Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tým asi chcel básnik povedať že keď tá grafika je ( podla neho ) hnusná tak nemôže zachrániť prípadnú zlú hratelnosť ( čo je dosť pokryvená logika , pretože IMHO aj keby bola grafika extra-super-duber-hig-end tak to zlú hru nezachráni, ale prosím , jeho názor )
  • Grafika strašně hnusná na začátku, grafika to nezachrání na konci... Ještě jednou a líp, prosím. *1*
  • Lukinsons
    paráda, ty jejich trailery...
  • ta grafika je strasne hnusna...
    proste ked som videl prvy trailer a k tomu dojmi z hrania a rozhovor s vyvojarmi na PC GAMER bol som nadseny. no ako cas ide a hra sa postupne vynoruje tak jedno sklamanie za druhym. najprv ked som videl prvy gameplay, potom dalsie rozhovory s vyvojarmi a dnes toto?
    to vyzera jak hra z PS2. miestami sa ta grafika podoba na posledneho hitmana co je uz dost stara hra.
    po prvom trailery som samozrejme necakal ze hra bude vyzerat ako to CG no ale ani som sa nebal ze to bude vypadat takto hnusne.

nech sa snazia aby ta hra bola co najlepsia (coho sa obavam lebo uz teraz je vela veci ktore sa mi dost nepacia) lebo grafika to nezachrani. skor naopak. skoda.

malo to byt PC only.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit