Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nejen ty...bohužel :(
    • co nejen ja ? kdyz uz neumis reagovat tak aspon napis co mas na srdci. Jako domejslet co si chtel napsat fakt nebudu..
    • reakce na copa-k (tiscali nak blbne)
  • Spades
    vypada to dost dobre, ale doufam ze PC nedostane jen port, protoze ty textury jsou na tom dost slabe :/
    • tak to mas pech , protoze tohle byla PC vereze :D
  • vadí mi to mizení mrtvol..nechápu proč je nenechají ležet..co jim to udělá ? ono se po nich musi za 5 vteřin zaprášit, to mi vždycky kazí dojem z celi hry..kazdej se rad podivá na zkrvavený bojiště po tuhej bitvě a nebo tak clovek pozná místo kde už předtim byl :// nechápu tuhle idiotinu...mozná kvůli ratingu ? :(
    • tohle maj vsechny id Softy hry
  • Vypada to dobre, jedine co me fakt stve, jsou ty pohyby, to je teda bida...
    • kdyz to zas je pustene na konzoli tak se nediv... ten pohyb jen osa X osa Y fakt lol... todle neni hrany na PC
      • to je hrany na PC s gamepadem :-)
  • Kvalita rozanimování postav včetně hráče mě velice zklamala. Od ID jsem čekal vyšší standard. Doom 3 v tomto ohledu nepřekonán.
  • Post-apocalypticke mesto? To je pre mna euforia :). Tuto hru budem sledovat viac a viac.
  • ...najlepsie je citat na roznych forach tych odbornikov na vsetko... :D hlavne tych, co - ako tu uz niekto pisal - budu hru piratit ako prvi, ale vsetko na nej bude zle...
  • grafika fajn, gameplay nuda. dalsia strielacka co nicim nevybaca z radu.
    • prosimte nestracej cas u her od id Software. Inovaci tam nehledej leda tak v grafickem enginu...
      Moje rada , pockej si na neco od Valve.
  • Co je na tom skvělího mrtvoly mizej po 10 sekundách že by šlo něco roztřílet ani náhodou další omezená konzolovka
    • hlupaku co maj mizejici mrtvoly spolecneho s konzolema fakt nechapu? Zapatrej v pameti a mozna ti v tom tvem omezenem mozecku docvakne , ze mizejici mrtvoly jsou beznej standart id Soft her...
  • Hanzales
    Já se nemůžu dočkat blahem *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit