMO a jestli chtěli napodobyt skillování z EVE, tak z toho udělal vcelku slušnýho kočkopsa. Nejdřív musím naexpit, potom expama "zaplatim" za skill a ten se dle jeho obtížnosti za nějaký čas naučí. V EVE se sice honíte za knížkama a pak se skill teprve učíte, ale to má tak něco dosebe. Dá se na tom i vydělávat :). V Black Prophecy prostě naexpíte level, dingnete, rozdělíte body mezi skilly a jedete dál. BP mě tedy z počátku chytlo víc, ale celkem rychle mě přestalo bavit. V podstatě repetetivnost, mnoho modifikací na loď které jsou v podstatě stejné, akorát mají lepší level.
  • Morderon
    Já nevím no nejde o grafiku ale prostě od doby co tu máme eve tak se nějaké podobná hra asi jen težko přiblíží zábavnosti, hratelnosti, nebo obsahově, tahle hra už podle toho traileru vypadá tak nějak neslaná nemastná to samé mlžu říct o Black Prophecy, dostal sem se do bety ale má to jednu vadu, na to aby se to dalo hrát jako akce je tam té akce prostě málo, simulátor taky těžko říct jen hejbu s lodí, a ta strategická část je hodně chudá, a myslim že to bude stejné s galaktikou, takže pokud někde chce akci radil bych sahnout po opravdové akci a pokud někdo chce excelentní strategický simulátor který v tomto žánru nemá konkurenci tak jedině EVE
  • Wow... Ty animace jsou ... Wow ... Ty z Morrowindu jsou proti tomuhle nádhera :D Jak to udělali, motion capturing lidí, kteří běželi na záchod? :D

    Jinak to vypadá... Celkem normálně. Nic úžasného se zdánlivě nekoná.
    • Ide o to ze hra bezi na Enginu ktory nema byt neuveritalne narocny pretoze sa to bude dat hrat v Internetovych prehladacoch (Explorer Chrome Firefox), Takze neuveritalne graficke alebo animacne zazraky netreba cakat, no to ale neznamena ze to nemoze byt skvela hra co sa tyka deja, hratelnosti, zabavy.
      • Ta animace ale byla detajlní, technicky dobrá, byla prostě hnusně naanimovaná. To s technickými omezeními nemá nic společného. A neříkám, že to nemůže být dobrá hra, jen že soudíc podle traileru to asi nebude žádný zázrak - a ne, nic tomu neodpustím protože je to hra v prohlížeči, chce se rovnat s neprohlížečovými hrami, tak prosím.
      • To se bude hrát v prohlížeči? Nějaké další info, odkaz?
        • http://www.neoseeker.com/news/14201-e3-2010-battlestar-galactica-online-utilizes-unity-engine/
    • Ona v mmo nebyva grafika zdaleka na prvni miste ale to decka jako ty nepochopi... *3*
      • Přirozeně, už se těším na další díl Call of Duty a když vidím pixel umírám, harr harr. No tak, to běhání vypadá příšerně, kdybych se měl navážet do grafiky, tak se navážím do něčeho úplně jiného.

        A kdybych na tom traileru viděl něco fascinujícího tak neřeknu, ale zatím to vypadá naprosto obyčejně - Star Trek on-line to už udělal a zdá se, že líp. A když si chci zahrát space sim, sáhnu po freespace open a bizilionu modifikací.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit