Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi jsem spepej-ale nikde tam nevidim psano,ze hra vyjde koncem roku. Vsechny predobjednaky na amazonu zatim jeste maji prvni kvartal. Nehazejme flintu do zita...
  • Eh.. duty calls? (viz EA parodie, kdo by netušil) Se snad domluvili s EA. :)
  • claymen
    Jediné co můžu říct k té grafice je, že ta krev je moc lesklá, jako ve všech hrách ostatně :D
  • Grafiku vem čert, ale že hlavní hrdina, soudě podle hlasu, od útlého věku zapaloval jednu od druhé, to mě trochu štve ("seven foot tall man who has been smoking cigarettes since childhood"). Bleh, na to si budu zvykat těžce.
  • trailer jsem ještě neviděl, ale že to nebude graficky špička bylo jasné už z prvních záběrů. To DX2 na svou dobu špička byl, hlavně fyzikou (i když dost nedopracovanou), reálnými stíny...byl jednou z prvních velkých her, co nabídla všechny vychytávky, které jsou dnes samozřejmostí. Vyšla před HL2 a Doom3, které samozřejmě šly ještě dál, ale technologie byla u DX2 výborná.

DX1 na druhou stranu byla ve své době hra graficky zcela průměrná, jen si vzpomenu (a občas i vidím) ty fialové obrysy rozplizlé textury okolí a musím se smát. Na svou dobu to byla navíc extrémně HW náročná hra... quicksave trval snad minutu a quickload to samé. A přesto, byl je a bude DX nejlepší (PC) hrou (ne pro všechny, ale pro více lidí, než jiné hry- viz třeba anketa PC Gameru tuším). Takže....grafiku vem čert. Horší než průměrné to nebude, takže naprosto OK.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit